SÖNDAG 28 FEBRUARI 2010

Ligger i soffan och kikar på herrarnas 50 kilometer. Jag väger hundratusen kilo, minst. Matchen var döjobbig och jag spelade sämre än någonsin. Men vinst blev det. 8-1 till Kågedalen. Vilket satt alldeles ypperligt!


Suddig bild från Mallan på ett grymt lag

SOV GOTT


Imorgon klockan 7.30 går bussen till Umeå för match. Jag håller tummarna på att dessa 2 brudar ska med så det blir B&J (och självklart även för att dom är trevligt sällskap)! Nu ska jag sova, godnatt allesammans.   /ee

ett och ett halvt år


18 underbara månader med min älskling idag.
Hjärtat jag älskar dig.
Du är helt fantastisk!


:-D



Har tränat på 360 med Emilia, Malin, Lisa, Moa och Emma x2 idag. Håller på att äta igen träningen tillsammans med min lillasyster nu. Vi ska snart göra glass och kanske tar vi en sväng förbi kyrkan också. Anna, Signe och Sofia ska spela!

17.53

IGÅR: FL-Hockey, vilket var superkul! (bilder kommer), senare åkte jag och Emma med AIKs målvaktstränare;) ner till stan där jag mötte upp Ante för mat och bio. Fyndade på kicks, två hårinpackningar för en, vilket är nått jag behöver i massor. När vi kom hem badade vi i antes spabad och myste kvällen lång♥
IDAG: Först jobbade jag 8-12.15 sedan tog jag 1bussen till stan och tränade på 360.
NU: Ska alldeles strax gå till mormor och äta middag.
IKVÄLL: Ska jag inte göra något speciellt, bara ta det lugnt hos mormor♥



/ee

FREDAG 26 FEBRUARI 2010

FL-hockey idag och fl1b lyckades gripa tredjeplatsen. Underbart och überkul! Imorgon kommer jag att vara ännu mer lemmen och ha en hes röst, men sånt får man ta!

Ska vika tvätt. Ha det fint.

TAGGA TAGGA TAGGA

Har just kommit hem från träning och väntar på att Lisa ska komma hem och göra mig sällskap i bastun. Mitt hår behöver inpackning och benen ska rakas. Efter det ska jag packa och tagga till FL-hockeyn!!

   
Den här fina bilden bjuder jag på. Jag och emilia för 5 år sedan, eller det ser iallafall ut som det!;)
EMILIA DU MÅSTE KRYA PÅ DIG SÅ DU KAN VARA MED OCH SPELA IMORGON!!! /ee

Den som lever får se

Jag har datakunskap nu. Ska göra en power point som får handla om vad som helst. Kan ju låta rätt enklet, men jag vet inte vad jag vill göra om.

  


Hielt man für Ufos aus dem All, darum schickte ein General

Jo jädrar vad jag har värk i benen efter miljontals utfall på tantgympan igår. Det var Kågemammor, dagisfröknar och jag som var där. Men vi hade trevligt...och svettigt.

Min innebandyklubba som är i två delar har skickats iväg på kontroll (eller något i den stilen). Så jag kör med den gamla och jag kan här och nu medge att den har en äckligt läskig vinkel. Hehe. För övrigt taggar jag match i helgen och hoppas att Emma H snart är piggelin och att vi kan besöka Leo.

Ich muss meine Hausaufgabe machen. Jetzt.
Hej svej und auf wiedersehen



23 februari

Fick sluta tidigare idag, nästan hela 3 timmar vilket gjorde att jag och Linn hann hem och slapp stanna och äta middag på skolan:) Men snart far vi tillbaka mot anderstorp igen, fast denna gång för att träna, välbehövligt!

