HEJSVEJ

Kom just hem med bussen efter att ha varit en sväng hos frissan och kapat topparna. Nu känns håret klart bättre och om ett litet tag kommer jag känna mig helt nöjd, för då har jag förhoppningsvis en lite, lite mörkare hårfärg.

Är avis på Emma för att hon köpt sig en sån fin cykel, men ikväll ska jag i alla fall rulla fram mammas. Själv önskar jag mig en ny och egen i födelsedagspresent. Sen är väl vi alla avundsjuka på Emilia som just nu befinner sig huvudstaden. Hoppas du har det bäst i alla fall!!!!!

Förövrigt så leker livet! I sommar ska jag på yran(Signe vi kommer sakna dig♥). Jag har en lektion kvar till helg och jag ska börja om att jobba imorgon. Det är ju dessutom Valborgs...imorgon. Ska vara med fina vänner och pöjken.

♥♥
/Linn



MIN NYA CYKEL (ÄLSKLING)


Denna skönhet kommer jag att cykla runt på i sommar♥


onsdag

Nationella kändes som att det gick hyfsat bra, men nu återstår det bara att se vad resultatet blev. Vi slutade skolan 12.55, eftersom att vi inte hade hälso. Efter skolan var jag och Linn på friskvårds och efter det gick jag och mötte upp mamma på Cykel och fiskecenter, där köpte vi var sin ny cykel!!!:D:D Jag är superglad och längar efter att ta hem den!!!!=D


 

Vi hade dansuppvisning idag på skolan, och jag måste bara få säga Freddan och Emil vilka stjärnor!

/emma


20 MÅNADER


JAG ÄLSKAR DIG MIN PRINS♥


idag när jag kom hem låg denna i postlådan


GISSA OM JAG BLEV GLAD???? :):)

18.46

Det blev inget jobb för min del, jag var verkligen tvungen att göra engelska. Jag måste klara provet imorgon! Efter skolan for jag och Linn till friskvårds där även matilda var. Ikväll blir en läxkväll, först engelska sen svenska.


hjärta

TISDAG TJUGOSJUNDE APRIL

Efter skolan köpte Emma och jag äntligen våra gymkort. Känns bra, känns dock inte lika bra att jag var slut efter 15 minuter på crosstrainern. Åkte med Matilda hem. Nu har jag käkat och ikväll blir det att fara till stan och sova hos Hampen!!!

/LInn


tisdag

Nu har vi svenska men eftersom min grupp är helt klara sitter jag bara och kollar runt lite. Efter skolan blir det mest troligt jobb, egentligen har jag inte tid eftersom jag verkligen måste öva på engelska inför imorgon. Så jag får väl ta med mig engelskaboken till kassalådan och hålla tummarna att jag klarar nationella imorgon.




/emma

idag

Hemma efter att jag både fikat och ätit middag hos mormor.  Nu väntar detta:


/emma

21.14

Då var helgen nästan slut och imorgon börjar en ny vecka. I helgen har jag bott hos min underbara prins, eftersom att hans mamma och pappa varit i stockholm. Men när det var dags för middag har vi farit till mig:] Fredagkväll var vi med Jocke och Mia, kul! Igår var vi med Moa♥ Och idag har vi varit hos farmor och stig. Annars har vi inte gjort mycket speciellt, bara mysit och tagit det lugnt. (det är inte meningen att det ska vara kursiverat, men jag får inte bort det:])


hjärta på er sötisar♥

/emma

25 APRIL 2010

Anna, Signe, Sofia och Erik som igår var förband till Moto Boy var BRABRABRA! Nästa gång får det bli tvärt om, att Moto Boy är förband till dem. Faktiskt, det var Üni som satt ribban och Moto Boy var bra men inte lika bra.





Y34H 5N0W804RDG4NG5T3R5


/LInn

I arkivet finns mycket/L


Malin, Linn, Emma, Johanna.


FR3D4G H3L4 V3CK4N

Dagen har bestått av två lektioner, shopping och gym1. Nu tackar jag gudarna för att det är helg. Jag är i behov av sömn och tid att plugga (ja, på helgen). Sen måste jag få tag på biljett till Moto Boy som är imorgon. Det är ballt att Üni-foreman är förband, mina kompisar liksom!

Dags att äta hembakad pizza i inglasningen nu och ikväll blir det att fara till grabb3n.

H4 d3t fint!


björksav - en riktig dunderdryck

Hemma efter den tråkigaste dagen på veckan och nu är det bara 2 lextioner kvar tills helg=D Känns riktigt underbart! En annan sak som känns underbart är att jag fick MVG på matteprovet, bara 1 fel!!!=D=D

Nu kom mamma just in med en flaska björksav. Hon hade nämligen hört att det var nyttigt med björksav och gick ut och borrade hål i ett träd, stoppade in ett sugrör och fyllde en flaska. Det ska tydligen vara bra för imunförsvaret, håret och man skulle bli pigg av det. Så vi får väl se om det funkar.


Kanske min nya favoritdryck?

