gonatt!

Nyss hemkommen från ante där vi har sett på tv. Även där fick jag tårta så nu rullar jag fram.

Imorgon tar jag halv 10bussen till stan för körlektion och efter skolan blir det att skynda mig mot jobbet för att stanna till stängning.


LOVE YOU

Kalas


(en ny och mycket fin bild;))

Nu ska jag gå på släktkalas till killen ovan och äta tårta, mumsss!

kärlek till mina brudar

Måste börja med att säga att gårdagen var otroligt kul, först simmning, bubbelpool och bastu på edda med brudarna och sedan hem till Moa för gomiddag och sällskapspel. Helt klart en lyckad kväll med heta diskutioner och riktigt många skratt. Kvällen avslutades sedan på bästa sätt, somna in i älsklingens famn.

Idag har jag och ante gått till bastuholmen och fikat, mys. Såg hålet vi ska bada i på torsdag, kändes inte så lockande!!


♥♥

FREDAG

Först var det planerat att träna bodypump och spinning men det blev inget av för att Emma är sjuk och Moa och Lisa for till byggdsilium. Så istället skulle jag vara med ante men eftersom det är perfekt skoterväder ute, måste han och Jocke självklart ut och köra och inte heller kan jag hänga med linn på stan eftersom jag börjar jobba 16. Kul dag!


TORSDAG

Sitter framför tvn och smaskar i mig kexchoklad tillsammans med Lisa medans mamma och ante skruvar ihop bord i köket, hehe tur man är hjälpsam! (Tror dock inte dom vill ha vår hjälp). När dom är klara bär det av mot ante, där natten kommer att spenderas.


krya på dig gumman♥

ONSDAG

Dagen började med körlektion 7.00, sedan har jag varit på skolan och tränat ett S.P.Y.C pass. Har även inhandlat ett träningslinne. Nu ska jag se de nya oth avsnittet som kommit ut, äääntligen!




25 JANUARI

Sitter och gör lite körkortsteori. Har tagit tag i bilkörandet de senaste dagarna och snart kan jag kanske växla upp till sexan till och med, hehe. Förkylningen känns betydligt bättre och imorgon har jag bestämt mig för att ta tummen ur röven och bege mig till skolan.

Nu ska jag kika in på gleerups en sväng. Sedan städa rummet. HEJS

TISDAG

Skoldagen gick fort som vanligt nu när vi har så slappt schema. Nu håller jag på att göra mig middag och sedan bär det av mot kaplan för träning.


igår tog denna brud körkortet, stort grattis Emma!!!

med denna mycket nya och vackra bild säger jag godnatt


hehe♥


24 JANUARI 2011

Hemmakväll ikväll. Ska basta, ha hårinpackning, ansiktsmask och läsa min nya tidning, underbart♥ Dock måste jag även läsa min engelskabok, inte lika kul!


åh jag vill ha sommar nu

FÖR 1 ÅR SEDAN VAR VI PÅ VÅR ROLIGA TRIPP TILL KITTEL




24 JANUARI 2011

I natt har jag hostat upp mina inälvor, stannade därför hemma från skolan idag. Mamma har handlat tabletter av olika slag som jag just nu missbrukar och hoppas på förvandling till en piggelin, så jag får göra något och inte bara ligga och stirra på tvn som inte har något att komma med.


godnattt


Jag älskar dig!♥

Imorgon börjar vi (som på alla måndagar 11.40!) innan det ska jag hinna med att träna med Moa och kanske övninsköra. godnatt!

COSMOPOLITAN ZEST

Sushikvällen var lyckad med gooooddd mat och trevligt sällskap, matchen gick galant med vinst och ante har varit mysig som vanligt. Det är vad jag hunnit med när jag inte varit på jobbet.

Idag innan vi stängde köpte jag och Moa oss en ny tidning "Cosmopolitan Zest, allt för din träning och hälsa" med massor av bra tips hehe!


MY ROOM


NU ÄR ALL MARKERINGSTEJP BORTTAGEN OCH RUMMET ÄR KLART, DOCK VILL JAG VÄLDIGT GÄRNA TILL IKEA OCH KÖPA NYTT!!

FREDAG

Idag är jag lediiig wiho! Dagens planer är att fika hos mormor, träna bodycombat och ha "sushikväll" med brudarna. Tror det kommer att bli en riktigt bra dag dethär.


Nästan såhär täckt med mjölk blev Maria Robertsson igår efter jag orsakat en lite olycka på ica igårkväll:]

ONSDAG

Sitter här och dricker grönt te medans jag övar på lite teori. Ikväll ska jag försöka få klart det sista i mitt rum och sedan ska jag belöna mig med att titta på brokeback montain (på snyggingarna jake gyllenhal och Heath Ledger) hehe


Onsdag

Sitter hos Hampe och ska strax bege mig till busstation för att åka hem till Kåge. Min pojke försvann till gymmet och själv funderar jag fram och tillbaka om jag kanske ändå skulle fylla på mitt friskvårdskort? Men det kanske bara är en tillfällig tanke för hur mycket tränade jag när jag väl hade ett... Aja, bussen nu då!


Om ett par veckor drar jag och brudarna på bilden ovan plus Malin till Kittel.  He blir NAnANAJS

Och justja, imorgon står isvak på schemat. Kul eller nå.

