22.50


jag saknar er mina underbara vänner♥

Idag har jag jobbat 7-17. Efter maten cyklade jag till Malin och sedan vidare till ersmark, där vi såg fotboll. Snart ska jag gå och lägga mig i min säng och se SATC och efter det blir det att hälsa på John blund. /e

HOLA BADOLA TITTA UNDER KJOLA



Nu dressar jag om till min blå fleece, sedan beger jag mig till Landet för inventering fram till nio. I natt sover jag hos min söta, rara, underbara/Linn



di bom digi bom di deng di deng digigi uu uuu ?


Jag har lärt mig två saker på mitt sommarjobb på Kansliet. Jag ska aldrig satsa på att bli dagisfröken, jag ska heller aldrig bli målare, hehe.

Vädret är kanon och livet underbart. Saknar dock fritid, mina tjejer och grabben ♥

Nu ska jag rosta mackor och fortsätta titta på matchen/Linnan

28 juni




Idag har jag som sagt tränat, imorgon väntar träningsvärk skulle jag tro! Efter träningen gick jag och Moa en sväng på stan. Jag köpte svarta shorts och ett korallfärgat linne. Vi tog 1bussen hem och fikade hos Mormor, vi hann även med att sola en stund.

Ikväll har jag varit i Boviken hos Antes farmor och farfar. Vi badade, paddlade en sväng, och firade Benny med massa gofika. Gott och trevligt! Nu väntar sängen. /emma

LEDIG IDAG!


lovelovelove

Hemma efter att ha varit hos Ante och snart ska jag ta bussen till stan och träna. Senare idag blir det att lägga mig ute i solen och njuta av att vara ledig.  /emma

Jag älskar att säga HEJ DÅ, precis som du Signe

Ungarna är griniga och jag har ont i huvve. Ska kolla vad som finns i kylen och röra ihop något, det är det som är fördelen med att ha ff - Man bestämmer själv vad man ska käka.

HEJDÅ

jordgubbar



Det är strålande idag och jag ska stå ute och sälja jordgubbar hela dagen vilket kommer resultera i att jag är samma färg som gubbarna innan dagen är slut! Om en halvtimme cyklar jag iväg, känns inte alls tråkigt eftersom att sälja jordgubbar är som en midsommartratition för mig och Moa, i år står vi där för 4e året (och förmodligen sista).

Ikväll när jag kommer hem ska jag cykla till Ante och övernatta där, mys♥

tisdag


jag gillar bilden, men mest flickorna

Blev ingen shopping för mig idag, men för Lisa. (Vilket betyder att jag ändå fått hem nya kläder.) Hos tandis gick det bra. Tog nya röntgenbilder, själv förstår jag mig inte riktigt på sånna bilder men Mariann lät lycklig och jag tror det såg bra ut:):)

Ikväll ska jag cykla till ersmark och se u19 med Malin, Linn och Anna. /ee

godmorgon



Idag är min enda lediga dag i veckan, så jag tog mig en lång skön sovmorgon. Nu har jag just fikat och ska strax ut och sola en stund innan jag och Lisa far till stan och shoppar. Jag ska även en sväng till tandis, där hoppas jag att hon har något roligt besked, men jag skulle inte tro det. Jag har haft min kära vän i 3.5 år och kommer säkert behöva ha den lika länge till!!!! Hoppas alla får en bra dag! /EMMA


inlägg 2


invigningen förra veckan

För en stund sedan for Moa hem efter att ha varit här och fikat. Ikväll blir det så att jag jobbar. Nu ska jag äta. /emma

melon

Imorse bjöd jag Ante på frukost på sängen innan han for på jobbet och sedan dess har jag inte gjort mycket, vilket jag inte kommer att göra idag heller. Ikväll hade jag tänkt följa Minna och träna men det blir nog jobb istället. För en stund sedan kom mamma in med posten. Och där var det en veckorevyn och 4 gåvor från ica maxi till mig:) Fast jag kan inte förstå hur jag kan få gåvor därifrån, jag som är trogen icakåge handlare!