/emma


Bort från regelboken, stöveltrampet, tegelväggen, la isla bonita Och dom brandgula stolarna man staplar på varandra


Systeryster♥

Dagen har gått rätt fort. Tyska på morgonen, musik i aulan, idrott, hälsopedagogik och friskvårds med Emmorna.
Vi har köpt en ny bil som hela familjen varit ute och cruisat runt i. Nu är alla utom jag på storhandling och jag längtar till de kommer hem. Har nämligen beställt Mars glass, hihi.

Nae, dags för mig att skriva engelska. Hare/Linnsi


21 april

Efter en svettig boxercise-lektion och efter det gym med Linn och Emma, sitter jag nu i soffan och är helt slut. Kvällen kommer att spenderas vid datorn och göra en massa läxa. Jag ska även ta mig en promenad till pappa, han skulle ha fyllt 46 idag. Men han fick inte ens fylla 40, ibland är livet så himla orättvist!


Pappa, jag saknar dig♥

/emma


TJUGONDE APRIL TVÅTUSENTIO



Imorse tryckte Hampus och jag på snooze för många gånger vilket resulterade i att jag fick dra en tandis-ursäkt. Fungerade utmärkt enligt Josse.

Var på Friskvårds och gymmade med Moa, Lisa och Emma efter skolan. Från och med nu och ett halvår framåt. Blir super. Synd bara att alla konditionsmaskiner är dötråkiga, hehe.

Nu ska jag plugga tyska. Har man skjutit upp det till sista kvällen så har man...

/Linnnnnnn

onsdag

skola
fiskpinnar, mums!=D=D
inget friluftsliv=slutade 14.20!
träna på friskvårds med Linn, Moa och Lisa.
mat hos Mormor
lite tyska


det var min dag det,
och har jag tur kommer min underbara Ante hit en liten sväng ikväll♥


Nu siktar vi på beach 2010!!

/(emma)



21.36

Hemma efter en joggingrunda, jag sprang till boviken och tillbaka. Det måste vara nått fel med mig, jag tycker för tillfället att det är roligt att springa. Det är därför jag passar på att springa nu. Tidigare ikväll var jag och Mamma ute och övningskörte, det gick väl sådär (träning ger färdighet;)). Nu ska jag fortsätta att se Hollywoodfruar och sen sova. Gonatt!


världens bästa pojke♥♥


GLÄDJE



/en som vill ha sommarlov nu(emma).

HITTADE NÅGRA MYCKET FINA OCH GULLIGA BILDER PÅ MOAS DATOR!


jag gillar linn och Felles "kjol utanpå träningsbyxmode"♥

/emma


måndag

Just nu sitter jag inne och har svenskalextion medans solen skiner ute. Inte roligt, det hade inte varit helt fel att få sitta ute i solen och äta en mjukglass nu! Snart är det lunch och efter det har vi hälso och matte. På hälson ser vi film och jag kände mig taggad på matte:$ så dagen kommer nog gå fort. Efter skolan ska jag och Moa fika hos mormor=D Nu är det lunch, byebye:)
 

/emma


sommarkänslor

Nu har jag haft lite dålig uppdatering i slutet på veckan, jag har haft fullt upp med annat, viktigare och roligare saker. (Grillat och haft väldigt trevligt hos Felle med underbara brudar, myst och haft otroligt roligt med Ante, jobbat, sett fotboll, klippt mig osv.)
 

Här är några bilder från i fredags, tagna från rebeckaochfelicia.blogg.se.
BRUDAR NI ÄR FANTASTISKA♥♥♥

/emma

EN FÖR ALLA, ALLA FÖR EN

Goder morgon. Idag är det fotboll. Min sista match på ett bra tag nu. Kanske kommer jag aldrig mer ställa ner fötterna på planen igen, det återstår att se. Visst känns det tungt, men jag behöver ett uppehåll. Men gud så jag kommer sakna laget. Om de inte vore för alla glada typer hade jag nog slutat för länge sedan. De är underbara, hela bunten♥



Efter matchen drar jag förhoppningsvis vidare till Hampzoor som varit sjuk alldeles för länge nu. Senare middag (SUSHI) hos Sundbergarna. NICEBAJS

HA EN FIN DAG/limpan

Från det ena, till det andra

Igår var det snöbilder, idag är det sommar. Fy tusan vad härligt.
Blev inga skor inhandlade för mig idag, eftersom att storlek saknades. Köpte däremot lite annat smått och gott. Bland annat ett linne, ett par brallor, en halsduk och två nagellack. Emmam och jag åt mjukglass (!!!!) också. På ica handlade jag färdigmarinerat kött, potatisgratäng och äppeljuice. Nu tänkte jag även klicka hem lite smått och gott från hm.

