29 december 2010

Idag blir det en sväng till stan, om jag har tur får jag med mig en inte så morgonpigg Moa, annars har jag mamma som sällskap♥ Ska inhandla vit målarfärg till mitt rum. Och sedan köpa strumbyxor, nagellack och se om jag hittar något fint på rean.


18.33

Dagen har som sagt bestått av nyårsplanering och handling så nu är nästan allt fixat, även taxin är bokat. Jag är så himla TAGGAD!!! Dock blev det ingen träning, pga mina tår. Jag tror jag har stukat 2 stycken, så går det om man äär klantig.

Nu ska färga håret och sedan basta med Lisa.


förra året♥

28 DECEMBER 2010

Om 10 minuter tar jag bussen till stan för att planera inför nyårs med brudarna. Efter det går jag mot kaplan för träning.


28 MÅNDADER IDAG


2 jular sedan (väldigt snygga hehe), I LOVE YOU♥♥

27 december

En prommis till solariet (där vi solat);) och fikat är vad jag och Malin gjort idag. Har även varit på ica och köpt hårfärg. Utväxten ska bort some day innan nyårs.

Ikväll kommer Malin, Moa och Felle (kanske någon fler) hit för att ha basta och kasta oss i snön. Det blir säkert awesomeee♥

stockholm

godmorgon

Är ledig idag, dagen kommer att spenderas med Malin och kanske någon till brud. Kulit. Nu ska jag äta lunch sedan ta av mig mina rutiga pyjamasbyxor som jag bott i sedan julafton.


lilla julafton♥♥

jul

Julen har varit super och så även mina julklappar. Är riktigt nöjd. har jobbat hela dagen idag och tjänat ihop lite cash.



fick detta +, UTLANDSRESA MED MAMMA OCH LISA, underbart duntäcke, pengar och lite annat smått och gott (bl.a, pyjamas av Moa;))

GOD JUL

Hemma från första julbordet och klapputdelningen. Har även just hunnit en sväng förbi ante och sagt god jul och fått mig en klapp av Minna och Benny. Presentkort på bio tillsammmans med ante♥ På vägen dit såg vi en singelolycka vid kansliet och närmare ante stod ett hus helt i lågor, gud så hemskt:((

Nu ska jag strax gå till mormor för ännu mer mat, släkt och klappar. Kommer även att få träffa två tomtar!



min dag hittils♥

JULLOV!!!!!

Börjar med att säga att gårdagen hos lisa var supermys och jag är riktigt nöjd över presenten. Vaknade upp tillsammans med emilia och Emma på var sin madrass nedanför mig. Fick brottom till skolna för att spela semifinal i dundercupen (vem kunde tro att vi skulle ta oss så långt??) Dock förlorade vi. Efter gofika i klassrummet och julavslutning i aulan for jag till stan och inhandlade sista julklapparna och kläder kanske till jul/nyårs!

Om en timme går jag upp till ica för jobb, efter det går jag till ante och sover där.




20 December 2010

Hemma från sista riktiga skoldan. Imorgon väntar en MYCKET MYCKET bra dag! Dudercupen, lilla julafton hos Lisa och sedan ska jag +töserna nedan ha "slumber party";) hemma hos mig.

Nu ska jag äta sen vandrar jag mot jobbet för att stanna där tills stängning.



LEDIG IDAG!

Vaknade av väckaren klockan sju, men denna gång fick jag stanna kvar i sängen och ante var tvungen stiga upp. Brukar alltid vara jag som ska iväg, men icket. Idag har jag varit ledig (första dagen sen 20 dagar tillbax!) och det har varit sköööööönt. Har slagit in lite julklappar, skottat gården och varit på julbord. Jag och Moa var väldigt inponerade över maten, hur gott som helst. Nyss kom jag hem från ante där vi har lirat Guitar Hero, heh.


årliga vandringen till lisa där lilla julafton firas♥♥ längtar till på tisdag!


