TORSDAG

Har just bastat med Lisa och läst min nya revyn, något jag gillar mycket starkt. Nu ser jag idol. Sen blir det att se det nya oth avsnittet och paradise.

Imorgon blir det gym efter skolan med Moa och Malin, om det är någon annan som vill med är det bara haka på:) På kvällen blir det myskväll med massa godis, chips och film med Ante.


lovelove

13.44


Sitter i bibblan och har engelska nu, något grupparbete. I morse hade vi kondition och jag säger bara usch och fy så jobbigt. Efter denna lextion är det bara en lektion och en dag kvar till helg, underbart!!

GODMORGON

Denna dag se ut som alla andra. Skola, träning och idol. Ha en bra dag!


25 MÅNADER


För mig är du helt perfekt♥♥
I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU


MÅNDAG


Hade på mig dessa idag och jag varken ramlade eller snubblade utan att ha övat i helgen, jag är nästan stolt över mig själv! (jag och klackerskor är inte så bra vänner om man säger så, även fast dom är låga)

Samtalsuppgiften är bort gjord, cykelorienteringen i 1.5 med, liksom jobbet och hela dagen. Skönt! Slutade 4 och började 5 vilket innebar att jag hade en timma på mig att cykla till kåge med spagettiben, äta, duscha och ta mig till jobbet. Var omöjligt, blev försenad. Då var det tur att jag har snälla arbetskamrater och chef. Dom tyckte att det var iallfall tur att jag hittade ut ur skogen och tog mig hem!

Nu ska jag se ett avsnitt och sedan hälsa på john blund, sovgott!!



gonatt


du gör mig till världens lyckligaste flickvän♥♥♥

Då närmar sig ännu en jättebra helg sitt slut och imorgon är det skola 8.30-16 och sen jobb 17-21.15, vilken underbar dag, längtar tills den är slut! Nu ska jag avsluta helgen med paradise hotel. Gonatt!

19.59


tummen upp på att jag är nästan helt klar med pedagogikuppgiften (ska bara läsa igenom) och att ensam mamma börjar om 1 minut!!


SÖNDAG

gårkvällen spenderades som sagt hos Lisa med klasse och Ante. När jag och Ante kom hem efter en kall moppefärd tog vi oss ett nattdopp i badet. älskar känslan när jag fryser och hoppar ner i ett bad som är jättevarmt, hur det bräns och kittlas! hehe. Nu har jag kommit hem och såhär ser dagens planer ut: läxa, promenad, bastu, inpacknig och ansiktsmask som tjejerna nedan;), ph och ensam mamma söker.


25 septemer

Jobbet gick fort, efter det mötte jag upp Lisa och handlade. Nu har jag fixat mig och ska ta moppen till Lisa där vi ska bjuda våra pojkar på mat. Hoppas alla får en rolig kväll!


600:de inlägget


Ante har just farit till stan och nu är jag ensam kvar hemma. Snart ska jag göra mig lite lunch och sen blir det jobb i några timmar.


25/9-10

Två par skor och ett par svarta jeans rikare. Orkade inte prova byxorna i butik, men de passade vilket känns mycket bra. Min bouganvilla får mig att längta till Turkiet. Skulle ju inte sitta helt fel med en utlandsresa nu när det bara blåser ute. Aja, ska gå och måla Matildas naglar och städa rummet. Senare bär det av till Robertsfors för bakning i bagarstuga!


01.06

Efter skolan gick jag till scorett och köpte mina efterlängtade pjuks som jag velat ha så länge. När jag kom hem cyklade jag till jobbet, av 16 bilar som lottas ut i hela landet hade vi en vinnare på ICA idag, helt sjukt, grattis grattis till henne!! annat som är roligt är att min kollega malin är nominerad till landets bästa kassörska (det är hon väl värd) och att vår reklam har utsätts till bästa lokala reklam som någonsin gjorts!! Efter jobbet har jag hängt med Lisa, Malin och felle hos Moa, vi såg meangirls och åt chips. Myspys.