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
Några grymt snygga bilder från skoldagen, varför blir man alltid lika snygg??
(Bilder från rebeckaochfelicia.blogg.se)


Godmorgon, morgon

Emil kör till skolan och det betyder att jag slipper springa till bussen! Dessutom sparar jag en bussresa. Hihi. Min matte börjar om 30 min. C U


HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ

Har varit på församlingshemmet och ätit middag med skrikiga småbarn som snorar. (Tycker om barn egentligen och ibland.)Den här veckan verkar rätt tjill. Ingen läxa ikväll i alla fall, vilket känns kanon! Snart far mamma och jag till Kusmark för att träna. Ska ge gärnet, hon får ju inte vinna.



/Linnnnnnnn

SÖNDAG 21 FEBRUARI 2010

Idag har jag bussat till Umeå och spelat match mot Vännäs. Min nya klubba gick av. Aj aj aj. Onödig utgift när jag  sparar för fullt. Men matchen slutade ju som sagt 1-1 mot serieledarna (som snart kanske inte leder längre, hihi).

Nu måste jag packa upp den blöta handduken som ruttnar i väskan. Sedan borsta tandhögen och dö i sängen med min braiga bok i handen.



Vill ba stå längst fram och sjunga me


=D=D=D=D

När jag kom hem från jobbet fick jag 3 glada nyheter! Mamma har bakat bullar, Tjejerna spelade oavgjort mot serieledarna och jag fick MVG på dataprovet!!!=D

Ikväll blir det en lugn tv-kväll med OS, Wallander och förhoppningsvis Ante<3



/ee


11.34

Kom just hem från Ante där gårkvällen och natten spenderades, vilket var myspys som alltid♥ Om 26 minuter börjar jag jobba. Jobbar 12-18.15 vilket är en dreamtid, sovmorgon först, sedan dubbel lön i 6 timmar!!=D=D


goa arbetskamrater! /ee


LÖRDAG 20 FEBRUARI 2010


Ja gilla brud´n på bild´n

Släkten kom, släkten gick. Min lillasyster har haft kalas och fått ett rosa nintendo ds. Ute är det kallt som attan och när man öppnar dörren bildas jättemycket rök längs golvet. Jag har renbäddat med blommigt täcke för att jag längtar till sommaren. Mitt cv suger men jag mår alldeles förträffligt bra!

/Linn

Min garderob har nu förvandlats från ett bombnedslag till ordning och reda.


(kvallan är inte så bra pågrund av min superbra kamera på mobilen!!)
Nu skulle den bara behöva fyllas på med en massa nya, snygga kläder så skulle det bli perfekt!!

/EE

Utkast: Feb. 20, 2010

Edda med goa tjejer var det tänkt idag, men på grund av lingon och missförstånd blev det så att det bara är Lisa som är på edda just nu. Så istället ska jag försöka bli klar med engelskan och städa i min garderob idag. Vilket inte alls kändes lika kul!


Hoppas att du klarade dig bra på edda ensam:] det var inte meningen att du skulle bli ensam, jag trodde att ingen skulle dit<3


fredag

Efter skolan åt ja goch några clasmates på dallas. Efter det färgade Moa mitt hår, blev mörkare än tänkt. Men det blir nog bra. Nu sitter jag och väntar på Linn som ska hämta upp mig, och sen bär det av mot lagfest!

 
/ee


FREDAG 19 FEBRUARI 2010

Åt lunch på Dallas med en hel drös klasskamrater och firade Josef som har födelsedag idag. En kebebtallrik till mig och ett stort grattis till Bolidenpojken som fyller 17 år!


Ikväll blir det lagfest med filurerna ovan. Trevligheter, trevligheter ♥

/LIMPAN

GOOD NIGHT!


L O V E Y O U ♥


.

