BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG -RHODOS DEL 1 (DAG ETT OCH DAG TVÅ)


ONSDAG

Igår kväll bokades tåg/flyg till stockholm där jag och 6 vänner kommer att spendera en weekend, kommer att bli super! Idag har jag varit i skolan, ätit grillat till middag, snart ska jag ut och springa och senare ikväll cyklar jag till Ante.


stockholm förra året!

HELGEN

Har jobbat verkligen hela helgen, både fredag lördag och söndag. Men har även hunnit med lite annat. Igår efter jobbet var jag med ante och myste framför tvn (vi såg hur många lingon finns i världen) med massa godis, chips, glass och läsk. Efter jobbet idag gick jag broarna runt (i kåge) med Moa och Malin.


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och hälsa på john blund, godnatt!

3 ÅR IGÅR


TACK FÖR TRE UNDERBARA ÅR!
I  L O V E  Y O U♥♥


ONSDAG

Då var man tillbaka till vardagen igen, skola och efter det direkt till jobbet. Imorgon är det skola och efter det tränar jag min första innebandyträning för säsongen, antar att jag kommer vara helt död när jag kommer hem!

Är för trött för att lägga upp bilder från rhodos nu, men här är iallafall en mobilbild på min söta prins från våran balkong♥♥


KAN INTE SÄGA ANNAT ÄN ATT JAG HAR VÄRLDENS GULLIGAST POJKVÄN!

När jag kom ut ur duschen en dag fick jag syn på detta supergulliga meddelande på spegeln.


FÖRSTA DAGEN PÅ SISTA ÅRET

Idag var det första skoldagen och jag känner redan nu att det kommer bli jobbigt att lyssna på alla lärare hela dagarna. Men det som är kul är att man har vännerna där. Efter skolan tog Jag, Linn, Emma och Moa en drive-in på max, vilket bjöd på smarriga lyxshakes och många skratt! Har även inhadlat skolgrejer coh en kalender för att få lite ordning och reda.

Ikväll har jag varit bara hemma och nu väntar jag och Lisa på en äppelpaj i ugnen medan vi ser True Talent.


♥♥

HEMMA



Nu sitter jag här framför datorn ganska nyss hemkommen från Rodde, där vi haft det alldeles alldeles underbart♥ Mer om det och bilder kommer i ett senare inlägg.

Idag kommer Emma och Moa (kanske någon fler) hit för att berätta vad jag missat senaste veckan! Blir kul att träffa mina saknade vänner!
 

LÖRDAG

Hade en mycket trevlig gårkväll först hos Micke och sedan på Mollys. Idag har jag packat lite smått och nu ska jag ut till stugan för den årliga övernattningen (dock blir det ingen övernattning för min del eftersom jag far till RODDE imorgon!!) med släkten, vilket inkluderar grillning, bastu, bad, kortspel och andra små tävlingar, kommer bli kanon!


IMORGON FAR VI!!!!!!!

TORSDAG

Gårkvällen var mys med Emma och sedan efter Moa slutat jobbet kom även hon och myste med oss. Snack, skratt, film och gottgott. Idag har jag jobbat 7-17 och ikväll gör jag inte mycket alls, ganska skönt faktiskt.

Imorgon är sista arbetsdagen innan rodde vilket känns grymt skönt och på kvällen taggar vi förfest hos Micke och sedan utgång.


lite mobilbilder


Linn

Innebandyn har dragit igång (missade första träningen, skam på mig) så imorgon blir det att ta en tur in till staden för att hitta en ny klubba som förhoppningsvis ska vara mig trogen under hela säsongen... Imorgon blir det även att lägga ut möbler på blocket tillsammans med kusinvitamin som just kommit hem till Sverige efter en tre veckors lång visit i Brighton. På kvällen bjuder bioduken/mamma tjejerna i familjen på Bridesmaids. Wieho.

Sen kanske jag får min efterlängtade tripp till stugan trots allt. På torsdag brummar troligtvis jag och Hampe iväg till Kittel över helgen, eller hur blev det med klassfesten? Och då innebär ju alltså detta att det inte blir någon träning på torsdag heller...åh.


SHOPPING FRÅN LULEÅ


LOVE LIFE

Mysiga dagar på havet med ante
Överraskningar på jobbet
Kräftskiva med vänner
Heldag i luleå med familjen= ätit god mat och shoppat i massor
BOKAT EN SISTAMINUTEN MED ANTE TILL RHODOS!! KOMMER BLI UNDERBART MED SOL, BAD, GOD MAT OCH MYS I MASSOR!
och nu ska jag basta med Lisa, vilket betyder hårinpackningar, skrubb, ansiktsmask osv. Härligt!

kan inte säga annat än att min vecka varit toppen!



KÄNNS UNDERBART ATT FARA TILLBAKA TILL SOLEN OCH VÄRMEN I RHODOS!!!!!!!

MÅNDAG

Gårkvällen spenderades med saknade flickor, vilket var mysigt och trevligt. Och senare på natten kom min efterlängtade pojke hem från Göteborg.

Imorse steg vi upp tidigt, for på ica köpte sallad, godis, dricka och jordgubbar för att sedan ta båten ut på havet. Där vi solade och badade från båten, vilket var underbart härligt! Ikväll har jag jobbat och nu ska jag strax lägga mig eftersom jag och ante ska fara mot Luleå skärgård tidigt imorgon!


Orkar inte laddda upp nya bilder så ajg bjuder på en från rodde!

RSS 2.0