FREDAG

Kom ganska nyss hem från skolan och snart ska jag vidare mot jobbet. Där jag förövrigt kommer att vara hela helgen. Men först ska jag göra mig något smarrigt till middag, kanske fil och flingor eller nudlar? Få väl se vad det blir för lyxmiddag! pusss;*


Ha så kul på FL-festen klassen!!


Bättre sent än aldrig -våra sista dagar i rhodos!


TORSDAG

Dagen började på bästa sett, vaknade upp bredvid hjärtat och sedan åt vi en mycket smarrig frukost innan jag tog bussen till skolan. Där jag var till 16. När jag kom hem hade Lisa varit snäll och dukat fram och gräddade våfflor till oss. Ikväll har jag varit på innebandy och nu håller jag på med inlämningsuppgifter.


 I VECKA KVAR TILL STOCKHOLM!!!!!(bilden är från förra gången vi var i stockholm)


18:36

Onsdag idag vilket betyder att det bara är två dagar kvar till fredag och Fl-fest. Men innan dess ska jag hinna med skola, inventering i Luleå och en hel trave med läxor som väntar på att bli gjorda. Ikväll satsar jag på att skriva klart psykologin och loggboken. Ska dessutom en sväng förbi Ica och handla mat åt familjen bara för att jag är jättesnäll.


NYTT


Om två veckor...


sitter vi här igen efter en förhoppningsvis underbart kul resa med massor av shopping och dricker en Dubbel Taste Milkshake från McDonalds! 

SÖNDAG

Gårkvällen spenderades som sagt hos Emma, vilket var mysigt. Idag ska jag göra så lite som möjligt men även städa/rensa lite i garberoben och i mitt rum. Ska även försöka tvinga med mig Lisa på en powerwalk. Känns väldigt välbehövligt efter helgens proppande av mat och godsaker.


bild från Hemavan.

LÖRDAG

Gårkvällen blev riktigt lyckad och mysig♥ En sväng på stan där jag inhandlade en ny väska. (Har egentligen köpförbud till stockholm men kunde inte hålla mig, det var ju ändå löningsdag), riktigt god mat på Calles, bion var bra och rolig och kvällen avslutades med ett bad hemma hos Ante.

Idag har jag och Ante varit ner en sväng på stan för att kolla på nya glasögon åt honom och sedan tog vi en fika på Waynes.

Nu ska jag och Moa gå en prommis och påvägen tillbaka stannar vi på grillen och köper med oss mat som vi ska äta hos mormor. Efter det tar vi bilen mot boviken och Emma MMM.


love you♥

23:e

Den första januari drar Ebba, Emma och jag till Indien i två veckor. Vi ska arbeta som volontärer och jag tror att det kommer bli ett minne vi sent glömmer. Dock är vägen dit lång, men det är bara att kämpa på. Så, vill du skänka oss några tusenlappar är det bara att höra av dig.

Ska nu kila in i köket och hjälpa pappa med maten. Älskar kött, det är livet. Senare ikväll bär det av mot staden tillsammans med några fina brudar där jag bara får titta och inte köpa (sparar alla mina peningar till Stockholm). Hoppas vi fastnar på något fik eller så, är fortfarande lite lätt mörbultad efter fyra dagars vandring i fjällen.


Bilden föreställer min finaste syster i hennes finaste simglasögon. Imrogn kommer jag spendera dagen med henne och vi ska ha det allmänt mysigt♥

FREDAG

Igår kom jag hem efter att ha vandrat, tältat och ätit massor med mat på trangiakök och godsaker med SPFL3. Kan väl säga att det både var tungt, blött och jobbigt samtidigt som det var kul! Eftersom jag varken hade kamera eller mobil med ström har jag tyvärr inga bilder som jag kan bjuda på.

Idag har jag varit på skolan och haft matte. Nu ska jag börja göra mig klar för att ta bussen ner till stan där jag ska möta upp hjärtat för lite shopping, restaurang och bio. Myspys. 


åh vad jag längtar tillbaka till all sol och värme bort från kyla och regn!

GODMORGON!

Första lediga helgen på fyra veckor, underbart! Idag ska jag städa och fixa lite smått och gott, kanske gå en prommis i det fina vädret och sedan klockan 3 är det lek, middag, möte och andra trevliheter med laget. Efter det drar vi vidare mot Frida för förfest och sedan är det mest troligt utgång!


bild från lagavslutningen förra säsongen

SPFL3b


ONSDAG

Har just kommit hem efter en långprommis med Lisa, men med thailand i sikte kändes det inte alls så jobbigt!! Annars har jag inte gjort mycket idag, varit i skolan som vanligt och gjort lite på en psykologi-uppgift.


