TORSDAG

Till middag blev det potatis och fiskpinnar som JAG har lagat till mig och Lisa, förstår inte vad det är med mig? Korvstroganof förra veckan och nu fiskpinnar, vad har hänt? Jag som alltid äter fil och mackor, gröt eller nudlar. haha

Ikväll har jag bestämt mig för att fara till Felle och se hockey och plugga i pauserna, på vägen dit har jag tänkt att lämna en tidning till lilla stackars kusse Moa och svänga in på ica och köpa något gott med mig.


ni är fantastiska, jag är så otroligt glad som har er<3<3

31 MARS

Har jag just ätit nudlar och en äggmacka och sitter nu här och gör allt annat än vad jag borde göra.Har bara haft en lektion idag, efter det tränade jag S.P.Y.C med Emma och det var hur jobbigt som helst! jag kommer inte kunna gå imorgon! Men nu måste jag börja med nkbn så jag kan cykla till Felicia ikväll och se hockey med några brudar♥ puss


sluta spy och krya på dig gumman!

29 MARS

Idag är det 29 mars och det betyder att det är exakt 2 månader tills vi far, gud så jag längtar! Eftersom vi inte har någon engelska idag börjar jag kvart över ett med litteratur, som jag kommer att ha bara en liten stund sedan har jag och emma muntliga nationella i engelska. Efter skolan ska vi betala resten av resan!! Vilket betyder ett steg närmare! Ikväll ska jag jobba 17-21.15.


MÅNDAG

Sitter i soffan med ben som värker efter dagens tur hem till Kåge från Vitberget. Där jag har haft en riktigt härlig och solig friluftsdag.


Vi hittade inte till skidspåret så det blev skoterspåret hem. Måste säga att denna backe var dagens höjdpunkt, haha!

godnatt

Har haft en alldeles underbar helg med hjärtat i boviken. Vi har inte gjort något speciellt utan bara varit, myst i massor, sett filmer, varit ute i solen, grillat och ätit gott. En perfekt helg helt enkelt♥

Tar 5 i 9bussen till Vitberget imorgon, där vi ska hålla i en dag för ettorna. Min uppgift är att sitta vid elden och leka lekar, tror det kommer bli kanon! Hoppas på sol så att mitt likbleka ansikte får sig lite färg, eller åtminstonne några fräknar!




RAYNER ANDREAS MARKUSSEN


tack, för att du alltid är så himla underbar mot mig♥
tack, för att du alltid gör mig så glad♥
tack, för att jag får vara din♥
tack, för 31 helt fantastiska månader♥




TORSDAG

Ser på mattefilmerna nu och jag håller på att somna, gud så tråkigt, svårt, krångligt och ointressant. Ikväll har jag tänkt att cykla till lundqvistarna och se hockey, om jag har fattat matten vill säga. Så nu är det bäst att jag ligger i hårt och räknar så jag är klar till klockan 7!


hockey på hotellet i Malå!

GODMORGON!

Dagen har börjat på bästa sätt, vaknade upp bredvid ante. Frågan är hur kan jag redan vara uppe? Första gången jag inte behöver springa till bussen på evigheter. Idag har jag två lektioner, först idrottsprov och sedan litteratur. Efter skolan ska jag gymma med Emma och sedan blir det att räkna matte. Måste till bussen nu, ha en bra dag!


min vältränade kusse♥;)

MER BILDER FRÅN MALÅ



resten av bilderna som togs behåller jag för mig själv och mina malåbrudar, hehe!

onsdag

Då var halva skolveckan gjord och nu är det snart helg igen! Har just ätit en god hemmagjord pizza och ska nu göra läxa. Har idrottsprov imorgon och på fredag är det matteprov, fy!


Visst skulle vi träna imorgon efter skolan?♥

TISDAG

Vaknade upp hos ante, åt kalla plättar med socker till frukost och nu har jag just kommit tillbaka till ante efter vår enda lektion idag. Ska strax cykla hem för att sedan äta middag och fara på innebandyträning. pusss


puss på dig älskling!


en fantastisk helg

Igår kväll kom jag hem efter en helt fantastisk helg i Malå med brudarna. Vi har bastat och badat spabad i relaxen, ätit på hotellet, sett hockey, spelat kort, lyssnat på musik, åkt slalom, haft afterski, ätit surströmming, partat, grillat och bara haft det hur bra som helst! Roligast på länge! Tack för en helt underbar och lyckad helg tjejer! 


mer bilder kommer!