Nu ska jag se ph och vänta på att ante ska komma hit och krypa ner brevid mig. godnatt♥


jag saknar ljusa varma sommarkvällar

GODMORGON

Har sovmorgon idag till 10.10 eftersom statsborna labbar och vi lantisar får jobba hemma. har 2 lektioner sen när jag kommer hem blir det jobb till stängning. Nu ska jag till bussen, ha en bra dag!

/

SOVA, SOVA, SOVA, SOOOOVA

Imorse klev jag upp och klädde mig enligt lager på lager principen, för att inte frysa för mycket på Dags bondgård. Jag gjorde fika. Packade innebandysaker. Väckte  Hampen och slutligen sprang vi tillsammans till bussen. Just innan vi skulle stiga av på busstation fick jag ett samtal av  Emma, hon berättade att Dag var magsjuk. Anton blev ledsen, Josse sur och Eric arg. Det hela slutade med att vi strejkade och struntade i skolan. Eftersom att Hampus inte hade någon skola idag for vi till honom och sov fram till min träning började. Mys.

Nu ska jag slagga, typ det bästa som finns. Förresten så älskar jag min pojkvän och att vi varit tillsammans i ett halvår...igår.




dagen har bestått av en massa plus

+ ingen skola idag.
+ väldigt positivt lönebesked.
+ gofika hos Moa♥
+ rolig träning.
+
får spela seriepremiären, var nervös att få sitta på bänken eftersom jag tränat lite och vi numera är 8 backar och 4 får spela.
+myspys framför idol med Ante♥


hjärtahjärtahjärta

23/9


ingen nk idag, varken på bondgård eller i lektionsal!

När jag just hade gjort mig klar ringde katarina och sa att det inte blir en dag på Dags bondgård idag. Så istället är jag ledig idag, underbart underbart! Dock måste jag ändå göra en hel del läxa.

ONSDAG

Onsdag på skolan är den värsta dagen under veckan och nu är den över för denna vecka. Underbart. Efter skolan  körde jag och Lisa podypump och afropowerdance. Känns riktigt skönt nu! Kommer förmodligen inte kunna lyfta något imorgon hehe.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se Paradise Hotel Danmark, godnatt!

vad gulliga vi var... hjärta på dig lisa!

21/9-10

Nu är det innebandy som gäller. Ska strax gå och dressa om för att sedan gå iväg mot bussen. Senare blir det Idol och lite svenska. Herrrrå


21 september


längtar till slalombacken.

Dagen började med Sports camp på vitberget, där vi gått runt och ställt frågor till barnen. Till lunch blev det parisare och efter det hade vi 2 lektioner och nu är jag äntligen hemma.

Ikväll blir det innebandy. tjiing

natti natti

Dagen har gått väldigt fort, och jag har just krypit ner i min nybäddade säng (älskar den känslan).  Saknar dock ante, som mer än gärna hade fått komma hit och sova med mig nu♥♥


grattis på namnsdagen min fina vän♥

.


As high as the sun

Sov hos Hampus i natt. Gick till skolan på morgonen. Vände i stort sett tillbaka direkt när jag var framme eftersom att vi hade sovmorgon till tio i tolv. Vid elva gick jag åter till skolan. Hade hatmatte och svenska. For hem.

Blev tvärtrött. Funderar på att ta en powernap, men orkar inte röra på mig. Hehe. Ikväll tränar mamma och jag core.




20 augusti 2010


Jobbar helgen är över och en ny skolvecka är igång. Idag har vi bara 2 lextioner, en perfekt start på veckan. Efter skolan blir det middag hos mormor och sen ska jag till Ante och lära honom matte.

19/9-10

Har brunchat hos kusinerna, sett Sunnanås damer förlora på Norrvalla tillsammans med Felicia och nu sitter jag hemma hos Hampe. Vi är påväg ut, men klockan åtta sitter vi i tv-soffan. ENSAM MAMMA SÖKER får inte missas.


GODMORGON

hehe fina


städa-promenad-äta-jobb-ensam mamma söker-ante-sova= min dag idag.

###

En fin dag är vad det varit.