åhh vad jag längtar!


DAGEN JAG KOM PÅ ATT MAN NOG ÄVEN BORDE SOLA UNDERARMARNA



TISDAG

Måste börja med att skryta över hur hurtig jag var igår. Efter skolan träningscyklade jag och sedan på kvällen promenerade jag och Moa till ersmark och tillbak!! Efter det belönade vi oss med att baka scones och se Ensam mamma söker.

Idag sitter jag hemma och skriver på min inlämningsuppgift till psykologin eftersom vi endast har den lektionen. Senare idag var det tänkt en lunchdejt med Moa, eftersom vi missar fiskpinnar på skolan hade vi tänkt laga det hemma. Dock blev planerna ändrade, så nu ska jag skriva för fullt sedan cyklar jag upp på Ica för jobb.


LOVE YOU



SÖNDAG

Änligen!! då var 3 jobbarhelger på rad över, så otroligt skönt! Men jag har inte bara jobbat i helgen, i fredags firade vi Emma och sedan drog vi ut på Toxic, dock blev det hemmakväll för en sliten Emma igår. Medans brudarna for på bio väntar jag på att Ante ska komma.

bilder från i fredags, tagna från Emilias blogg.

HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA♥ 

TORSDAG

Denna vecka har bara bestått av tråkiga och ofattbara nyheter:( Men jag hoppas att det är slut på det dåliga för ett bra tag nu.

Idag har jag varit på skolan och på Jespers minnesstund och resten av dagen har jag ägnat ät att tänka matte. Klockan 22 är det samling uppe i vitbergsskogen där vi inatt kommer att skrämma 2b, mohaha.


Jag är så lycklig som har er +mina vänner som inte är med på bilden, ni betyder otroligt mycket♥

7 SEPTEMBER

Har varit i skolan som vanligt och efter den mötte jag upp mamma, mormor och Lisa på stan för att inhandla regnkläder. Innan maten var jag duktig coh träningscyklade och snart ska jag gå till Ante. Där blir det mys framför tvn och förhoppningsvis scones-bak!


min älskade prins♥

ONSDAG

Var in på Intersport och bytte min klubba idag, eftersom att den gick sönder igår (tredje gången en klubba går sönder för mig...Men jag är glad, för denna gång behövde de inte skicka in den på analys utan de bara gav mig en ny i princip).

Sitter nu med min matte och klurar på. Har som mål att räkna cirkus 30 tal ikväll, så jag har att göra om vi säger så...


Visst kan man tro att pappa stoppat körsbär i kinderna liksom Matilda
gjort i munnen, men icket. De är all natural!

TISDAG 6 SEPTEMBER

Projektarbetet har satt igång men bankkontot som vi skapat speciellt för arbetet ekar ännu tomt.
Jag har öppnat matteboken eftersom att vi har prov på fredag och jobbat 3 tal (fastnade och beslöt mig för att ta ett break).
Om två timmar brummar jag iväg till Ica för att köpa en gainomax protein bar, sen till Emma och efter det vidare till Kaplanskolan för att ännu en gång springa (skulle jag tro)  till dess att middagen är farligt nära att komma upp.
Efter träningen kommer Hampedampe hit (+mina tre nya par skor som han hämtat ut åt mig).

Nae, nu ska jag göra ett nytt försök med matten.






GODMORGON!

Igår kväll jobbade jag och efter det var det mys hos Felle med några brudar och en mycket smarrig efterrätt som Josse baktat, riktigt smarrigt och mysigt.

Idag vaknade jag upp på bästa sätt och fick frukost på sängen av hjärtat, nu har han farit i väg och jag ska strax cykla mot jobbet. Slutar 19.15 och då blir det att skynda sig för att sedan fara på förfest hos Hampus/(Linn) och sedan vidare mot Olles. Kommer bli kanon!!


bild från midsommar!

RHODOS DEL TVÅ (DAG TRE OCH DAG FYRA)


TORSDAG

Efter skolan gick jag och Linn in på Swedbank för att fixa ett gemensmat bankkort för vårt projektarbete som vi tillsammans med vår klasskompis Ebba ska göra och vårat mål är alltså att vara volontärer i mest troligt Kenya. Helt Galet!

Hörde även att hotell är bokat inför stockholmsresan 6-9 oktober (helgen innan barca). Planerna inför helgen är också rätt så spikade, kan inte säga annat än LOVE LIFE LOVE LIFE!!


BJUDEN TILL BARCELONA MED JOBBET i OKTOBER, KÄNNS JU INTE HELT FEL!!!!!!!


RSS 2.0