LÖRDAG

Kom på att jag var tvungen att skicka in några saker till min syslöjdslärare så nu sitter jag här och gör läxa en lördagskväll medans världens bästa kille ligger på vänster sida om mig och "vilar ögongen" och på höger sida sitter mamma och ser Mamma mia! Näe, nu ska jag fortsätta att göra läxa så jag bara kan mysa resten av kvällen med mitt hjärta för imorgon drar vi iväg!!!!!!!!!!


LOVELOVELOVE



28 MAJ

Igår kväll trotsade vi vädret och for ut på bastuholmen där vi hade det mycket trevligt! Nu ligger jag i sängen och har träningsverk i från gårdagens träning. Idag jobbar jag 13-19.15 och efter det blir det grillat och mys med familjen och Ante.

FREDAG

Har just ätit mormors hembakta limpa, bullar och o`boj, kände att jag var värd det efter bodypump 55+spinning 45! Ikväll väntas häng med vänner, antligen blir det bastu och öl på bastuholmen om vädret tillåter annars blir det bara mys. Blir nog kanon hur som helst.


GODNATT!

Är för trött för att orka lägga upp före och efterbilder så det får bli imorgon. Ikväll har jag och Moa varit upp på ica och sett sommarschemat och jag är helt klart nöjd med mina tider. Speciellt nöjd över semesterveckan v. 29! Nu ska jag sova, godnattt♥



TORSDAG

Jag är så lycklig jag är så lycklig, jag klarade engelska nationella och behöver inte göra några extrauppgifter nästa år!! Stort grattis till mina kära vänner Emma Marklund och Linn Nordström som också klarade detta på gränsen! Förutom att ha fått tillbaka mitt prov har jag haft 2 lektioner, köpt lite småsaker inför resan, varit hos farmor och ätit och nu håller jag på att packa lite smått.


bjuder på en fin bild på mina stekare i väntan på före och efterbilder på tänderna♥

26 MAJ 2011

Igår var en riktigt riktigt bra dag, jag tog bort min kära vän tandställningen efter nästan 4,5 år tillsammans, askan har slutat spruta ut=vi tar oss nog till roddee!!, fick välja mat som firande att min tandställning var bort (blev grillspätt, majskolvar, potatissallad, en god sallad med fetaost, mums) och kvällen/natten har jag umgåtts med min älskade.

Idag tror jag också kommer bli en bra dag, har 2 lektioner sen ska jag packa/testa kläder, en prommis med Moa, en sväng till farmor. Dock måste ja gäven göra läxa vilket inte är lika roligt!


nu ska min nya röda fina resväska packas!!


25 MAJ

Jag har nog gått och blivit allergisk. Mot vad vet jag inte men kunde inte öppna mina ögon imorse för att de geggat igen. Sitter i alla fall här och ser slagen ut samtidigt som jag äter en Sandwich. Funderar på att börja med svenskan som skulle ha varit inlämnad för ett tag sen. Problemet är bara att uppgiften är så tråkig. Aja, det gäller att bita ihop nu. Inte länge kvar till sommarlov!



EN SISTA FOTOSHOOT INNAN JAG ÅKER MOT TANDLÄKAREN OCH MOT ETT LIV UTAN RÄLS, TUFF TUFF

 


GODMORGON

Eftersom det första jag ville veta när jag vaknade var om askmolet så ligger jag nu här vid datorn och tänkte att jag kunde göra ett inlägg. Tittade även på hur vädret i rhodos ska vara under veckan vi kanske är där, och det visade sol varenda dag utan ett endaste moln!! Så nu är det bara hoppas hoppas hoppas!

Idag har jag 2 lektioner coh sedan måste jag stanna till halv 4 för att göra ett prov jag missat, buhu. Föresten så ska jag idag njuta av min sista (förhoppningsvis) dag med tandställning! pusss


idag är sista dagen med min kära vän, snart kommer ni inte känna igen mig

SHOPPING FRÅN UMEÅ!


MÅNDAG

Eftersom jag nu är på bättre humör tänkte jag ta kort på mina inköp och lägga upp dom här på bloggen, städa mitt rum och träningscykla. Senare ikväll kanske jag far och sover hos hjärtat. puss


hjärta på er fjortisar

DEPRIMERAD

Ingen är nog mer deprimerad än mig just nu (eller möjligtvis Moa), det känns bara onödigt att göra läxa, vi lär ju ändå vara hemma nästa vecka, det ger ju ingenting att börja testa kläder och packa för vi lär ju stanna hemma nästa vecka, det ger ingenting att träna för vi ska ju knappt iväg till beachen nästa vecka, dock måste jag ändå gå upp på ica och prata med peter om nästa vecka, men det känns ju bara onödigt för jag kommer ju mest troligt att kunna jobba!