min gårkväll


lovelovelove

jag har fantastiska vänner



Gårkvällen spenderades som sagt med underbara vänner, vi gjorde inte något speciellt åt hallon/björnbärspaj och pratade i massor. Vilket var mycket trevligt och roligt:)

Idag gör jag ingenting, men det känns faktiskt väldigt skönt! /emma

glader



idag:
vaknade upp med min prins, vi for till stan där jag inhandlade ett par nya svarta jeans. (Eftersom jag tappat bort min favoriter:( ) Vi hann även se Law Abiding Citizen. Jag måste bara säga att den killen var inte dum!
nu: Ska jag äta, mums:)
ikväll: Ska jag till Malin och umgås med goooa saknade brudar. Dom jobbar dagtid på veckan och jag jobbar mest kvällstid och helger. Inte så passande, jag längtar tills dom slutar jobba!!!

Ha en bra kväll, det ska jag ha! / EMMA

Du är den bästa i världen


hihi finis


smygpremiär

Hemma efter en lång men rolig dag på jobbet, dock lite drygt i slutet. Jag har blåst ballonger nästan hela dagen fram tills vi fick pizza och efter det var det invigning med uppträdanden och bjudningar. Då var mitt jobb att bjussa på godis. Dagens roligast var när jag tittade ut och fick syn på en lillkille som stod och knöt loss balloner från vårat räcke i entren och satt sedan fast på sin egen cykel och en stund senare hade han flyttat alla ballonger från räcket till cykeln. haha.

Här är några fina bilder på mitt, Moas och Fridas pyntning och scenen.


/EMMA

För fina



godnatt


love

Idag har varit en heldag på jobbet, från 12-21.15. Så jobba är det ända jag gjort idag och målat min naglar röda. Nu ska jag se lite tv sen blir det att krypa ner i sängen. Mer har jag inte att säga, godnatt allesammans!  /e

DEN FEMTONDE

Morsning. Idag har jag hunnit med att klippa gräs på golfbanan och lagat nät på sportfältet. Vi fick ta rast i en och en halv timme, så jag sitter här hemma nu. Ska snart tillbaka och jobba i sisådär två timmar. Efter det far jag nog till staden och testar synen, så jag får komma ut på vägarna och börja övningsköra någon gång. Ska hälsa på Hampus om han är hemma, vilket jag hoppas!

Förresten, Kåge har fått en ny butik där de säljer godis typ. Blir att ta sig en titt förbi där också skulle jag tro.


En gammbild från skolfotbollen i åttan:):):):)

med denna bild (och bildtext) säger jag gonatt


hjärtat, jag älskar dig♥


.

För ett tag sedan kom jag hem från Ante där även Klas var och nu har jag inget att göra därför tänkte jag att jag kan lägga in lite blandade bilder, väldigt blandade bilder. Eftersom sladden till kameran är borttappad bjuder jag på gamla och några kopierade bilder.


fina flickor i findland -08

lilla julafton 07. underbart.

skolavslutning 09.

klassresa i göteborg.

skolavslutningskvällen 2010. mycket trevligt!

en grillkväll 2010. Trevligt och mysigt.

som sagt väldigt blandade bilder! /emma

monday


sötisar♥

Hemma efter att ha varit tränat och gått på stan med Emma:) Fick med mig hem ett vitt volanglinne, ögonbrynsfärg, ett armband, grå mjukiströja och 2 par strumpbyxor. Ikväll ska jag förhoppningsvis vara med min prins! /emma

MÅNDAG 14/6


Idag var min första dag på sommarjobbet. Har skrapat ruttna plankor från flagnad färg mest hela dagen. Vi har för tusan sommarlov, SOMMARLOV, i flera veckor!

Nu ska jag snart bege mig till Kågeskolan, där är det show. Tjing från Plockepinn-linn

20.14




Nu är ännu en rolig helg över, men denna gång betyder det inte skola eller jobb utan imorgon är det ledigt för min del. Enda tills på onsdag faktiskt, känns skööönt!