19 DECEMBER 2010

Hello friends. Helgen har bjussat på jobb och en herrans massa snö. Sitter och äter choklad, hade nämligen glömt bort att jag äger en chokladkalender. Ska bränna ut låten och checka outfiten till Dundercupen som går av stapeln på tisdag. Ska plantera lite nytt och fräscht, även renbädda, städa och dammtorka i mitt rum. Hoppas att Hampus kommer och sover här också. Hoppas. Herrå rå.


Dundercupen 2009!!!!!

nyårsklänning




Kollar efter en nyårsklänning, lutar åt att det blir någon av dom här två. Frågan är bara vilken? Svart som vanligt eller roligt med lite färg?


godmorgon

får nog skylla mig själv för att jag spelade hela matchen igår, halsen verker och jag mår iinte helt toppen:( Hade tänkt fara till campus idag och titta på hjärtats match, men vet inte hur det blir med det. Är slut och vet inte hur jag ska ta mig dit. Klockan 3 börjar jag jobba och efter det har vi julavslutning med laget, myspys.

Nu ska jag ut och skotta, ha en bra dag allihop!


Igår efter matchen klädde jag mamma coh Lisa granen. Nu börjar julstämingen komma.

17 DECEMBER 2010

Godmorgon! Känner mig inte alls pigg idag, men ska ändå pallra mig till skolan för annars får jag inte spela matchen ikväll. Det vill jag verkligen göra, jag har inte spelat på 5 veckor och nu är det sista matchen innan uppehållet. Efter matchen drar jag och Linn kanske vidare till Josse för lilla julafton med klassen (om jag lever fortfarande). mysss


15 december 2010



Hemma från en myskväll med brudarna ovan +jennie, (mina ica brudar♥). Kvällen bestod av god mat= tacos, super mario och sunes jul till det smaskade vi i oss en massa gosaker bl.a. lussebullar från moröhallen?! Helt klart en ny tradition tycker jag.

Nu är det nog bäst att jag tittar igenom nkn så jag har någon aning om vad jag ska svara imorgon på provet. Längtar tills det är bortgjort!!!





14 DECEMBER

Hela dagen har spenderas vid datorn och just nu känns det som att jag svävar på moln efter tyngderna har släppt från axlarna. Dock har jag träningsverk från gårdagens klättring upp till toppen (jag är stolt över mig själv att jag klarade det)

Om en halvtimma tar jag bussen till stan för innebandyträning och efter det hade jag tänkt göra nka, men eftersom jag glömde den på skolan blir det nog att vara med ante i stället. Mycket bättre♥♥


tummen upp för att jag äntligen är klar, för mina underbara vänner,ante och familjen allt känns underbart just nu;)♥♥

14 DECEMBER 2010

Jag var minsann en kämpe och pallrade mig till Anderstorp för att redovisa mitt engelskatal idag. Därmot så ligger läxhögen kvar och jag känner att tiden är knapp. Ska lägga i högsta växel och bli klar med min samhällstenta ikväll i alla fulla fall. Men nu bär det av till Kaplan för träning, hade brade.


Ey Ey Ey boomba ra da yea yea

JAG ÄLSKAR ATT JAG HAR

SKICKAT IN BÅDE SAMHÄLLSEN OCH FILMKUNSKAPEN NU!!!! KÄNNS ALLDELS UNDERBART!!


godmorgon världen!

dagen stora fråga är ska jag pallra mig till skolan för en lektion eller stanna hemma och göra alla läxor som tynger ner mina axlar flera ton??


förra julen, moa och hennes bobbyläppar♥

LUCIA

Jag tycker om lucia, väldigt mycket faktiskt. Det är så mysigt. Först ett mycket fint luciatåg på skolan sedan har jag varit i kyrkan och sett kågeskolans luciatåg, som verkligen får en att bli så glad, lockar fram skratt, och får mig att känna julkänsla. myyyys

Nu ska jag göra lite läxa innan det blir dags för att hälsa på john blund.