(bilder från shoppingen kommer när jag är på bättre humör)



MED DESSA TVÅ MODELLBILDER SÄGER JAG GODNATT


ni är snygga ni♥♥


MIN HELG

Helgen har varit riktigt bra! I fredags var jag i umeå och shoppade i massor med vänner (bilder kommer) och på kvällen var det middag hos ante och sedan utgång på Mollys! Lördag jobbade jag och senare på kvällen var det filmmys hos mig. Idag har jag bara mys och haft det allmänt bra med ante, tills jag såg nyheten på ica "vulkanutbrott på island, värsta på 100 år"  Efter det har jag bara varit rädd att det inte ska bli någon resa medans jag tröstätit ben&jerrys och ante har varit tvungen att försöka få mig på bra humör över att berätta hur bra jag är. hehe love you♥

 


JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG

BILDER FRÅN FREDAG


GODNATT

Ska nu krypa ner i sängen och sova för imorgon väntar shopping i Umeå med några tjejer på dagen sedan blir det järnet hem, byta om och göra sig klar för att fara på förfest med lite blandat folk och sedan drar vi ut på Mollys!


umeå för exakt ett år sedan!

TORSDAG

Har engelska nu och ska skriva om IKEA, som jag ska redovisa muntlig nästa vecka, säger bara fy! Men om bara några minuter slutar vi och då ska vi planera inför RODDEEEEE och det är allt annat än fy!


10 DAGAR KVAR

LISA HOLM


Hoppas du inte tar illa upp Lena, vi diggar dig partybruden!!♥♥♥


ONSDAG



Har just sett nya avsnittet av oth och ska strax träningcykla innan jag senare cyklar till ante och umgås med han♥♥

 


GODNATT

Har nu skickat in litteraturenanalysen (känns otroligt skönt), så nu ska jag krypa ner i sängen och slå på Big Brother. GODNATT♥


I LOVE YOU


TISDAG


♥♥♥

Idag har vi gjort mattenationella i 4 timmar, känns otroligt skönt att det är bortgjort. Nu hoppas jag bara på bra resultat! Efter skolan solade jag med Felle och Moa, och sedan powerwalkade jag och Moa broarna runt.

Kvällen ska jag ägna åt att göra inlämningsuppgifter. pusss

MÅNDAG

Då är en ny vecka här, en vecka med mycket att göra så som skola, matte nationella, jobb och mycket läxa. Men även roliga saker ska hinnas med som planering inför rhodos, utgång på Mollys och shopping i Umeå!

Idag har jag en lång dag med både skola och jobb, jag hoppas dagen fort är över! puss


SÖNDAG

Har jobbat 9-19.15 idag och ikväll skippar jag hockeytittande hos Jocke med pojkar och flickor för att sitta hemma och göra matte, känns inte ett dugg kul, men eftersom jag inte börjat med matten än och jobbar imorgon efter skolan har jag inget val.


valborgs!

14 MAJ 2011

Har nästan inte blivit något solande och inte har jag heller gjort någon matte idag, utan jag och Lisa tog bilen till solbacken(skohuset) och sedan till stan. Eftersom jag sparar pengar till umeåtrippen på fredag köpte jag bara lite underkläder. Efter det hämtade vi upp poolbyggaren som följde med hem till oss.

Har nu varit på ica och köpt vindruvor så att jag har något gott att äta på medans jag ska försöka göra lite matte i väntan på att Lisa, Felle och Rebecka så att vi kan fara mot båtvik, dom andra tjejerna och surströmming.



LÖRDAG

Godmorgon! Eftesom jag är så morgonpigg är jag redan uppe på en lördag, funderar på att gå ut en promenad eller cykla. Idag hoppas jag på bra väder, då blir det att sola hela dagen! Förutom det har jag också en hel del läxa som jag tråkigt nog måste ta tag i idag eftersom jag jobbar hela söndag och måndag.

