30 NOVEMBER 2010

Kvällen har bestått av innebandy på Kaplan. Just nu vill jag spela den sporten mest hela tiden, det är grymt kul med ett sådant fint lag som vi har alltså!

Har just duschat (ja, lite äckligt kanske med tanke på att vi slutade vid sju). Nu ligger två tvätthögar och väntar på mig. Dessutom har jag klädesplagg och annat tjafs som ett täcke över mitt golv. Om det finns något jag verkligen ogillar extremt mycket här i livet är det att städa... När jag flyttar ska jag ha städhjälp, kosta vad det kosta vill.

Hampe kommer om lite mindre än en timme och sover med mig. Min rygg behöver lite massage också, hehe.

Imorgon börjar julkalendern vilket blir myz. Mindre myspys blir det hos tandläkaren kvart över åtta då jag ska dra en visdomstand. Tycker att bedövningarna för det är kopiöst långvariga...AJA nu ska jag vara duktig.




30 november 2010

Håller på att koka gröt och ska göra mig en macka med kaviar. Blir väldigt tidig middag idag eftersom jag ska ta bussen till stan halv 4 för teorikurs , vilket betyder att jag missar ännu en träning. Efter det far jag en sväng till hjärtat♥♥


jag saknar innebandyn och laget♥

Tidsfördriv ( jag vet att du inte tycker om listor linn, hehe)

hittade denna på bästa emilias blogg.

FÖR 15 ÅR SEN...Var jag extra snäll vid denhär tiden eftersom tomten kollade igenom fönstret och såg om jag var snäll och värd julklappar!

FÖR 10 ÅR SEN...
hade jag fortfarande en levande pappa som var jättebusig och snäll

FÖR 5 ÅR SEN...spelade jag fotritz på varenda rast och var smått uppkäftig

FÖR 3 ÅR SEN...
Gick jag i 8an coh hängde med mina kompisar hela tiden, både på skolan, efter skolan, på kvällarna, helgen, loven osv. (Vi kallades tydligen "plastgänget" haha;)

FÖR 1 ÅR SEN...hade jag lärt känna många nya härliga människor i min nya klass.

FÖR 6 MÅNADER SEN...
gick jag ut 1an och firade det med en otroligt trevlig kväll

FÖR 3 MÅNADER SEN... hade jag varit tillsammans med världens bästa kille i 2 år

FÖR 1 MÅNAD SEN...
fick vi novemberlov och ante for till USA

FÖR 1 VECKA SEN...
var jag på skolan, besökte resia med brudarna, åt mat hos mormor och myste med ante

IGÅR...
Vaknade jag upp i stockholm med träningsverk i ena armen efter shoppingen, åkte pulka, flög hem och slutligen myste jag med älsklingen hela kvällen. Såg även ensam mamma finalen

IDAG...
Är jag sjukt trött och huvudet värker, är hemma från skolan men jag ändå pallra mig mot Ica för att jobba ikväll.

IMORGON...
ska jag på teorikurs (bil) efter skolan!



detta följde med mig hem




+ underkläder, smågrejer och julklappar.

HOME

Igår kväll kom jag och hem efter en trevlig tripp till stockholm där vi shoppat, varit barnvakter, ätit gott och haft det allmänt bra! hittar inte sladden till mobilen, där de flesta bilderna var, men här är iallafall de två korten som vart tagna med min kamera.


Lunch på fotöljen, kan verkligen rekommendera det stället!

pulkarejs med tremeningar!

HARRY POTTER

Ska gå och dra på mig något annat än de urtvättade och jättesköna mjukisarna. Ikväll blir det bio med Hampus. Emma och Rebecka ska också gå på dejt i biomörkret så jag tror att det här blir riktigt mysigt. Sover i stan i natt och imorgon ringer väckaren på nio för arbete. Ha det bäst!


Onsdagen den 24 november

Just nu är jag så himla stolt över mig själv. Mitt engelskatal är 3 minuter och 45 sekunder (kommer åtminstonde ta 4, alltså gränsen), Emma och jag är klara med dansen och filmkunskapsredovisningen är förlängd. Några kilon är borta från mina axlar, nu återstår det ju dock att redovisa allt detta imorgon, men det ska nog gå vägen. Tänk hur gott jag kommer må när det är bortgjort. Dessutom kommer ju lönen imorgon. YEZ, YEZ. LYCKODAG.