<3<3<33

13 DECEMBER 2010

När jag kom hem sprang jag till brevlådan för att se om det låg något paket där. Kollade även i mina grannars men icket, inget intressant hade hamnat fel. I samma veva kom min kära bror och undrade vad jag höll på med, sedan hänvisade han mig till mitt rum. Och där i en fotölj låg min nyårsklänning. Så nu kan vi spola fram till den 31a december och duka upp fläskfilén.

Gu så gott med kött. Håller på att hungra ihjäl här och nu.


Innan jag somnar...


..måste jag bara säga att Ante är världens bästa kille, jag är så glad över att jag har dig hjärtat♥


TREDJE ADVENT

Dagen har varit kaos, det har plingat och pipit överallt, efter denna dag skulle jag defenitivt behöva en LEDIG helg nu. Men icket, imorgon är det ny skolvecka. Nu ska värma mig en kopp glögg och fortsätta på samhällsen.


godmorgon!

Nyss hemkommen från ante, han skulle iväg på match. Snart ska jag och mamma fara iväg och titta på lisa som också har match idag. Klockan 12 blir det jobb fram till stängning. ha en bra dag!


du är go du♥

lördag

hela gårdagen var myspys med underbara brudar. Idag har jag jobbat som vanligt alla helger. Om ett tag kommer ante hem från hockeyn och då tar jag på mig mina värmaste kläder och vandrar dit genom ett kallt kåge.


det här såg väldigt gott ut♥♥

/L

Väntar på att maten ska serveras så att jag kan börja knalla bort mot tjejerna. Har pysslat på med paketinslagning och det ligger glitter, snören, bollar, papper och rosetter överallt. Orka städa...


Här har ni mina fina morföräldrar. De bästa man kan ha!

11 DECEMBER 2010

Fick lämna en sovande Hampe under det varma täcket i morse för att åka till jobbet i fyra timmar. Gick bra på Landet och bussen hem gick till min hållplats. Skönt med tanke på att jag hade frusit bort i conversen annars. Har suttit och glott på skärmen allt för länge nu. Måste dammsuga och våttorka mitt rum. Kanske snygga till i garderoben lite också? Och slå in de få klappar jag fick med mig hem igår. Blev mest saker till mig själv. Men jag tycker inte att det känns  särskilt brådskade att behöva hitta grejer ännu. Det är ju hela två veckor kvar till jul. Ska dra mig. Kvällen spenderas hos min kära vännina Malin tillsammans med några andra vänninor. Älska.



TORSDAG

Ante for just hem efter att satt upp en platt-tv hos oss! Men jag tycker det är väldigt onödigt, den gamla funkade ju alldeles utmärkt. Dock tyckte Mamma att vi var omorderna som hade en tjocktv, ingen annan har ju det.

Imorgon är det den årliga mysiga julhandlingen med brudarna och efter det tar vi bussen mot boviken där vi lagar något gott. På kvällen blir det att heja på jay och ha myspys. godnatt;*


imogon ska det handlas klappar och samlas på snören lisa♥♥

9:E DECEMBER 2010


Du är en kul typ och jag tycker om dig myche, myche. Jag är så
lyckli och gla över att ha dig♥

HELG imorgon, det behövs! Är less skolarbete och att väckaren ringer för tidigt. Är sugen på att sätta sprätt på slantar och handla massa fina saker till en massa fina nära och kära. Imorgon ska jag till Örviken med Hampe och på lördag ska jag jobba i fyra timmar och mysa hos Malin med glada b-rudar.


good night


hjärta

Nu lägger jag mig i sängen och ser det nya oth avsnittet, sedan blir det att hälsa på john blund. gonatt♥

8 december

nkb prov, klart. teorikurs, klart. risk1:an klar. underbarttt! känns inte lika underbart att jag tappat bort boken jag ska ha läst ut till på måndag. ska söka en till runda och hoppas på att jag hittar den nu, pusss


ååå vad jag längtar hit! bort från alla läxor, prov, inlämningsuppgifter, kyla.