Imorgon (idag)
ska jag på kalas halv tolv.
Om 11 timmar alltså. GO NATT


dagens, veckans, månadens och årets äckligaste

Idag hade någon idiot pantat en 1.5 liters flaska med spya i, och i pantmaskinen trycks flaserna söder vilket gjorde och det for spya lite här och var och att det luktade sjukt äckligt på lagret (man kunde inte ens andas) . Jag mår nästan fortfarande illa, äckligt, äckligt, äckligt var det!! Hur dum/idiotisk kan man vara?

lördag


Hoppas att du har det topppen i huvudstaden gullet♥

 

Ikväll blir det en lugn kväll, ska ta fram lite gott och mysa i soffan med mamma.

18 augusti 2010



Hemma från Ante. Gårkvällen var väldigt kul, först hemma hos Julia Li, med tjejerna och senare på kvällen gick vi till Leos där alla FL klasser var. Blev en mycket skoj kväll som avslutades på bästa sätt, i hjärtats varma famn♥♥ Måste bara säga att jag har världens gulligaste pojkvän, när jag kom dit stod det framdukat en bricka men supergoda macker omringade av päronbitar och mina favvogodisar innanför dörren!! LOVE YOU♥

Nu ska jag se lite tv, försöka få med Moa på en prommis och sedan cykla mot ica för jobb klockan 1.

17/9-10

Slutade tjugo över elva. Hängde med Anna och Matilda. For och kramade om min sjuka pojke. Åkte hem och nu sitter jag här, nyduschad. Ska snart börja göra mig i ordning inför kvällen. Klockan 18 går bussen mot stan och Julias lägenhet, där vi tjejer kommer hålla hus innan vi drar på Leos och leker. Ska trycka en pizza med oxfilé och bea-sås innan också, hehe.







16/9-10

Fick skjuts av Josse till och från skolan på moped idag för att ha två lektioner. Engelska och naturkunskap. Nu återstår bara morgondagens tre lektioner tills det är helg och Leos lekland. Hoppas att min kära är piggelin snart också. Jag saknar honom♥



/linnan

TORSDAG

Har just tagit mig en morgondusch och ska strax äta lunch innan jag tar 12-bussen till skolan. Vi har nämligen sovmorgon till 1 idag, hur skönt som helst.

När jag kommer hem från skolan blir det direkt att byta om till skjorta och arbetsbyxor och cykla mot Ica och spendera kvällen där. byebye


SPFL 2b♥

(emma)

besökt tandis, varit i skolan och övningskört är vad jag gjort hittils idag. Ikväll blir det att vara hemma och göra ingenting alls, bara se tv och slappa. Känns välbehövligt:)


KRYA PÅ DIG VÄRLDENS BÄSTA LINN!

15/9-10

Att jag spelade dm-match (vinst med 3-2) efter en natt i tält och kanoting igår gav utslag på febertermometern i morse. Jag har därför legat hemma och stirrat upp i taket. Min väska med friluftsgrejer ligger i hallen och väntar på att bli omhändertagen. Ska göra det strax, mest för pappas skull.



Grattis till min fina kusin som fyller 15 idag, vi ses på söndag hörru!





tagga tagga tagga


Nu ska jag alldeles strax iväg på säsongens första innebandymatch. DM-match mot IBS, men vi ser det mer som en träningsmatch eftersom vi är ett nästan helt nytt lag, så vi får väl se hur det går;)! TAGGA TAGGA!

När jag kommer hem blir det mys med hjärtat framför tvn och IDOL. /emma

HOME

Hemma från en riktigt rolig kanotingtripp med spfl2b med tältning, massa mat, grillning, lekar osv.:) Jag har inte tid att lägga in mina få bilder, så jag bjuder på 2 från vårvandringen.


godnatt


loveyouloveyouloveyou

 

Nu är ännu en rolig och mysig helg med över, Ante har just farit och jag saknar honom redan♥

Imorgon blir det ingen vanlig skola, för vi ska nämligen ut på kanoting och tältning, kulkul! /e


SÖNDAG



Vaknade brevid världens bästa pojke, underbart. Nu har vi just ätit oss lite lunch och strax ska jag cykla upp på ica för att möta Felle och storhandla så vi överlever våran lilla kanotingtripp;) Resten av dagen kommer att spenderas framför Paradise Hotel Danmark tills ikväll, för då är det ÄNTLIGEN premiär för ENSAM MAMMA SÖKER!! Gud så jag har längtat!!!!!