Ikväll har jag inget speciellt för mig vilket känns väldigt skönt. Egentligen har jag fotbollsträning men eftersom jag har problem med skjuts och inte orkar ringa runt till andra körgrupper stannar jag hemma=D=D Men jag har faktiskt funderat på att cykla. Mamma utmanar mig, vi ska se vem som hinner längst på 30min. Jag tror inte att jag har någon chans, mamma (45år) är mer vältränad än mig, inte kul:(













/emma


Vi ska vara de vi vill vara, hellre nu än efteråt

Bla Bla bla. Har gjort bort matte och datorprov idag. Nu har jag bara kvar en läxa i tyska. Ska göra bort den nu, eller efter maten som är klar nu. Efter bollhallen blir det Dirty dancing<3<<3<33<3<3<3


ONSDAG DRYGA ONSDAG

Snart är det bara en månad kvar till dess att Malin, Signe och jag far iväg till Lund för att delta på Unga forskares riksstämma. Fick hem ett brev med biljettkoder och annan info i förrgår. Det stod bland annat att alla skulle hålla i ett föredrag om vår förening... Frågan är ju bara vilken förening vi ska prata om?!?!? Vi har ingen. Hehe.

Det småpratas om Storsjöyran i sommar också. Om det skulle gå igenom är jag den lyckligaste i wärlden. Ska börja bearbeta päronen, så att säga!!

 

Nu blire matteboken. Ekvationer och hjärntvättning. Tjoflöjt. /Linn

 


GODNATT&SOVGOTT


Tänk om en hotelfrukost står framdukad åt mig när jag vaknar imorgon. Vilken dröm! /e


.


Inte så fin bild, men brudarna är det inget fel på♥

Jag har just ätit upp min semla som låg och väntade på mig i kylskåpet, egentligen är jag inget stort fan av semlor men skrapar man bort lite grädde och byter ut mandelmassan mot vaniljkräm blir det smaskigt! Nu ska jag nog gå mot sängen innan jag somnar här i soffan. Känns skönt att värsta dagen på veckan är avklarad.
/emma


16 februari


Idag fyller Lisa 14år!
GRATTIS GRATTIS LILLAN!
                                                                    


tisdag

Sitter just nu på skolan, som alla andra tisdagar vid den här tiden och väntar på träning. Dagen började inte så bra, jag missade bussarna från Kåge. Men sen har den varit ganska bra och gått hyfsat fort för att vara tisdag.


tummen upp för er brudar!

/emma

21.05

Egentligen borde jag göra läxa men eftersom jag fyller år idag tycker jag att det får vänta tills imorgon. Jag kom nyss hem från Ante där jag fick fina presenter av han! tack så mycket älskling! Tack till ni som gjort så fina bilder på mig och tack till monica och kågeskolans tyskagrupp åk 8 som ringde och sjöng så fint för mig på tyska!




 Nu funderar jag på att sätta mig framför tv:n och äta ett päron. /emma

15 februari

Igår: Vaknade bredvid ante, myspys. På dagen hade vi kalas för mig och Lisa, vilket gjorde att jag blev lite rikare! Jag hann även med att åka skoter med Moa och Ante. På kvällen gjorde jag engelska och såg En annan del av köping!
Idag: JAG FYLLER 17 ÅR!!!!=D Skola, sen efter skolan blir det att fara till mormor och fika.
Ikväll: Kommer ante med en present!♥ 


SÖNDAG 14 FEBRUARI 2010

Glad alla hjärtans dag till dig, dig och dig
Också lite Donkeyboy på det hela♥♥♥♥

17.18


Igår var jag med gamla klassen och åt pizza på grillen. Efter det for jag, Lisa, Johan, Klas, Jocke, Ante och Moa till Ante där vi badade och sjöng singstar:D

Min dag började med att väckaren ringde halv 7 eftersom att jag började jobbet halv 8. Fick sluta tidigare för att jag hade match. Ibland är det bra att ha en väldigt sportintreserad chef. Matchen vanns med 6-1 mot IBS, bra spelat tjejer! Efter matchen bastade jag och gjorde en hårinpackning, vilket behövdes.