24 november

Dansen blev klar på en timme och nu ska jag basta medans jag övar på mitt tal och läser min nya tidning. Ska även hinna med att packa litegran.


pyjamasparty i jäckvik;)

onsdag

Sitter på skolan och ska snart ha svenska. Senare idag ska jag på min första teorikurs!! och efter det ska jag och Linn träna på vår dans till imorgon, ska även försöka hinna med att packa, för imorgon åker vi, jiiiho.




IXIA VS KOLYMBIA

Skola, en timma på resia, en timma hos mormor, en timma hos mina kussar, en timma hos ante och för en timme sedan kom jag hem. Så har min dag sett ut.

PS. Imorgon bokar vi nog, och jag är så himla taggad!! Det ska bli superskoj!

ixia


kolymbia


ÅTTA MÅNADER linn

Har just varit en sväng till Solbacken och inhandlat lite goa grejer med Hampus. Glögg, chirre, dipp, gräddfil och kvällens finmiddag: NUDLAR av rätt märke ofc. Hampe gör vitlöksbröd och jag städar...snart i alla fall. Utlandsresa kanske bokas imorgon? Och jag velar fram och tillbak, ska jag fara eller inte är frågan. Far ju trots allt till Turkiet i två veckor typ 15 dagar efter.

Nä, nu ska jag göra fint. Äta och må. Sen ska jag hinna med lite Engelska. På återseende, lovar.


Lägger alltid in osammanhängade bilder, så jag gör väl ingen skillnad på det idag. Världens finaste syster i alla fulla fall.

22 november 2010

Hade ingen pedagogik idag, vilket betyder lång sovmorgon. Efter skolan åker jag direkt till mormor där jag ska äta middag och sedan promenerar jag till Ante.


nu börjar det närma sig nyår igen och lite planer har börja smidas. Yippie!

ÄNTLIGEN

ÄR JAG KLAR MED TALET! GUD SÅ UNDERBART. Detta ska firas med kycklingsallad och sedan en prommis med lisa innan jag beger mig mot jobbet.


good morning

Jobbade hela dagen lång, kändes dock inte så långt. Efter middagen myste jag med hjärtat. Vi tog vår första vinst, härligt tjejer! det var min dag igår. Nu har ante just farit iväg till kalvträsk och själv ska jag skriva på engelskatalet. Senare idag blir det jobb från 2 till 7. Ha en bra dag!


BARA FEM DAGAR KVAR!

19 oktober 2010

Fika hos "gammelmoster" med moa efter skolan. Hennes barn och barnbarn är hemma från stockholm. Klockan 6 slutar mormor och då ska jag och lisa dit och käka mat från grillen, mummms. Efter det kommer brudarna hit för mys och sen kommer kvällen avslutas i älsklingens famn.


skrov eller pizza till middag? skrov såg ju riktigt gott ut..

18 november 2010

Skoldagen gick väldigt fort, core på gympan och sen har vi mest tittat efter bra chaterresor till grekland. Jag är supertaggad!! Innebandyträningen gick också väldigt fort och var riktigt skoj. När jag kom hem kom Ante hit med godis och julmust, mumms♥


nu står det tre par nya converse i vår hall.


+ röda och mörkblåa (lisas= jag kan ändå använda dom)). Mina första äkta converse, tack hjärtat!!

17 november 2010

Har egentligen inte alls så mycket att säga. Skoldagen gick fort och ikväll gör jag läxa, mycket intressant. Kan även säga att jag är så himla glad över att min fina pojkvän äntligen är hemma.


du är världens bästa kille, i love you♥♥



tisdag



Ska strax laga mig middag och sedan tar jag bussen till stan för träning. Efter det ska jag förhoppningsvis (om jag hinner) följa Minna till falmark och hämta våra män;)


18 OM TRE MÅNADER!!

Eftersom jag har varit duktig och gjort läxa en stund ska jag nu unna mig en bastning med ansiktsmask och hårinpackning. Perfekt avkoppling, love it!




hittade detta på tjuvtittat.se

Ica Supermarket, Kåge

hehe det är ju tur att vi (alex?!) är ärliga iallafall..

måndag

Första skoldagen på två veckor gick riktigt fort. Kom nyss hem från ersmark där jag och mamma tittat på köksbord och nu ska jag vara duktig och ta tag i lite läxa.

finisar

good night sleep tight wake up fit for fight

Då var ännu en helg över, men inte deppar jag för det eftersom det blir närmare tills hjärtat kommer hem. godnatt!


du är underbar

söndag

Dagen har spenderas hos farmor och stig, där det bjöds på fika. Efter det for vi en sväng förbi graven.