7 december 2010

skolan har bestått av prov och en redovisning. Teorikursen slutade tidigare idag så jag var hemma en timma tidigare, skönt! Nu kom jag just från bastun och ska börja med nkn. tråk.


detta försökte jag säga med mitt tal på engelskan idag.

SJÄTTE DECEMBER 2010

Naturkunskap B är inte bara svårt att förstå, det är svårt att tycka om också. Gruvar mig för att öppna boken och möta långa texter om kolväten och tjafs. Men det måste göras, nu snart. Klockan 20.20 går en buss till min kära pojkvän och då ska jag kunna det hela någorlunda.

6:e luckan öppnad

Då var första skoldagen avklarad. Göra läxa, göra knäck, städa och skriva klart min önskelista är planerna för ikväll. nu ska jag göra som flickorna nedan, käka.

5 DECEMBER 2010

Har gått runt och trott att det varit lördag hela dagen. Blev därför en kraftig besvikelse när jag insåg att jag ska till skolan imorgon. Men å andra sidan har ju ett nytt julkalenderavsnitt släppts (hehe) och jag gjort bort ännu en jobbdag. Helgen har gått snabbt och eftersom vi spelar julmusik och har tomtar fulla butiken känner jag att julen är nära.

Nu ska jag dyka in i medeltidens litteratur och hårdplugga. Veckan som kommer, kommer bli krävande med tanke på att jag har prov, inlämningar, redovisningar och läxor och i massor. Längtar redan nu till helg. Då blir det shopping av julklappar!



lördag

Jobbet gick fort, efter det åt jag middag hos mormor och nu har jag just kommit till ante, han var dock hos klas. När han kommer hem blir det förhoppningsvis att se svensson svensson och äta gosaker. Myspys<3<3


jag längtar tillbaka♥

GODNATT

Ante överraskade med hembakt kladdkaka och på ica fanns det mycket gott, fick även med mig en godispåse (ihållande julmust, kexhoklad, chokladtomtarx2, skumtomtarx2 och en clementin) hem av söta tomtenissar. Så nu ligger jag mätt och belåten i sängen och ska sova.

Imorgon blir det skola sen till jobbet för att dema. Så den som är sugen på glass, kom till mig på ica imorgon!


Imorgon tar jag över min söta mormors jobb♥

2 december 2010

Hemma från träningen och har just duschat. Behövde inte jobba idag, men eftersom jag inte kan vara ifrån jobbet ska jag ta med mig ante dit ikväll och smaska på pepparkakor, dricka glögg, julmust och träffa tomten♥♥




PS. HA SÅ KUL I STOCKHOLM VÄRLDENS BÄSTA LISA HOLM OCH VÄRLDENS BÄSTA EMILIA SUNDBERG;*;*


1 december 2010

julkalendern (en tradition som fortfarande ses, hihi)-skola-teorikurs-matte, så har min dag sett ut och nu ska jag belöna mig själv med det nya avsnittet av One Tree Hill.

nu närmar det sig


FÖRSTA DECEMBER 2010

Tanden är ute ur käftn och det smakar blod, mums. Efter tandis for jag till skolan med en bedövning som heter duga. Men när bedövningen släppte kom smärtan och jag åkte hem igen. Somnade bums. Skulle gärna dra täcket över mig och fortsätta snarka men måste gå in på gleerups och lära mig lite matematik med tanke på att det är prov på fredag.

Imorgon är jag tillbaka till skolbänken, orkar inte missa en hel massa. Just nu finns ingen tid att känna efter.


I vinter kör jag skoter på denna sjö...har fått mitt kort nu. Hehe.

RSS 2.0