Uppdatering, bara en liten, snabb, kort sådan.

Onsdag, torsdag, fredag (morgon) -> VÅRVANDRING
Fredag (kväll) , lördag, söndag -> JOBB

Där mellan har jag cyklat mil, varit med vänner, Hampe och sett bio. Självklart var det Sex and the city som rullade på duken och där satt jag tillsammans med nio bruttor och en Half baked.

Idag, måndag, har klassen cyklat till Boviken och lekt på stranden. Där ska fl1b hänga i sommar säger jag bara!


Fina människor


tisdag


Igår på myrfotbollen. Nu taggar vi vårvandring!!!Jag längtar!!

Hemma efter först ha cyklat i en montainbikebana och sedan cyklat vidare hem till kåge. Ikväll blir det att packa klart och laga mat inför imorgon när vi startar våran vårvandring!   Jag hoppas även att ante kommer förbi en sväng ikväll♥

/emma

10.46


hiih snygg bild på mina fina vänner♥

Nu är ännu en helg slut. Jag har hunnit med mycket denna helg, shopping i umeå, surströmming med brudarna, mys med ante, jobb=tjäna pengar osv. Helt klart en toppenhelg. Bilder kommer från umeå, shoppingen och surströmmingskvällen senare. 

Nu: Sitter jag i datasalen och har svenska.
Snart: Lunch
Senare: Myrfotboll! 
Efter skolan: Fika hos mormor, handla mat med Moa till vårvandringen och laga den. 
Ikväll: Övningsköra, börja packa och fundera vad som ska med inför vårvandringen.

/emma


Sex laxar i en laxask

Tjena tjena. Det är helt sjukt hur nära sommarlovet är nu. Tycker synd om alla pollenallergiker, för i år har träden verkligen slagit ut fort. Men om vi bortser från allt klet i ögonen (nysningar, nästäppa, rinnande ögon, astmatiska besvär, trötthet och så vidare) som pollen förorsakar tycker jag om det. Längta, längta för sommaren kommer äga, hihi.

Imorgon blir det att skriva nationella i två timmar. Efter det är det helg och det känns förbaskat bra! Ska jobba på kvällen, samt lördag och söndag men det klagar jag absolut inte över, jag är i behov av pengar.

/Linnet

love life


älskar dig min sötis♥

Ännu en underbar soldag, dock var det inte mycket solande för min del. Efter skolan gjorde jag matte och åt middag hos mormor. Efter maten cyklade jag till ante och vi cyklade vidare till Ica där vi köpte "pluggodis" (vindruvor) för att ha under våran pluggkväll. Vi bestämde att istället sitta på var sitt håll och skriva kan vi sitta vid var sin dator hemma hos mig och göra läxa. Mycket trevligare! Så nu känner jag mig ganska förberedd inför imorgon och svenskan är nästan klar=D 

Imorgon efter nationella ska jag, Emma, Josse och Lisa belöna oss med att ta bussen till umeå för en shoppingdag och när vi kommer hem hoppas vi att våra vänner dukat upp surströmmingen hos Moa:):)

/emma


tja tja bloggen


vad har jag att berätta idag då?
just nu sitter jag i datasalen och längtar efter mat.
Det ska bli supermegagott!
de rinner inte ur mina ögon =mascara idag, jippieeee!;) (no chinese)
Alla de tre bockarna Bruse klarade sig över bron och trollet dog.
Det var allt för mig !
tjatja!




Morgonstund har guld i mun

Skjutsade Hampe till bussen på min cykel. Själv ligger jag och småsover nu. Frukosten är redan äten vilket känns himla värt, då har jag mer tid att slappa. Älskar min grabb./Linn



2203


På lördag blir det surströmming med mina favvobrudar, det kommer bli gottgottgott!

Nu sitter jag här helt trött och slut i kroppen efter dubbla pass (bodycombat och core). Jag tror jag aldrig svettas så mycket som jag gjort ikväll. Efter träningen moppade vi igenom hela stan för att hämta upp Hampus. Om någon skulle se oss förstår man nog att vi inte är vana att köra i stan, rödljus och filer om jag säger så;).

Imorgon har vi sovmorgon och det känns helt underbart att få sova en timme längre.
/emma

Då är inte nu, nu är inte då

Igår satt Hampus och jag vid älven och åt Subwaymackor vilket var ruggigt gott! Efter det gick jag till Friskvårds för Body Pump och Box tillsammans med Emma. Nu snart bär det av till Friskvårds med mina mopedgangster-kompisar Felltos, Emmos och Emmis för BodyCombat och Core (om fem personer avbokar vill säga).

