LÖRDAG

Har just kommit hem från jobbet och väntar nu på pizza från grillen, mummssss! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, de flesta utom Moa och Micke verkar vara borta eller upptagna så antligen hittar vi på något eller så sover jag med familjen i stugan, jobbar ändå imorgon. Blir nog bra hur som helst!


hiihi fin bild♥

MÅNDAG

Har jobbat 6-17 idag, och ikväll blir det att besöka bion med några tjejer, MYSSS

SEMESTERVECKAN

ikea/alco/luleå- tripp
träffat småtreminingarna från stockholm
sovit i stugan
solat och badat på gullsad
partajat hos jocke
besökt bergskär för sol och bad 2 dagar
förfest på cykel
trästock två kvällar
Surströmming hos Josse
Eva och Adam maraton hos Moa
.
det är till stor del av vad jag gjort på min semestervecka. Kan bara säga att det var en underbar vecka!

Luleå stad. (bild tagen från lisa)

IDAG ÄR DET ÅTTA ÅR SEDAN CANCERN TOG DIG IFRÅN OSS, VI SAKNAR DIG.


ÄLSKADE PAPPA JAG ÖNSKAR SÅ OTROLIGT MYCKET ATT DU LEVDE MED OSS.
JAG KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DIG♥♥


SEMESTER!!!!!!

Efter att ha jobbat 9-19.15 idag har jag äntligen semester 1 vecka!! Hur skönt som helst! HAr bara sovit ca. 3 timmar i natt så nu ska jag krypa i sängs för imorgon rullar bilen mot IKEA/FINLAND/LULEÅ. Godnattt<3


Nu får även denna brud gå ut och dansa med vi 18-åringar! Hoppas ditt 18-åriga liv börjat bra och att resten kommer att bli superrrr=D ps. Tack för igår, det var king♥

TORSDAG

Blev så att jag for till stan och träffade upp Felle för fika på Lilla Marie. Vilket var mycket trevligt och mysigt♥ Ikväll har jag en hemmakväll vilket inte var igår. Har storstädat och kastat bort en massa skrot som samlats i alla lådor. Vilket behövdes! Nu ska jag mysa ner i soffan framför tvn. 


 <3<3<3

HEEEEEEEEEJ

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, har haft fullt upp med jobb och när jag inte jobbat umgåtts med vänner. Efter att ha jobbat 8 dagar irad blev jag ledig igår i två dagar, skönt! Så igår for jag och ante igår iväg på en impulstripp till piteå för shopping och middag. VIlket var mysss♥ Fick med mig en ny bikini, svarta shorts och ett linne hem.

Idag vet jag inte riktigt hur dagen blir hade bestämt mig för att ligga och sola hela dagen ifall det är sol (vilket det är) Men låter som att brudarna? ska ta en fika på stan, så vi får se vad som händer. Det blir bra hursomhelst!


JAG ÄLSKAR DIG MIN PRINS, FÖR MIG ÄR DU HELT PERFEKT♥♥


TISDAG


Denna mask köpte min älskade lillasyster till mig igår för att jag såg så trött och risig ut,
 tack så himla mycket;-)

Idag har jag jobbat så gott som hela dagen 9-19 och efter det har jag sett allsång på skansen och en film, inte så intresant dag. Nu ska jag klägga mig så jag orkar upp och jobba imorgon 7-17. Godnatt!


GALET KUL

Sitter nu helt slut här framför datorn efter en helt oroligt kul helg. Gårkvällen var nog bland det galnaste och roligaste jag varit med om och även fredagen var otroligt kul!

I morse kvart över 9 cyklade jag och ante hem från Moa efter att ha delat säng med hon, Jocke, Chrille och Ante i en och en halv timma. När vi vaknade vid 2 fick vi besök av Klas, Moa, Chrille och Jocke och snackade om gårdagens bravader! Ikväll gör jag absolut ingenting, vilket känns otroligt skönt.


Slitna krigare hos Moa klockan halv 7 i morse!


RSS 2.0