Ikväll blir det surströmming i båtvik med bästa tjejerna, kommer bli super♥


FREDAG

Ikväll har jag jobbat min jobbarfredag medans mina arbetskamrater ätit lyxig 3-rättersmiddag lagad av årets kock. Efter jobbet for jag till församlingshemmet där dom andra var ihopp om rester, som inte fanns:( Fick iallafall en cider som tröst.


nu ska jag göra denna plats sällskap, gonatt♥

TORSDAG

Nyss hemkommen från mormor där jag ätit plättar. Idag har jag haft två engelska nationella som jag garanterat misslyckades helt på. Efter skolan var jag äntligen och klippte mig, känns väldigt kort men otroligt skönt att allt slitet är borta! Ikväll ska jag umgås med ante och spela tennnis! pusss


nu har jag ungefär samma längd som på bilden, dock är luggen kortare.

ONSDAG

Sitter på skolan nu och har svenska. Jag och 3 coola vänner har smygit runt i korridorerna för att slippa bli utvald att redovisa idag. Om ett tag har vi syslöjd coh då ska jag jobba på för fullt med min necessär. 

Ikväll blir det att sola med Moa, Felle och kanske någon annan som vill haka på och efter det blir det en långprommis med Moa!  


Nu är bryggan nerfälld och snart ska även båten sjösättas♥♥


HEJ

Min kära vän Emma och jag bestämde oss för en herrans massa månader sen att starta blogg. Detta tillsammas... Sry. Jag ska bättra mig.

I alla fall, igår fick jag en present av min gulliga pojke. Eller det var två... en MUS-parfym och presentkort på jeans. Inte pjåkigt alls! Får se om jag styr min kos mot honom när det är dags att sova, får se... han är ju så go.

Aja. Längtar till Umeå-shopping. Längtar, längtar hur mycket som helst just nu.


10 MAJ 2011

Har nu även skickat in den försenade litteraturuppgiften och tittar på "fyra bröllop". Om ett tag kommer förhoppningsvis ante hit coh myser med mig, eller så ska jag vinna över honom i tennis!


TISDAG

Har äntligen skickat in svenskan som legat och väntat alldeles för länge, och nu när jag liks pluggar för fullt är det lika bra att fortsätta så nu säger jag hej till litteraturen. Har man rhodos i tankarna så går det galant, heh!


GODNATT

Efter maten tog jag och Lisa oss en långprommis eftersom det var så underbart härligt väder ute, på vägen hem gick vi in på ica och köpte "plugggodis" (vindruvor) som vi nu har smaskat i oss medans vi pluggat för fullt.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på Big Brother, gissar att jag somnar mitt i. Godnattttt!


bild fran lagavslutningen i lördags♥


HÅLLER NU BILJETTEN I MIN HAND

Det är 20 dagar kvar och vi har just skrivit ut biljetterna, GUD SÅ JAG LÄNGTTTTAAAAARRRRR!!


MÅNDAG

Nyss hemkommen från Ante. Vilket underbart väder det är ute! För att ta vara på det har jag bestämt mig för att ta en liten joggingrunda nu. Idag börjar vi som vanligt vid 12 och slutar 4.


Bilder från Lisas konfrimation igår. (tur att man blir så himla snygg på alla bilder!!)

 


LÖRDAG

Nyss hemkommen från lagavslutninen, medans delar av laget drog vidare var jag tråkig och for hem (pga. Att Lisa konfrimerar sig tidigt imorgon och sedan jobbar jag resten av dagen) Kvällen har bestått av bowling, mat, prisutdelning och lekar.



JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

Igår när jag kom hem hade han gömt gulliga lappar/ledtrådar som ledde mig till detta:


Ante, du gör mig till världens lyckligaste flickvän♥♥♥
I LOVE YOU!

FREDAAG!

Hade det alldeles underbart i vuogga med klassen, bodde med fantastiska brudar, härliga (dock väldigt jobbiga ibland) skidturer, go mat och lekar. Dock hade vädret kunnat varit bättre. Idag har vi haft nationella i engelska, känns skönt att det är bortgjort. Så nu är det bara hålla tummarna på G.

Nu ska jag se oth och sedan bb, puss!


♥♥


mobilbilder från senaste veckan


Hjärtat 18år!

3,5:or, spel, snack och grillkväll med Moa, Lisa, Ante, Jocke och Klas!

Valborgs!

Vuoggatjålme med frilufts! (mer bilder kommer från kameran)

RSS 2.0