Grillat @Felles place ikväll med klänningar och hela köret. Dessutom är morgondagens match ändrad. LOVELY






/LInn

TORSDAG 15 APRIL 2010

Matteprovet är bortgjort. Nu är det endast tyska kvar att göra innan imorgon. Bara en dag kvar till helg och det kan ju inte kännas annat än superduper. Imorgon köper jag förhoppningsvis nya dojor och kvällen kommer bjussa på grillat med goa brudar. Blir great♥




Lite påsk från Fättjaur med extremt dålig kvalité på bilderna dock/Linn1

Bara för att jag är en morgonpigg männsika, eller vill vara det

Morgon, god morgon. Dagen kommer att bestå av engelska, datakunskap, matte och samhälls. Efter det väntar ett stökigt rum på att bli städat, av mig? Vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu ska jag gå och äta frulle. Sedan vidare till bussen!/lunn

PROVIVA BLÅBÄR OCH MATTEBOKEN NU DÅ

Dog i soffan när jag kom hem och känner mig nu lite småstressad över matteprovet imorgon. Blir att plugga hela kvällen och natten om jag ska få allt att sitta alltså.

Hoppas ni får en fin kväll å


Finisar

/Linn

17.20

Nu ligger jag väldigt trött (efter både en sim- och en vattengympalextion) i soffan och läser veckorevyn som jag fått i brevlådan idag. Jag älskar att få roliga saker (tidning, eller nått liknande) i brevllådan, speciellt när jag inte väntat på att få något. Nu ska jag ta mig en kort powernap innan jag klockan 18.00 börjar jobba.


jag kommer att sakna er♥


nu har jag avslutat ett kapitel i mitt liv (för ett tag iallafall)

Nu har jag bestämt mig angående fotbollen. Igår efter träningen pratade jag med Camilla och nu har jag slutat. Iallafall för ett tag, sen så får vi se. Det känns både ledsamt och skönt. Jag har spelat fotboll i 10 år så det kommer bli lite tomt och jag kommer att sakna laget otroligt mycket. Kommer jag att sakna det för mycket då börjar jag om igen. Men det är tur att jag får komma på lagfesten iallafall, JAG TAGGAR!!! 

 
Nu  kommer jag att börja träna på friskvårds istället. Beach -10 eller kanske -11.
/emma

Flaggan vajar på sin stång, lyssna på vår sommarsång

Jag hajar grejen med relativa pronomen! Hjärnkontoret går på högvarv och om en timme har jag hälsosamtal med skolsyster. Efter lunchen (som jag längtar till mycket, mycket) har vi bad och vattengympa. Wie schön.

Tillbaka till lektionen, gäller även dig Emma:)


MATEN KALLAR

Hej där. Jag får spader på Gleerups på grund av den där matte-berättar-mannen. Idag är jag piggare, så jag kommer förhoppningsvis på skolan imorgon vilket känns underbart! Är less nanting på att bara vara hemma.

Emma och jag funderar på att köpa gymkort. Beachen 2010, som man ju brukar säga!



tjarå/Linn

tisdag

Idag: Vi hade varken friluftsliv eller gympa så vi slutade halv1 istället för 15.50:) Vilket var riktigt sköönttt! Ikväll har jag fotbollsträning (kanske den sista) men innan träningen ska jag städa litegran och göra matte.


Idag kommer denna efterlängtade tjej hem=D=D=D (/e)

 

SJUK I MAGEN





vi hade iallafalll tur med vädret

Just nu känns det mesta toppen och ett plus är att vädret är underbart och jag har en ananas som väntar på att bli uppäten av mig. Men innan ananasen blir uppäten ska jag först ut och springa med Lisa.


/emma

godmorgon

Idag blir en lugn dag. Snart ska jag och Moa ut på en långpromenad sen vet jag inte vad som händer. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer förhoppningsvis blir det att vara med några brudar.



/E:M:M:A


godnatt

Dagen har som sakt spenderas på jobbet. Jag måste säga att utan mina roliga arbetskamrater hade dagen varit seg. När jag kom hem satt jag mig vid tvn och såg solsidan och där sitter jag fortfarande kvar. Nu ska jag se OC och sedan blir det godnatt för mig.


Jag vill ha sommarlov NU.

/emmaeriksson


idag blire jobb

Idag var min första sovmorgon på lovet så jag hade tänkt sova riktigt länge, men jag steg upp 8. Jag har blivit en riktigt morgonpigg människa. Idag ska jag jobba 12-21.15, sen är jag ledig och hemma hela helgen utan planer vilket känns skönt. Då måste vi hitta på något brudar, jag saknar er♥♥


Om 1,5 timme kommer jag äntligen att träffa Moa
på jobbet. Jag har saknar dig kussen. /emma 


andreas


 jag älskar dig hjärtat ♥


HOME SWEET HOME

Nu är jag hemma efter 5 roliga dagar i hemavan. Där har vi bland annat åkt slalom, varit på utflykter på fjället, åkt/kört skoter, bastat och ätit god mat. 




/emma

TISDAG 6 APRIL 2010

Hemma från fjällen och alla mina ben är hela (alltså inte brutna). Backen har varit känon, bastun varm och påskäggen fulla av godis. Nu väntar jag på att Hampus ska komma och vilja (?) titta på satc (hehe) med mig.
Tjing(/Linn)

EN TIMMA KVAR TILL LOV

Nu har vi datakuskap och om ett tag slutar den och det betyder att vi har påsklov, SKÖÖÖÖÖNT! Efter skolan ska jag in på stan en sväng och köpa lite nödvändiga grejer som jag behöver ha till Hemavan. 

 
/EMMA


RSS 2.0