ONSDAG

Provar nu att blogga från mobilen för första gången. Idag ska jag till skolan, känner mig mycket piggare. Efter skolan ska jag och ante äta middag på stan och sedan se bio❤

Här skulle en bild varit om jag kunnat ladda upp en:]


LINN - TISDAG

Under dagen har jag bland annat hunnit med fika och plugg på Waynes, historiaprov och innebandy. På träningen slogs det fast att det inte blir någon match i helgen vilket betyder att jag inte kommer spela match förrän den 21 januari i och med att jag både ska hinna med Hemavan, jul, nyår och Indien däremellan. Surt, men det är smällar man får ta helt enkelt.


Emil har flyttat och lämnat ett tomt rum efter sig. Men lika glad för det är jag, vi kommer ju att ses ändå♥


JUL JUL STRÅLANDE JUL


TISDAG

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev. Har inte haft något intresant att skriva. Har jobbat, spelat innebandy, stått på olerys, fixat i flera timmar och kvällar inför skyltsöndagen, sålt saker på skyltsöndagen och nu dom senaste 2 dagarna har jag varit sjuk. Roligt liv.. Men som mamma säger "Det är viktigt att ha tråkigt ibland för då blir det roligare mycket roligare." Fast jag har ju även självklart träffat mina vänner och pojkvän litegrann. Dock alldeles för lite! 

Två bilder från veckan som gått:

1.Frukost på sängen av Ante. 2. På jakt efter ris till kransar.

Julen är åter i butiken

Ingen träning idag för min del i och med att jag jobbade kväll. Hade supergulliga kunder vilket gjorde att tiden rusade förbi och jag fick dessutom med mig lite nytt vilket gjorde mitt rum så mycket fräschare. Att lite snö börjat falla har gjort att julstämningen höjt sig ännu ett snäpp inne på Blomsterlandet. Butiken är fylld med fina nyheter. Välkommen in och fynda imorgon, jobbar då med WIE


TORSDAG

Idag har vi haft nationella prov från 8.40 till 13.40, dock var jag klar vid halv 1 skönt! Efter det har jag varit och tagit en twinrixspruta och nu försöker jag lära mig min nya mobil! Tur att jag har en pojkvän med likadan så jag kan fråga honom (har redan ringt och smsat frågor ett x antal gånger)! heh


Igår beställde jag min studentmössa, känns helt sjukt!!

DAGEN JAG ALDRIG TRODDE SKULLE KOMMA

JAG HAR TAGIT ETT STORT STEG I MITT LIV OCH BYTT UT MIN ÄLSKLING() MOT DENHÄR TELEFONEN!



17.05

Just hemkommen från en liten shoppingrunda i kåge med Mamma och Mormor. Vi var på fem rum och blomsteraffärn och fick med oss 2 "julprydnader" och 2 julteer hem.

Nu väntar jag på mat och sedan far vi mot hockeyn.


I måndags fick jag hem denna fina klänning i brevlådan!


ONSDAG

Hemma från skolan idag för att mitt huvud är en deg och termometern säger att jag har feber. Kurrerar mig med en Ben and Jerrys och inspelade Sex and the city-avsnitt. Saknar redan mina brudar, tycker inte om att vara hemma och göra ingenting. Blir så jäkla uttråkad att det finns inte.

93 askar julgodis har i alla fall anlänt hem till mig. Godisarna är handrullade och mycket exklusiva. 150 kronor styck och vinsten går oavkortat till Indienresan. Perfekt present till julklappsspelet eller mor- och farföräldrarna. KÖP för tusan:)

ONSDAG

Blev inte mycket till pluggande igår, så idag steg jag upp en timma tidigare för att plugga. Men istället hamnade jag framför datorn.

Idag är det skola som vanligt och ikväll ska jag följa min farbror på hockey. Men nu ska jag plugga! hoppas alla får en bra dag♥


gammal och mysig bild♥

TISDAG

Tisdag idag vilket betyder att jag bara har haft en lektion och slutat 11. Har kollat på Elsas värld och one tree hill sedan jag kom hem och nu tänkte jag ta tag i historiapluggandet inför provet imorgon.

Eftersom jag var sjuk igår och fortfarande inte mår så bra blir det ingen träning för mig ikväll utan det blir en hel myskväll framför tvn.