Nu ska jag gå upp på ica och sedan blir det engelska. Väldigt kul på en lördag!/emma


LÖRDAG 13 FEBRUARI 2010

Efter avfärgning, blondering och toninig har jag fått ljusare hår. Brunt blandat med oranget, typ. AJA. Mången tack till töserna och Sigens hus!

Vi vann med 6-1 mot Skellefteå IBS/Lowan och Emma idag. Vilket var riktigt skönt enligt mig! Men jag ska inte retas, då kanske jag inte får någon middag. Vi ska nämligen till Lundquists ikväll.

Nä nu blir det att hänga tvätten. Sedan försvinna in i engelskans värld. Tur jag har godispåsen!
/linn nordstr


ETT TVÅ TRE OST

Har bakat sockerkaka, dammsugit, badat, kollat på film och läst engelska. Nu drar jag till city med Anna Banan.
Ikväll blir det pizza på Holken med gamla 9b:are. Sedan färgning av hår (jo, igen) skulle jag tro.
Tjing pling plong


Thimpan och snabeln

12 februari

 Läxa-Handla-Lunch-Utflyckt på älven med goa brudar-Pizza med gamla klassen-Inga planer på hur kvällen fortsätter-sova.


I brist på bilder bjuder jag på dessa! //emma


Trivs som fisken i vattnet

Hur mås det med dig? Hur mås det med mig?
Fint här. Hoppas att det är tummen upp för dig också.
Faktum är att jag är förbannat glad.

Jocke och jag tog tag i målvaktsträningen på fotbollen. Kanske är det i det facket jag hör hemma.

Ska jacka i batterisladden till datorn och kolla om jag hittar något underhållande på play.
Go kväll och natt



11 februari

Dagen har gått riktigt fort, bara 2 lektioner och sen var det middag hos mormor. Det var tänkt pannkaka men det blev lite förstörd eftersom min mormor är bra på att stressa, så tillslut blev det plättar. Träningen var rolig, men det gick inte som jag ville. Mina benskydd var ivägen!


Denna underbara överraskning fick jag när jag kom hem från träningen♥

/emma

BLÄ PÅ RUBRIKER

Tacotallrik, megaskrov, pommes, dressing, cola, kycklingrulle, beapizza, bacon, french hotdog. BARA NÅGOT.
Kanske var det bra att Emilia behövde hinna med kvart i bussen, Dallas mat hade tagit slut för att stilla mina begär...

Ska gå och hjälpa till i köket. Det går ju snabbare när man hjälps åt vet ni!


torsdag

Just nu sitter jag med en chokladkopp i högsta hugg och tänker skriva klart min novell som jag somnade ifrån igår. Vi börjar vid ett idag och har bara 2 lektionen, sen är det helg. Vilket inte känns helt fel:D:D

Ikväll ska jag träna fotboll vilket inte var igår, jag är faktiskt riktigt taggad!


saknar laget♥


Jag går och lägger mig igen, för att vakna

Känner mig hyfsat piggelin och dagens två lektioner som har en sammanlagd tid på två timmar och tio minuter ska nog inte bli några större problem. Får ju som sagt helg efter det(!!!!!!!!). Har behövt utstå en ytterst jobbig skolvecka med andra ord, höhö.

Nae, har sovmorgon i över fem timmar till. Tänkte därför gå och lägga mig igen. Var bara tvungen att överföra en fil från den andra datan innan mama (hon kallar sig själv så också) försvann med den. Novellen skulle varit inskickad igår, men jag hoppas att det inte gör något att jag lämnar in den idag istället. Jag funderar om det heter ryste eller rös(?!) Blir snurrig i huvvet av båda.


Fin, finare finast. Nu blonderar vi vetja.

/Linn

Lotta, Fia och Per är kusiner. Lotta är tre år mer än dubbelt så gammal som Per. Ja, räknesagor.