Packlista: Rednkläder, sockar, stövlar, mössa, handskar, underställ

I fredags fick jag åka med när Malin övningskörde (!!) till stan och Annas nya bostad. Sofia kom med bussen också. Vi satt mest vid Mannhems och myste/mös?, hehe.
Emmis blev sjutton den tionde. Det firades igår med marängsviss och bastubad i Boviken, även det var mysigt.
Idag ska jag städa husets golv, handla mat och fara till min käraste. Mys i mängder.



Imorgon är det dags för Trangia-mat och osttubar igen. Hoppas vädret är bra också, då blir kanotingen kanoners!

NATTI NATTI

Ursäktar för min fruktansvärt dåliga uppdatering. Som tur är har Emma hållit bloggen vid liv vilket vi tackar och bockar för. Tummen upp även för Lisa Eriksson som gjort ett jättefint jobb med designen, vi hade aldrig klarat det själva om man säger så, haha.

Min dag har bjussat på sovmorgon med älsklingen till klockan ett, två lektioner, träning på Kaplan och Idol. Men nu är klockan för mycket. Godnattttttt på er



GODMORGON


Filmen var inte superbra men rolig och helt klart värd att se!!

Egentligen borde jag sova nu eftersom jag har sovmorgon till 1, men jag vaknade när mamma och Lisa for till skolan/jobbet och nu kan jag inte somna om. Vilket gör så att jag nu har hela morgonen på mig att göra både roliga och mindre roliga saker, som att se ph danmark, färga håret och göra läxa!

natti natti


många hjärtan på er!!♥♥♥

Nu har ante just farit hem och jag ligger ensam kvar i min säng. Vi har sett idol, paradise hotel danmark och hast det myspys hela kvällen, jag älskar dig hjärtat♥♥♥

Imorgon är det skola som vanligt och efter det blir det antligen träning eller bio och popcorn med brudarna, jag hoppas på det sista! Nu ska jag sova, godnatt!

TISDAG


puss på er♥

Hemma från skolan. Snart kommer Linn och hämtar upp mig, sedan bär det av mot träningen, men först ska jag göra mig lite middag. När jag kommer hem blir det att mysa framför tvn med Ante hela kvällen. byebye

GODMORGON


♥♥♥♥
Idag har vi sovmorgon till 10.00 så nu ska jag strax börja sminka mig och göra mig klar för att ta bussen till skolan. Idag går vi skola till 4 sedan blir det järnet hem för att börja jobba 5. Jag längtar tills 21.30 när denna jobbiga dag är över! Hoppas alla får en bra dag♥

godnatt


hittade denna grymt fina bild på ante, jag och Moa för 1,5 år sedan, mycket läckra!

jobb, bad, 2 nätter med världens bästa ante♥, övningskört, suring med brudar senare på kvällen häng med jocke, johan och Ante, jobb, kalas hos mormor, mormor 72år. Träffat/sett min kusin matte, sist jag såg honom var i maj (vi har två hus mellan oss;))

så har min helg varit:):)

3 septemer


Ante, du är världens bästa kille!! (jag vet att jag är mkt het på bilden;])

 

Ikväll har jag jobbat, och nu sitter jag och mamma framför tvn och ser kristallen och förhoppningsvis kommer min underbara Ante hit och sover här inatt, mysmys♥


Imorgon är jag bjuden till Antes farmor och Farfar på lunch, och ett sista dopp i poolen för sommaren. På kvällen blir det surströmming hos Josse med goa brudar. pusspuss /emma

JAG VILL HA!!

/emma


ONSDAG


Skola.Bodypump med Lisa.Middag.Krattat.Fångarna.Paradise Hotel Danmark.Prata med min saknade ante innan jag somnar.Sova.

det är min dag det!

RSS 2.0