För exakt en månad sedan åkte vi runt på dessa just nu, åh vad jag längtar tillbaka!  


FREDAG

Sitter nu med hårfärg i håret och väntar på att skölja bort det. När det är gjort ska jag vila/se tv en stund och sedan göra mig klar inför kvällen. Först har jag bjudigt mig själv på middag hos ante (mamma jobbar och jag orkar inte laga mat) och sedan blir det till stan för förfest och utgång med vänner. TAGGA! Dock blir det lugnt för mig eftersom jag jobbar hela helgen.


emilias bild från cykelnfesten

IKEA

Jag som ivanliga fall kör på mycket vitt och neutrala färger i mitt rum har varit wild and crazy och köpt lite färg, men självklart även vita saker!




Förutom prylarna på bilderna köpte jag även lite julpynt, inslagningspapper och mer ljus. Bilder på hela rummet kommer senare.


TISDAG

När vi kom till skolan fick vi veta att det inte var någon lektion, värt.. Så jag tog bussen hem och nu gör jag inte mycket. Blir nog att städa lite och se One Tree Hill innan det är dags för innebandyträning 17.00.

KAN ÄVEN MEDDELA ATT JAG JUST HAR BOKAT FLYGBILJETTER TILL INDIEN SÅ NU ÄR VI ETT STEG NÄRMARE!


MÅNDAG

Har just träningscyklat i 20 minuter och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Håller på att koka kroppkakor, mumms! Ikväll jobbar jag ett kort pass 18-21.15.


I WISH NOTHING BUT THE BEST FOR YOU

Söndagar är till för skolarbeten. De är inte vilodagar. Läser om olika perspektiv och snart skickar jag in min psykologiuppgift för att ta tag i matematiken. Kul liv. Ja, men igår hade jag kul med goa människor. Spabad och sällskapsspel hos Ante. Före det var jag med mamma och Matilda på bio och såg Svensson, svensson samt tog hämtmat. Ännu tidigare samma dag spelade jag en rolig, men som Emma sa orättvis match. Livet är väl bra då.



NELLY.COM


Igår skulle jag lisa och ante beställa dessa fina plagg, men just i beställningögonblicket försvann min röda klänning. Kan inte säga att jag vart lycklig då...


LÖRDAG

Just hemkommen från match. Vi förlorade med 7-5 vilket jag tycker var orättvist. Nu ska jag äta mormors hemmagjorda limpa med oboy, mums! 

Om ett tag får vi middagsgäster av gamla barndomsvänner och resten av kvällen är oplanerad. Får se vad som händer!


emmahjärtaante

I MISS MY DAD

Har varit duktig och gjort frankenstein (trodde ALDRIG den dagen skulle komma). Efter det fikade jag med Moa, mormor och Monica innan jag och Moa gick en prommis till graven och tände ljus.


Önskar att du bodde hemma med oss och inte att vi ska behöva träffa dig här. MISS YOU♥


16:06

Åtta kransar ligger nu ute på bron och väntar på att bli levererade. Två till är mitt mål för dagen. Efter det firar jag att jag bara har kvar att binda tolv stycken. Snart är skeppet i land, känns jäkligt bra. Jag skämms lite, men DÅ kan jag fokusera på Frankenstein.





FREDAG

Idag ska jag:
Skriva frankenstain uppsatts.
Skriva klart idrottsuppgiften.
Skicka in förra veckans loggbok.
Städa i mitt rum.
Städa duschrummet.
Motionera.
Kolla upp lite saker kring projektarbetet.

När jag är klar med dessa måste-ta-tag-i-att-göra-grejer har förhoppningsvis min snickare slutat för dagen och då blir det att umgås med honom resten av dagen/kvällen♥


Ska vi ut och promenera idag Moa??


GODMORGON

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev och sedan dess har det hänt mycket. Vi har haft den omtalade och efterlängtade cykelfesten som blev riktigt lyckad, badat på edda, jag har jobbat, varit med vänner, varit på stan och varit till Haparanda/Finland för ett IKEA/Alco besök. Har även hunnit med att göra ingenting vilket är något jag behöver när jag vanligtvis har fullt schema hela tiden.

Bilder från cykelfesten och min shopping kommer senare idag, men här har ni en i väntan på resten.

TAGGADE BRUDAR!

RSS 2.0