Sitter och lyssnar på Hoffe och längtar ihjäl mig efter sommaren och yran. Kan inte bli annat än galet underbart ju!
HA DET FINT



/llllllinnnan


EMILIA SUNDBERG


Imorgon kommer vår efterlängtade brutta i rött hem!!!!!!

Med en liten bil hittar man snabbare en parkeringsplats. Men det tar desto längre tid att hitta bilen.



Igår cyklade brudarna ovan och jag till stan för att lämna cyklarna där eftersom att vi behövde en till frilufts imorgon. Men inte blev det något cykeläventyr, det flyttades till nästa vecka istället, hehe. Men det spelar inte så stor roll egentligen. Använder ändå aldrig min "cykel på köpet". Har fått en fin ny av mormor och morfar som fungerar miljoner gånger bättre. Min favvokille följde sedan med hem från staden och sov över här i Kåge♥

Dagen har bjudit på lek i lekparken vilket var trevligt värre. Jag fick mig också en butterbulle efter lite omständigheter.

Nu ska jag läsa mitt friluftshäfte. Prov imorgon. HEJDÅ RÅ

gonatt

gårkvällen började med innebandyavslutning, först lekar i kägegympan och senare mat, prisutdelning och tävlingar i matsalen. Trevligt! Efter det cyklade jag och Linn ner till älven där vi träffade blandat folk, vilket var mycket trevligt! Det är många man nästan inte träffat sen vi gick ut 9:an. Efter grillning vid älven cyklade vi vidare till sportfältet coh spelade fotboll. Kvällen avslutades senare med att somna i hjärtats famn.  HELT KLART EN TOPPENKVÄLL!

Idag har jag och ante ätit glass i den underbara solen, spelat kubb, och haft det allmänt bra. Efter maten cyklade jag. Felle och Linn ner till stan med våra cyklar coh tog bussen hem. Var inte alls så jobbigt som förväntat med min idealcykel eftersom jag hade trevliga och glada tjejer som gjorde att cykleturen blev en rolig grej!

Här kommer några bilder från avslutningen:):)

(tagna från ericaawii.blogg.se, där finns även fler snygga bilder;))

Nu väntar kvällfika och sängen. /Emma


LINN

Undra sa flundra om jag har några pigment alls. Är kritvit, verkligen. Jag bländas av mig själv. Sitter därför ute och njuter av det fina vädret. Igår var Malin, Julia, Signe och jag i Umeå och shoppade samt åt på donkeli-donken. La mina sista födelsedagspengar på en väska, ett par leggings, ett ljusrosa nagellack, ett par örhängen och ett lypsyl. För en gångsskull kanske, kanske jag kan lägga ut en bild på det...sen.

Nu ska jag nog ta mig en powernap. Blev inte särsilt mycket sömn i natt, somnade sent och vaknade tidigt. Om tre timmar ska jag dessutom befinna mig i gympan tillsammmans med innebandylaget och spela lite, mest på skoj. Sedan ska vi äta middag och ha allmänt trevligt. Kanske blir det Ben & Jerrys också, hehe. Kanon kommer det bli i alla fall!


Nämen, nu kom denna vackra brutta to my altan. Vi ska steka.

fredag



Nu sitter jag i mina icakläder och är strax påväg till jobbet. Jag jobbar till 21.15, vilket betyder en heldag på jobbet och mycket pengar. Ikväll ska jag förhoppningsvis vara med några brudar när jag slutat:)

HA EN BRA DAG♥ /emma


toppentorsdag


coolt moppegäng för 2 år sedan. (det är vi fortfarande;))

denna dag har varit en bra, mycket ovanligt bra torsdag.
ingen skola
vaknade upp med världens bästa pojke
låg ute i bikini och stekte i solen med ante
lisa och klas kom förbi
ante for och lisa stannade, då stekte vi ännu mer
moppe till bergsbyn och åt mjukglass med 7 underbara brudar.
handlat nyttigt men väldigt gott till ikväll. Ledtråd: grönt, orange, kryddigt, norrmejerier.
krattat (inte lika kul)
ätit kött och potatisgratäng med mamma. (lilllissie om du läser detta kan jag meddela att det var mycket godare än vanligt, bara så att du vet;*)
och snart kommer ante hit:):)

/en väldigt glad emma:):):):)
 

/LINN

Snart ska fl1b ut och vandra samt laga mat på trangiakök. Jag längtar, min grupp ska nämligen sköta om hajksångerna, hihi.

Imorgon åker mina päron till Italien och jag vill å göre.
Aja. Har laddat upp med nötter och vindruvor för nu ska hälsopedagogiken skrivas klart!

