här kommer bilder (oredigerade, som vanligt)

här är mina få bilder från sigtuna/stockholm.



min shopping


hemma igen

Igår kväll kom jag hem efter en mycket rolig och mysig vecka i Sigtuna (stockholm) med hjärtat, där har vi bla. besökt flera olika shoppingcentrum utanför stockholm, shoppat i stockholm, varit en sväng i gamla stan, badat, varit på Gröna Lund, (karuseller, lotterier, sommarkrysset) och bara haft det allmänt underbart! Med mig hem fick jag en par röda och ett par svarta converse (fejk), en grå kavaj/tröja, linne, bikini, ring, parfym, en bodybutter och en massa daim som jag coh ante vann på grönan. Bilder kommer senare.

Idag var jag tillbaka på jobbet igen. Där var även min efterlängtade kusin MOA.


/EMMA

OM 6 TIMMAR

ÅKER JAG MOT STOCKHOLM MED HJÄRTAT, VI BLIR BORTA MEST TROLIGT TILL NÄSTA MÅNDAG! HOPPAS NI FÅR DET BRA HÄR HEMMA, FÖR DET SKA JAG HA!


förra året

Utkast: Juli 18, 2010


lovelovelove

Har just bastat, gjort inpackning och rakat benen. Basta är det bästa om man vill bli riktigt avkopplad. Vilket var mycket välbehövligt efter en helg med mycket jobb och roligheter och inför stockholmsresan imorgon. Igårkväll var det återträff med många 93 från kåge. Helt klart en toppenkväll! Idag vaknade jag i antes husvagn i boviken, vi tog oss en sväng förbi beachfotbollen och sedan var jag tvungen att fara hem för att jobba. /emma

ledig idag

Idag är min enda lediga dag denna vecka. Först vaknade jag i stugan och for sedan till Boviken med Malin, senare kom även Moa och Emma. Det var underbart skönt med sol och värme istället för att vara inne i kylan på ica. Senare tog jag och Moa moppen till stugan och träffade våran kusins tyske pojkvän Roland.

Nu är jag hemma och ska strax cykla till kajen och äta räkmacka. Ikväll blir det att hänga med friends:):) /emma

stugan+jobb=min söndag




22.36

Gårkvällen var mycket trevlig. Först grillat hos mig med goa brudar och senare tog vi bussen till stan. Först gick vi till någon "fin och trevlig" plats, dit kom senare fler goingar och mötte upp oss innan vi gick in till stan och statsfesten. Efter 3 någon gång somnade jag i antes mysiga famn efter en rolig kväll!

bjuder på mina 2 tagna kort från igår


/emma

gonatt


GRATTIS EMILIA PÅ 17-ÅRSDAGEN♥

Hemma efter att ha varit på kalas hos Emilia som fyllt 17år. Där bjöds det på supergod jordgubbstårta och senare cyklade vi ner till statsfesten en sväng.

Nu ska jag sova for imorgon ska jag upp tidigt för att jobba. Jobbar hela dagen och sen får jag se om det blir statsfesten. /emma

GRATTIS, GRATTIS!

Idag har jag varit på kalas och ätit världens godaste tårta. Emilia var födelsedagsbarnet och tårtmakarn! Grattis till henne, men även till Sofia och Alle som också fyller sjutton!

Nu bär det av till staden igen, för att sova hos min kära.



torsdag


6.45 stod min väckarklocka på i morse eftersom att jag och Malin skulle ut och springa innan jobben. När jag vaknade tänkte jag NEJ jag vill inte springa nu. Vad tänkte vi igår? Men efteråt kändes det underbart.

Om 1,5 timme så cyklar jag mot jobbet för att vara där till 21.15!  /emma

p.s hoppas ni får en rolig kväll ikväll brudar, hör av er om hur det blir med statsfesten, bio och på lördag:)



RSS 2.0