Idag har jag hunnit med att måla mina naglar bebisblå och kollat på en film. Felicias snelle far var förbi med en matteläxa igår, frågan är om jag ska skratta eller gråta. Fan, är efter i allt nu...
Ha ett fint liv



Utkast: Feb. 10, 2010

Dagen började med en plågande tyska lektion.  Efter det hade vi datakunskap, skidor på gympan, där vi fick åka mellan slalompinnar, hoppa i hopp osv. Helt klart en superrolig lektion. Sista lektionen hade vi prov i hälsopedagogik. Har ingen aning om hur det gick, det känns som det kan ha gått hur som helst.
 

Jag vill ha sommarlov nu!

Nu ska jag ta en powernap och hoppas på att min huvudvärk har gått över så jag kan fara på träningen. Föresten idag när jag och Moa frågade om vi kunde få ta hem och göra det vi skulle ha gjort på lektionen i stället för att komma till skolan bara för tyskan, fick vi detta som svar: "-Det här skulle ni tagit upp när hela klassen var här, för ni behöver inte komma och då kan resten av gruppen också få ledigt" Vi höll på svimma av detta svar. Ni som känner stefan förstår. Så då är vi lediga på fredag och imorgon börjar vi ett, JIPPIE!

/emma


deutsch

Har just gjort mig en fruktsallat och sitter nu och ska göra lite tyska. Tittade i min gamla tyska för lite tips på kärlektsdikter och blev påmind om hur mycket bättre tyskan var förut och vilka bra låtar vi lyssnade på;)
Lyssna på dessa, speciellt på refrängerna som svänger!



/e

DUNDER OCH BRAK

Har nästan sovit i två dygn och jag känner mig inte ens utvilad. Såg att Emma var hemma idag också, så vi kan ju snörvla tillsammans, hehe.
     Men denna dag är inte bara fylld av tråkigheter. Idag fyller nämligen världens goaste Moa Lundqvist 17 bast! Du förstår inte hur avis jag är på dig! Se nu till att ha en jättefin dag vännen och spara lite tårta åt mig!
/Linn Snorström

den 9 februari 1993 föddes denna underbara kusin som idag blir 17år!


GRATTIS MOA PÅ FÖDELSEDAGEN! Hoppas ditt år som 17åring kommer att bli toppen!
Du ska veta att du är en fantastisk person och jag är otroligt glad över att jag är din kompis och kusin. När jag kollade igenom bilder till kollaget ovan slog tanken mig att vi gör verkligen det mesta tillsammans. Julafton, kalas, släktmiddagar, dop, bröllop, begravningar, samma kompisgäng, jobbar tillsammans, samma fotbollslag, vi bor nästan tillsammans hela sommaren i stugan, vi har gått igenom en stor förlust tillsammans, åkt till kanarieöarna, göteborg, stockholm, hemavan och en många småsemestrar. Vad skulle jag göra om jag inte hade dig? DU BETYDER OERHÖRT MYCKET FÖR MIG, JAG ÄLSKAR DIG♥


/emma
PS. WITHOUT SAYING A WORD, YOU CAN LIGHT UP THE DARK;)

sjuk


mycket fina släktingar i malå.

Idag blev det ingen skola för min del, vaknade med en enorm huvudvärk och lite ont här och var så jag fick lova att stanna hemma. Men nu har jag sovit så det känns mycket bättre. Vlket gör så att jag orkar göra jätterolig läxa
Måste göra:
 Svenska novell (som jag knappt börjat på),
 engelska bokrecension,
 engelska uppgift,
 massa tyska läxa.
 Inte roligt!

/emmae


8 februari

Vaknade upp bredvid ante, första gången 4.45 för att sjunga för mamma innan hon for till jobbet. Kan tänka mig att det lät väldigt bra;) Vaknade nästa gång av väckaren 07.00 och fick skynda oss för att hinna med bussen till umeå. I Umeå har vi shoppat, fick med mig hem en grå tunika från monki och armband från Gina och ätit god mat på en Kinarestaurang. Vilket var supergott! Vi har även träffat på ett gäng glada musikare och Lisa och Klas.