 


21.18

Nu har jag skrivit ner ganska mycket på hälsopeddan och känner mig nu nöjd för kvällen. Därför ska jag belöna mig själv med bastning, hårinpackning och min nya veckorevyn!


fina och glada tjejor på valborgs!
/emma


måndag hela dagen


lovelovelove

Egentligen borde jag skriva på hälsofördjupningen men inte gör jag det inte, känner på mig att jag kommer att sitta hela onsdagkväll med den. Skoldagen gick fort, egentligen undrar jag varför vi ens går skola nu, vi gör ju ändå ingenting. Näe, nu ska jag vara duktig och börja skriva, byebye:)


kebab kebab

Efter en dag på jobbet i all röra sitter jag nu här och laddar mitt batteri med min hettande kinder. Till middag blev det kebabsandwich (vet inte hur det stavas) medans några fina arbetskamrater satt och tittade på, nu har dom farit och jag ska cykla (på min nya fina cykel) till sigen där fina brudar väntar♥



/(emma)

SLASH SLUSH LINNSEN

Vaknade hos Hampen♥ Gick till Solbacken för att jobba i fyra timmar, samt äta smörgåstårta, cup cakes, kladdkaka, cookies och brownies som snällt väntade i fikarummet. Har nu suttit ute och solat. Snart ska jag ut och plocka upp löv och gräshögarna ute på gräsmattan.

Ikväll blir det att vara med fina flickor hos Siggenstein♥


fredag


nu är all is borta nedanför oss, och jag längtar bara ännu mer efter att ligga i en gummibåt, ro runt och bara ha det bra i solen och värmen♥

Idag gick vi som vanligt till 11 på fredagar. Efter skolan gymmade jag, Linn och Emma på friskvårds. Fast för mig blev det bara en tur på löpbandet och sedan hem med 14.00 bussen. Snart ska jag till ica, jobbar 17-21.15. Sen ikväll när jag kommer hem kommer nog ante hit, mys♥

Nu ska jag gå till kylen och se om jag hittar något gott att äta:):) /emma


torsdag


grilla snart igen?:):)

idag: skola (3 prov)-mat hos mormor- nu jobba- sen sova  /emma


Plugg. Plugg. Plugg. Plugg. Tråkiga plugg.

Imorgon blir det sista nationella i engelska. Det svåraste är sparat till sist... hörförståelsen. Kul att jag missar min sovmorgon för det. Men som Rehnman säger, det är bara att gilla läget. Efter att nationella är skrivet blir det mattediagnos och datorkunskapsprov. 

Nu ska jag packa upp min väska och plocka ur diskmaskinen. Laterrrr


Snyggos/LIn


gonatt


mina fina vänner blomster-linn, roliga Felicia och förvånade Emma;*

ingen utväxt, tack Linn för ett bra jobb igår♥
skola
engelska nationella (läs)
såg filmen troja
gympa (burträskbingo)
gym+core(jobbigt) med Emma:)
Skrovmål på frasses med Emma♥
sett nya OTH avsnittet
stökat på här hemma (städat, lyft lådor osv.)

det var min dag! 


MÅNDAG DEN TREDJE MAJ



Helgen har varit suprusdyprus! I fredags fick jag jobba på Blomsterlandet för första gången på ett halvår. Kul, kul. Efter jobbet åt tjejerna och jag på Wook and Roll. SUSHI, vilket jag hann äta tre gånger förra veckan för övrigt. På kvällen umgicks vi med en massa trevliga personer, senare sov jag hos finaste Hampen. På lördagen tittade jag på fotboll och på söndagen, igår, fyllde jag 17. Tack för alla fina sms, inlägg, gratulationer, presenter...

Idag har jag fikat på Waynes, gått lite på stan, hämtat Annas tröja hos Rebban och sovit. 

Nu ska Emma och jag färga det hår som växt ut och bildat en fin, grå centimeterrand på skallen. 

HEJDÅ HEJDÅ 

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LINN INGRID NORDSTRÖM SOM IDAG FYLLER 17ÅR!


Hoppas du har en underbar dag!♥  /emma


helgen

Nu börjar helgen närma sig sitt slut. Detta har jag hunnit med:

-Valborgs var jag med goa människor och hade trevligt tills vi gick till kyrkholmen där en massa folk var, det var inte folket som var tråkigt utan det luktade sjuk mycket rök så jag klarade inte av att vara där. 

-Igår: Ante hela dagen, vi såg film, åt en massa gott och åt middag hos Mormor. Till mormor kom även min sjuka kusin Moa och spelade Fia med oss. TREVLIGT!

-Idag: Vaknade i antes famn vid halv 12♥ Vi har inte gjort speciellt mycket idag, spelat kubb, hjälpt Lisa att sätta upp stutsmattan och myst.

det var min helg det!
Nu ska jag sätta på bastun, göra hårinpackning och läsa min nya tidning.


puss på dig!

/emma

RSS 2.0