TORSDAG

Körde ett svettigt pass på friskvårds, kämpade tillsammans med Emma vid min sida i 50 minuter i en ny rolig, jobbig och konstig maskin. Den får iallafall helt klart tummen upp! Efter det for jag till Moa och fikade i mig alla de kalorier jag just förbrännt, vi planerade även lite till Malå!

Nu ska jag göra allt klart inför helgen i Malå en pannkaka och sedan för jag besök av min prins!


godnatt

Nu har jag gjort klart klassikern och kommit lite längre på två andra inlämningar. Skönt! Imorgon har vi gympa med friskis och svettis, jag är taggad på att svettass! Slutar skolan 13.20 och efter det ska jag gymma med Emma, planera malå med Moa, äta middag hos mormor, packa och till sist hoppas jag på att få hinna träffa hjärtat en sista gång innan vi drar iväg till Malå över helgen.

Nu ska jag göra mig en smoothie och sedan krypa ner i sängen, och se big brother. Godnatt!



ONSDAG

Skoldagen har gått som på räls, dock blev syslöjden nästan förstörd pga att kiosken på balder var stängd=inge te eller gofika som är ett måste när man sitter och stickar!

Ikväll SKA jag vara duktig och ta tag i lite inlämningsuppgifter medans jag ser hockeyn på norran.se eller text-tvn. Det är så man gör när det inte finns en dreambox i huset.


Bild tagen igår när jag och Moa var i stugan och "posade" framför kameran..


15 MARS 2011

Efter en lektion har jag nu besökt tandis och hämtat mitt körkort, som har legat och väntat över en vecka på posten. Nu ska jag börja med maten och sedan ta bilen till kaplan för innebandyträning. Ikväll blir det att fara till min saknade grabb och umgås med han, mys♥


inte alls en fjortisbild? hehe

TISDAG

Godmorgon! har just gjort en god fruktsallad som jag sitter och smaskar i mig just nu. Om två timmar tar jag bussen till skolan där jag har en lektion sen måste jag till mitt andra hem (tandläkarn). Nu ska jag se big brother, pusss.


i lördagss!

godmorgon

Då var sportlovet (jobbarveckan) över och nu är en ny vecka igång. I helgen har jag haft myskväll med Linn, Moa, Felle och lisa, kört till farmor en sväng, jobbat en hel del, spelat match, haft liten lagfest plus utgång på olles (första gången för mig) och igår kväll fick jag äntligen träffa min prins (dock bara en snabbis:()

Idag ska vi åka skridskor på långfärdsbanan här i kåge med friluftsen, känns underbart i detta vackra väder!


I LOVE YOU♥


110311

Halv ett i natt anlände Hampus och jag på Skellefteå busstation efter några fina dagar i fjällen. Solen har tittat fram då och då och pojken kom sig upp på toppen med slalomskidor. Sensation!
Jag har lärt mig hur jag ska agera när säkringar går och när skittunnan är full... Så nu taggar vi Kittel vecka 12 brudar!


NYTT




Bild 1: Glasvasen som jag använder som "ljuslykta" och skorna (scorett). Bild 2: Den röda ringen (från gina i finland) och den svarta med "3 stenar" (scorett). Bild 3: Överkastet/filten och kuddarna. Bild 4:Bokstäver av Lisa i födelsedagspresent. Bild 5&6: ljushållarna. Bild 7: mobilväska från h&m i luleå. Förutom detta köpte jag galjar, ett linne och en BH.