Tack för dagen Ante, den har varit toppen.
Jag älskar dig♥


Grattis mamma på födelsedagen!


 ♥  
                                                                               /EMMA


8 FEBRUARI 2010

Blev ingen tripp till Umeå för min del inte. Vaknade med feber och en zombiekropp. Tog bärbara till sängen och skulle testa ladda hem en film. Till min stora förvåning lyckades jag. Nu hoppas jag på att 10 things I hate about you är värd att ses! /Linn


SÖNDAG 7 FEBRUARI 2010

Malin och jag sov skavfötters i natt efter att vi flängt runt lite här och var tillsammans med Anna, Signe och privatchauffören Parris! Idag har jag hunnit med att spela innebandy, städat och ätit pizza hos några bekanta. Ikväll ska jag ta tag i min novell och se på En annan del av Köping!




18.30

I helgen har jag ju som sagt varit i Malå och där har vi haft det riktigt bra. Slalom, bastu, bad, relax, god mat, snowboard och helgeni malå avslutades med en skotertur med Moa. Jag tror vi backade mer än vad vi körde framåt:]

När vi kom hem for jag på match, vilket inte blev min bästa match precis. Mitt huvud hängde inte med, men eftersom alla andra var så himla bra vann vi med 8-0! Bra spelat tjejer!


det här var nog den enda fina bilden från helgen.  


MOA MIN ÄLSKADE KUSIN OCH VÄN, HÄR ÄR LÅTEN!!! (BARA FÖR DIG)


Livet är en ferrefest

Har upptäckt att majs inte längre smakar ordet som det rimmar på. Dessutom får jag snart främmande av några damer. Tänkte gå till köket och röra ihop en kaka som sedan ska få söka sig till en maka. Eller ja, alla ska få smaka.



Synes i Brynäs/Linn

nu drar jag till malå

Om 6 minuter är det tänkt att bilen går till malå, vilket den aldrigkommer att göra eftersom vi alltid är ca. en timma efter. Såhär kommer min dag att se ut: bil till malå->slalom->pannkaka->slalom->relaxavdelningen där det blir bastu och bad->grillat till middag->fira Monica->sova. Hoppas ni får en bra lördag, min kommer bli kanon!

 

/ee


HELG!!!!!

IDAG: Skola till 11 och sedan bad med Lisa, Ante och Klas.
NU: Kom just hem och ska alldeles strax ut och skotta.
IKVÄLL: Fredagsmys med film, massa gosaker och Ante♥
HELG: Malå med dom flesta goingar på bilden nedan, vilket kommer bli toppen!



All I wanna do is (BANG BANG BANG BANG!) And (KKKAAAA CHING!)


Hoppas vi ses i sommar, göte

Är trött och less på skolan för tillfället därför hade helgen inte kunnat komma mer lägligt!
När vi slutade klockan elva bar det av till ICA tillsammans med Emma, Moa, Matilda och Josse. Vi köpte B&J som vi förtärde i Emmas fina lägenhet. Goa kompisar och gottighter, var precis vad jag behövde ♥

good night

Idag när jag kom till jobbet möttes jag av en chock. Sist jag jobbade var i lördags och nu var det stora skillnader både på lagret, i butiken och ingången var flyttad till andra sidan av butiken. Vilket gjort att jag ikväll har suttit och småskrattat för mig själv åt alla som försökt ta sig ut genom den gamla ingången, det var underhållande hehe:] Men nu är det nog bäst att jag sover eftersom jag har en lång skoladag imorgon, 9-11.

(eftersom att blogg.se krånglar kan jag tyvär inte lägga upp någon bild.) 