Ikväll borde jag egentligen göra läxa, men inte mycket har blivit gjort och om 30 minuter börjar favvoprogrammet.



GRATTIS PAPPA

Idag är det din dag, jag önskar att vi kunde fira dig med gofika vid köksbordet eller bjuda på frukost på sängen. Men istället lovar jag att jag kommer att hälsa på dig idag och tända ett ljus. Jag saknar dig pappa och jag kommer alltid att älska dig♥♥

natti natti

Nu har flickorna farit hem efter en mysig kväll med masage, film, markolioospel och prat. Måste bra säga att mina vänner är dom bästa vänner som finns!


<3<3<3<3

lördag

Fick med oss ett poäng från matchen, nu är visten snart där! Ikväll kommer några brudar hit för att bara mysa.


22.00

Hemma från jobbet och nu blir det att mysa ner i soffan med mamma och äta lättsaltade chips. Imorgon har vi match och då tusan ska vi vinna tjejer!


12 november 2010

Då var praktiken på friskvårds över och nu är det snart helg, ska bara till ica och jobba 4,5 timmar först.


Hitta på något på lördag??

torsdag

Ska strax ut och skotta innan jag tar bussen mot stan för pizza på balder innan jag och Emma börjar vårt hårda ch slitsamma jobb på friskvårds som ni ser på bilderna nedan;) Ha en bra dag!


22.28

överlevde matchen, kan bara säga att vi kämpade bra för att ligga sist i division 3 och dom är i ettan. Vi gjorde ju iallfall 2 mål;) Nu ska jag jag svara på antes mail och sen blir det att krypa ner i sängen. Godnatt!


tisdag

Praktiken på friskvårds går fint, kanske för att jag jobbar med världens bästa Emma. Vi städar, fixar och idag har vi testat på cirkelträning i gymmet. Har även hänt en superkul grej idag, hehe. Kan bara säga att han var bra på att gymma eller hur Emma?



ante










7 november 2010



Nyss hemkommen från match i umeå. Blev en till förlust, men det känns som att segern närmar sig. Föresten så är det nu bokat och klart,den 25 november flyger jag och Moa till stockholm. JIppiee!


håller på att städa och hittade detta


♥♥


godmorgon


pappa, jag saknar dig♥♥♥

Morgonpigg som jag är har jag redan hunnit med en prommis med mamma till graven och tänt ljus på pappas grav. Nu väntar jag på att Moa ska höra av sig, vi ska nämligen boka flyg till stockholm!! Senare idag ska jag spela med match med j18. TAGGA TAGGA!

4 november


Fick med mig dessa 2 saker hem från staden.

 

Efter en trevlig dag på stan med Lisa är jag nu en mössa, tröja och simkort rikare! (Så nu är jag kontaktbar igen) Nu ska jag äta och om 30 minuter tar jag bussen tillbaka till stan för träning.


Fjärde november

Ska snart ut på en prommis med Mallisbrallis. Halv fem drar jag på träning senare gosar jag med Hampus. Vi ska pyssla på med att binda dörrkransar här hemma, det får bli en liten överraskning för honom. Hehe. På återseende.


GODMORGON


Blev inte så att jag föjlde Emma till umeå idag. Istället blir det att fara en sväng på stan med syster. Ska beställa ett nytt simkort så jag inte är okontaktbar längre och förhoppningsvis hitta något fint.


Läget är fint och jag älskar lov.

Det blev inte någon tripp till Jäckvik för min del, vilket var trist, men jag har haft det ruggit bra ändå. Jag har hunnit med att äta (vräka) gomat hos mormor och morfar. Badat på Edda. Köpt mig en ny jacka. Umgåtts med Anna och Malin. Pussat på Hampus. Vilat och blivit bjuden på bio av min fina mor.

/Linn



hur ska jag klara mig två veckor till utan dig?


JAG SAKNAR DIG HUR MYCKET SOM HELST!


jäckvik 2010

Nyss hemkommen från jäckvik där jag har haft det toppen, med underbara brudar, god mat, kortspel, skratt, prat och massa mys♥♥




RSS 2.0