TORSDAG

Har storstädat mitt rum idag (garderob, golv, hyller, lådor, ja allt) och bytt ut gammalt mot nytt. Nu ska jag äta en nyttig lunch och sedan jobbar jag 12.30-21.15. När jag kommer hem lägger jag in bilder på allt nytt. pusss


havregrynsgröt med kiwi och mjölk blir dagens lunch, ser gott ut men det är det inte. (inte gröten iallafall)

en skitbra dag

6.30 ringde väckaren och då var det dags för mig och ante att stiga upp. Han skulle till hemavan där han spenderar resten av lovet och jag bytte bort jobb mot att fara till haparanda och finland med Emma och hennes familj. Där har jag haft en skitbra dag, med mycket shopping och trevligt sällskap!


igår hade jag en mycket bra dag på stan med dessa goingar♥


(bilder från gårdagens och dagens shopping kommer imorgon, är för trött nu)

8 MARS 2011

Ska lunchdejta med Emma, Moa, Lisa och Malin idag♥ (Blir nog en sallad från ica, hehe). Sedan ska vi shoppa, jag behöver verkligen fylla på garderoben med massa godingar. pussss


godnatt

Skridskor, fika, grillning och bastat med Malin och Felle är vad jag gjorde idag på dan. Ikväll har jag hängt med Moa och Emma. Kan inte säga annat än att jag gillar att det är lov!


MÅNDAG

Idag ska jag ut på isen med tjejerna nedan för att åka skridskor och fika♥




godmorgon

Sovde till 9, vilket är länge för att vara mig. Om ett tag ska jag göra mig lunch sedan blir det att jobba resten av dagen. Kommer hem just innan solsidan börjar!

Fick ett sms av min chef igår där det stod " Dricker du vin eller kör du?" Lite vuxen jag kände mig, hehe.


sushi snart igen va?

lördag

Hade en mysig kväll igår hos Emma framför tvn med massa gosaker. Idag har dagen börjat med en liten löprunda och senare idag ska jag jobba. Blir avbytt vid 4 för då ska vi fara och äta och se hockey med jobbet. Första gången jag inte behöver stanna kvar och jobba!



fredag

Äntligen lov, fast så mycket lov blir det inte för mig eftersom jag jobbar 5 dagar. Efter skolan spinnade jag med felle. Något jag hatar extremt mycket när jag gör det, men älskar känslan efteråt. Så det är helt klart värt plågan. nu ligger jag helt slut i min säng coh vilar. Om en timma ska jag till mormor på middag och efter det tar jag bussen till Emma för en myskväll♥


TORSDAG

Imorse testade SPFL2b på curling och personligen så tyckte jag att det var riktigt skojj! Dock mycket svårare än vad jag hade trott. Efter skolan köpte jag jackan som jag la av igår, och tydligen hade emma köpt en likadan. Så nu kommer vi matcha varandra, hehe. Om en stund ska jag slinga mammas hår, och senare fara till stan för att spela innebandy. Senare ikväll ska jag hänga med och ta farväl av ante som far i väg över sportlovet.


kommer bli perfekt nu när det blir varmare♥


NU SÄGER JAG GODNATT


Jag har nog inte tackat dig för den "jättebra" bilskivan jag fick, så tack så mycket!
Det var gullit, looooooooooooveeeeeeeeeeee yyyyyyyouuuuuuu<3


22.02

Ikväll har jag och Linn tagit bilen till kaplan där vi såg kaifs juniorer (hampus och ante) spela match. Jag älskar att köra bil själv, utan att mamma eller någon körlärare sitter bredvid. Dock känner jag mig inte som en stjärna precis, blir typ hackigt hela tiden.. men men jag har ju iallafalll lyckats få kortet:D


mycket fina tjejer för några år sedan, hehe♥

TACK POSTEN


Mamma kom just hem och hade med en biobiljett till mig, för att vi var med i Postens säljtävling i julas (hade jag ingen aning om;)) Det var ju värt!


(ps. Moa du har ett kuvert på ica att hämta;))

ONSDAG

Kan inte fatta att jag fyllt 18, att jag har tagit körkortet och att det redan är mars?? Om det fortsätter i samma tempo kommer vi alldeles strax att ligga på stranden i rhodos!! Hade bara 2 lektioner idag eftersom vi inte hade någon syslöjd. Efter skolan var jag med på stan med Moa och Lisa ett tag. Fick med mig en ny fleece (150 på rea=värt), ett rött träninslinne hem och jag la av en vårjacka som jag tänker köpa imorgon.

Nu ska jag se nya avsnittet av oth och sedan är det middag. Ikväll kommer jag bara att chilla och kanske ta bilen till antes match. puss


jag vill till huvudstaden och shoppa!!


JAG KAN INTE SLUTA LE


Inge mer övningskörning nu, FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORTET!!!


RSS 2.0