GOOD NIGHT
SLEEP TIGHT
WAKE UP
FIT FOR FIGHT! /emma

CALLE LIKNAR EN NALLE

Ska hoppa in i duschen och sedan måla naglarna. Efter det bör jag leta de där jädransch skåpnycklarna som alltid är på vift...


På den tiden var vi inga mindre än Linn-lim och Emma-flänna
Hej svejs babyface/Linnan

Under bordet stod en häst och sa att den var bäst

Efter skolan idag fick jag besök av den glade filuren Anna! En annan fin grej är att det är 3.90 på ICAtorget och att fruktskålen här hemma fyllts på med massa kiwis!

Imorgon har vi sovmorgon och uppsatsskrivning i tre timmar. På kvällen är det fotbollsträning med Jocke i spetsen(?!). Känner att det verkligen är på tiden att jag pallrar mig dit nu. Hoppas bara mina skavsårs-fötter pallar trycket!


Summertime, sommartid, and the living is easy

22.06



♥ 

Nu ligger jag i sängen med ben och armar som värker efter innebandy i 4 dagar i rad, skidor och lite gym. Näe, nu är det dax för att sova, jag är megatrött. Godnatt allesammans<3 /e


3 februari

Denna dag ser ut som dom flesta veckodagarna gör, skola på dagen och träning på kvällen.

  
I like you girls♥ /ee


Jag gillar icareklamerna!


(jag vet att jag är tidig:])
/EMMA

JOSSES COOK-A-LONG


♥♥♥

Jag saknar det gamla 93 laget. Ni var fantastiska.

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

/emma

bilder

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden


/emma

12.36

Hittade en megasnygg bild på Linn. (Men dock och tyvärr togs den bort för att inte ni, våra underbara läsare skulle hamna i chock...)

Sitter i datasalen nu. Vi har svenska och min fantasi är inte på topp, vilket inte är bra eftersom vi skriver noveller. Efter svenskan har vi information om val inför åk2 och sedan skidor på friluftslivet, kändes inte så kul i detta väder! Eftersom vi har träning ikväll kommer jag och linn stanna kvar på skolan tills klockan 6. Vilket inte heller är så kul. Men klockan 7 när träningen är slut ska jag hem och göra absolut ingenting, vilket blir väldigt skönt. 

BRAT BRAT BRAT OCH BACKSLICK

Jag missade gårdagens paradise och därför längtar jag till jag kommer hem. Blir alltså fyra avsnitt i rad för min del! Innan dess ska jag utstå tre lektioner och en träning. Jag var taggad på friluftslivslektionen då vi ska ha skidor enda till jag upptäckte att mina fotsulor(?!) är fulla av skavisar...

/Linnnnnnnnnnet

Det lagga'r och klo´lcan är för mycket

Gick väl si-så-där jättedåligt på matchen för mig. Fick spela lite center för första gången i mitt liv, hehe. Men helheten var ändå rätt rolig!

Måste spraya näsan och palla upp huvudet så jag inte väcker hela huset med bamse-snarkningar i natt. Sleep tight hörrni!



 

10.00

IGÅR: Vaknade av väckaren kl. 8.00->buss till umeå->match->hem med buss->ante kom med Populär musik från vittula filmen och såg den med mig. (som jag egentligen ska läsa på engelska, men inte förstår så mycket av)
NU: Sitter i datasalen och ska alldeles strax börja svenskan. 
SENARE: Äta supergod lunch och efter det slutar vi. Då blir det fika hos mormor med Moa:)
IKVÄLL: Innebandy.


 
Hittade en söt bild på min söta kusin♥  /EMMA



1 FEBRUARI 2010

Igår blev det förlust med 5-1 mot Gimonäs. Men idag ska det bli andra bullar! Är förkyld och trög i skallen men jag ska ge gärnet då vi 93or ska spela en träningsmatch med zon. 
 
Jag har idétorka och inte en blekaste om vad det ska bli av min svenskanovell.
Ha det fint

/LIn


RSS 2.0