Fredag jobb hela dagen till 21.15. Efter det kom ante.
Igår var en stor del av släckten i stugan och städade/spelade kort och fikade.
På kvällen var det middag, kubb, prat om en göteborgsresa, jag håller tummarna!, spel och film tillsammans med Ante, Lisa och Klas. Mycket trevligt!
Idag vaknade jag upp bredvid världens bästa kille♥
Senare på dagen jobbade jag.
Nu gör jag absolut ingenting.
Snart ska jag fika. 
det var min helg det!

/emma

summer



Måste börja att säga att gårkvällen var superrolig! Och att det känns väldigt skönt med sommarlov:):) Idag har jag och Moa bakat en sockerkaka som vi bjöd mormor på, och sedan kom även ante och Lisa och smakade på vårat goda mästerverk=D

Nu ska jag cykla upp på ica och möta min saknade matilda:)♥ /emma

16.24


nu var sista skoldagen gjord! Imorgon är det skolavslutning=sommarlov=underbart! Det kommer att firas in med klassen! nu ska jag äta, sedan blir det jobb! byebye /emma

Torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag SOMMAR

Anna har fått huset sålt och snart får hon flytta till stan, fett! I helgen fick jag ett par extratimmar på jobbet. Förutom blommorna ska jag umgås med min kära syster och vi ska ha FF. Skafferiet är proppat med massa goda saker och i kylen väntar melon. Jag äter inte för att leva, jag lever för att äta.

Imorgon blir det FL-brännbollsturnering hele dan. Ska gå och cheka att vi har fika i frysen nu, efter det är det god natt för min del./Linn



torsdag


jag har saknat er för mycket♥

Har just ätit hemmagjord pizza efter en dag på skolan och en snabbis på friskvårds. Ikväll ska jag träna fotboll för första gången sedan jag slutade (2 månader sedan), men om det blir någon fortsättning återstår och se.

/ee

idag bjuder jag på 2 inlägg


bara en vecka kvar nu!

Nu sitter jag i datasalen och runtomkring oss  flyger vattenballonger. Efter lunch är det först brännboll mot A och sedan knytkalas på hälson, och det kommer bli supergott. När lektionen är slut 14.20 kommer vi förmodligen att rulla ut därifrån. 

Efter skolan blir det kanske friskvårds och senare jobb. Kändes ganska roligt att få jobba, har inte jobbat sen i lördags:)

/emma


YNKA SJU DAGAR KVAR


Helt sjukt och otroligt att det bara är en vecka kvar till sommarlov nu. Ikväll skriver jag klart mina sista inlämningsuppgifter, sedan är jag finito med skojobb på ett mycket bra tag!

I sommar ska jag jobba, jobba, jobba. Tre veckor på fotbollsskolan och sex veckor på Blomster Landet. Det kommer bli jobbigt, men pengarna kommer ju också att rulla in en vacker dag. NICE

Bajs, bajs/linn

10.26



nu var det längesedan jag bloggade sist, har inte haft tid.

Här är några av det saker jag gjort sedan min senaste uppdatering!
vårvandring
cykelutflykt
ridning
bio med brudarna (sex and the city 2)
jobbat
ante
funderat på spela fotboll igen
sett Dear John, rekomenderas stark!
kört på E4:an
PLANERAT EN GÖTEBORGRESA MED MOA! Nästa torsdag bär det av, gud vad jag längtar=D=D


Jag blir sur. Sur, sur när människan äter djur. Jag blir arg, arg, arg när människan jagar varg.


Idag red hela klassen på Hedensbyn. Felle och jag körde vilse med moppen och jag fick rida Cindra (förväntar mig inte att det ska säga er något). Det var riktigt roligt och efteråt fick vi glass av våra lärare. For in till staden i ridbraxer och tog ett hål i den där broskbiten i örat. Matilda och Hampus var med som moraliskt stöd och allting gick fint! Sedan blev det Subway. MUMMA

Nu ska jag läsa lite i min Lieber Deutsch, bara för att jag gillar det så mycket.
/Linn

RSS 2.0