MÅNDAAAG

Efter skolan var vi in en sväng på resia och nu har jag just bokat min flygbiljett tur och retur skellefteå/stockholm. Så nu får vi hoppas på att inga andra förändringar sker!!

Ikväll ska har jag en lista med saker som ska göras, läsa 60 sidor i min engelskabok, träna, övningsköra och lite andra småsaker.


längtar!!♥♥

14.03

Dagen i Umeå vart riktigt trevlig, med mig hem fick jag ett par svarta jeans, en t-shirt och klänning (bilder kanske kommer). Mat åt vi på frasses och filmen vi såg på bio var hemsk men ändå bra. En stort plus var skådesspelaren;). När jag kom hem fick jag skjuts till ante. Helt klart en toppendag♥

för ett tag sedan kom jag hem från ante och nu ska jag sätta igång med att måla garderoben i mitt rum.


.

Mitt schema är helt otroligt bra! Idag slutade jag tillexempel 11.20. Ändå var jag himla trött när jag kom hem och slocknade därför framför tvn i två timmar. Nu tänkte jag gå till köket och hjälpa mamma med oxfilén. När det är så fin mat vill jag ju inte att det ska gå fel eller nå.

TORSDAG

Ska göra mig middag och sedan ta bussen till stan för träning. När jag kommer hem, (om jag orkar) ska jag försöka ta tag med att börja läsa engelskaboken och kanske övav lite teori.

Imorgon bär det av mot umeå för shopping och bio med Emma och Moa (och kanske någon fler:))♥


efter en dags shopping i sundsvall

ONSDAG

Efter skolan tränade jag S.P.Y.C med 5 till brudar och fixade en ny kedja till antes halsband, som jag sedan sparkade till honom med. Synd bara att jag han vara där en halvtimma innan jag for hem igen.

/

TISDAG

Måste börja med att säga att jag älskar vårat schema!! Dagen rullade på fort och även så 1,5 timmes träning. Efter träningen kom Ante hit en sväng och nu är det godnattt<3<3


I  L O V E  Y O U ♥ ♥


godnatt

Har just käkat gudomligt goda limpskivor som jag tog med mig hem från ica och ska snart hälsa på john blund. Men innan det blir att vänta på samtal från antefjante♥


En stencool emma och en desto mindre het emma ute på båttur med friends. Gud så jag längtar efter sommaren!!♥♥

MÅNDAG

Första skoldagen är avklarad och nu är nedräkningen till rhodos och sommaren i full gång. Men som tur är kommer det att säkert att gå fort eftersom att det kommer hända många roliga grejer (förhoppningsvis) fram tills dess, tex att jag blir 18!!! Nu ska jag gå ut och skotta gården och se blir det att jobba från 17-21,15.


GRATTIS TILL KÖRKORTET GUMMAN!!!:D:D

9/1-11

Match mot IBF Dalen idag och för en gångs skull gick det vår väg. Hedman fick som vanligt göra två mål och hennes glädjetårar var inte långt borta när slutsignalen gick. Det var oerhört skönt med en vinst kan jag säga. Det var vad vi behövde, helt klart. Firade med hemmagjord köttsoppa tillsammans med lite släktingar. Nu sitter jag och drömmer om min marabou som ligger i väskan. Blir att plocka upp den och lägga mig i soffan. Hoppas att tvn har någonting riktigt bra å bju på.

9 JANUARI 2011

Idag har vi match på kaplan. TAGGA! Idag ska det bli vinst.


ikväll blir en mysig kväll

Nu ska jag gå och möta felle, sedan hakar även Moa på för en myskväll hos mig♥


hiihii snyggingar

8 JANUARI 2011

Hade ett helt fantastiskt dygn med ante i boviken♥ Dock var jag tvungen fara hem och jobba, det ska jag göra även idag. Ikväll blir det förhoppningsvis att hänga med Emma och säkert några andra brudar om dom kan och är friska (moa lundqvist)!


du är underbar♥

H&M

Har just gjort en beställning på hm med emma och Lisa. Detta vart beställt för min del (delar linnet med Lisa). Gud så jag längtar tills rhodos och sommaren nu!!




6 januari

Om 30 minuter ska jag möta upp ante på ica för att handlar lite mat och sedan ska vi åka till antes farmor och farmor hus och stanna där över natten och bara ta det lugnt och ha det mysigt, bara vi 2♥


tisdag

Vaknade upp brevid världens bästa kille och hade träningsverk i armen och axlarna. Är jag så otränad att jag för träningsverk av att köra skoter och bowla?? (Utklassade jocke och ante;)) Halv 3 tog jag bussen till stan för att besöka tandis och efter det gick jag till Emma. Där jag stannade tills träningen.



diggar dej♥

2 januari 2011

Dagen började med en springtur, fy så jobbigt när man inte rört på sig på några veckor! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan jobbar jag 14-19.15. Kortdag idag, underbarttt!

Efter jobbet går jag till ante och sover där♥



IXIA CAMP

Nu är ett nytt år igång, ett år med massa saker som jag ser fram emot. Dessa två ser jag extra mycket fram emot, JAG BLIR 18 ÄR OCH RESAN TILL RHODOS!

Att det är nytt år betyder också att vi startat med IXIA CAMP som håller på tills vi far iväg. Jag ska verkligen klara det! Ser fram emot bastu/spa kvällarna!


RSS 2.0