/Linn

Tjo. Kvällen har spenderats i Vitbergsbacken i den röda jackan med texten "ledare". Andrées och min grupp har blivit rätt duktiga nu. Vi åkte bland annat upp med hela konkarongen längst upp i backen och tittade ut över Skellefteå, vilket de tycker är otroligt fascinerade.


Kanske är ni lite småless mina bilder från India. Men här är i alla fulla fall mitt gullebarn. Bannar mig själv varje dag för att jag inte stoppade med henne i väskan hem.

/Linn

Eftersom de flesta i min klass verkar vara inne på sista veckan vad gäller hälsodagboken känner jag att det brinner lite i knutarna för min del. Imorgon går därför startskottet för min dagbok av stapeln. Från och med då kommer jag alltså dokumentera allt jag gör som har med träning, kost och sömn att göra. Så, ikväll lägger jag mig framför tvn med min bästa chipspåse. På återseende.


Här är min skalle förresten. Har påbörjat min färgning i hopp om att håret ska få en ny färg. Vilken, det återstår att se.


ONSDAG

Sitter på bussen påväg till skolan nu, där jag kommer vara till halv 4. Eftersom de flesta i klassen är med i finnkampen så ska vi som stannat hemma se på film idag. Ikväll har jag tänkt vara duktig och träna och göra inlämningsuppgifter. Ha en bra dag❤

Bild från annandagen❤

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1317375/images/2012/pic_186114715.jpg" class="image">


/Linn

Tjo. Min helg har varit kanoners och skolveckan har sprungit förbi, kanske för att jag bara haft och kommer ha tre lektioner denna vecka i och med att det bär av till Finland för att försvara Anderstorpsskolans guld i Finnkampen imorgon. Ska tävla i fyramål och basket höhö kommer inte kunna använda särskilt mycket talang i grenarna, kanske kan min längd vara till en fördel? Det vore väl det enda. i alla fall. Sist jag skrev var jag sugen på vinst i inebandy. Hädan efter kommer det inte upp ett endaste litet ord om den sporten förrän vi segrar. Är less på att skriva om förluster. Så ja, ni kan ana hur matchen gick. Bestämde mig för att banga fest (inte på grund av att vi inte kammat hem tre poäng, utan för att jag kände att det även fanns en morgondag) för att istället se Hamilton på bio med mamma och pappa. Eftersom de redan hade bokat platser, innan jag hade bestämt ifall jag skulle med eller inte, fick jag sitta på en annan rad med okända ansikten. Att sitta utan någon bekant gör ju i och för sig ingenting när man ändå bara är där för att glo på en duk, men grejen är den att jag är världsmästare att prata för mig själv under filmer, som är äckliga. Speciellt till denna obehagliga(men rätt bra) rullen. Efter bion for jag iväg till några flickor i Boviken för mys med popcorn och Eva & Adam. Dagen efter, på söndagen blev det tidig morgon för färd mot Haparanda och Ikea tillsammans med världens i särklass bästa mamma och mormor. Vi shoppade tills vi droppade och varuhuset var tomt. Igår, måndag, satt skidskolan igång för mig och Andrée. Ikväll kör vi ännu en lektion. Plogning och lift, that´s what we´re doing. Nej, dax för mat i magen nu innan jag tar på mig täckbyxorna. Dagens fundering har varit ifall jag ska gå balen eller inte? Kommer säkert ångra mig om jag inte skulle göra det men är det värt det. Hm hum mh.

SÖNDAG

Idag har jag äntligen träffat Moa efter att inte ha setts på 3 veckor. Vi gick en långprommis, fikade och tittade på bilder från Åre och Indien❤

Ikväll ska jag umgås med min prins, vi ska åka skridskor och bada, mys! Men först ska jag skotta gården, byebye.

Längtar efter att träffa bruden på bilden nedan imorgon!!!


/Linn

Morsning. Idag är det match och lagfest som står på schemat. Törs lova att jag kommer vara rätt nära döden efter 60 minuter, eftersom jag i nuläget är så otränad man kan bli. (Det är så det går när man haft annat än träning för sig under en längre tid). I alla fulla fall kommer det bli svettigt, men jag är jäkligt taggad på att plocka hem en seger. Om jag nu får spela vill säga.   
      Lagfesten blir från min sida förmodligen så lugn att jag tar bilen. Måste vara pigg, alert och sugen att att spendera på IKEA imorgon.



FREDAG

Hur lycklig blir man inte när man just börjat skottat gården (vilket kommer att ta minst en timme) och så kommer en främmande traktor in på gården och skottar åt en? Väldigt lycklig och det var just så bra min fredag började. Idag har jag bara gympa och friluftsliv sedan ska jag på jobbet och stanna där till stängning. pussss


påväg till Indien

/Linn

1. Krigade mig upp för att dra till elljusspåret. 2. Satt därför i bilen 06.00 och brummade iväg till Ersmark. 3. Väl framme spände jag på mig längskidorna. 4. Tryckte på lysknappen för att elljusspårets lampor skulle lysa upp natten och skogen. 5. Ljuset startade inte. 6. Besviken och irriterad satt jag mig i bilen och körde hem.

Nu blir det frulle. Sen skola. Åh.


Linn

Bunkrade upp med jävligt mycket godis på tax freen som jag tuggat konstant på i två dagar. Har även lyssnat på allas, vår Larsa och längtat till sommaren. Vad jag däremot inte gjort är att städa rummet och skriva läxa. Hatar mig själv lite för det. Men det blir nog bättre efter några satc-avsnitt.


Hejdå från Matilda og jeg
 


Home sweet home/Linn


Att komma hem till Sverige igen efter en tripp till Indien i två veckor känns både kul och mindre kul. Jag hade kunnat stanna ett till tag och kramas med ungarna men samtidigt känns det skönt att komma tillbaka till Kåge och verkligheten. Efter två dygns resande och ett varmt välkomnande av vindruvor och Marabou Digistive på sängen trivs jag ändå, måste jag medge. 

Sitter nu och äter fruktsallad och tittar på bilder från resan. Oh se kul Emma, Ebba och jag haft tillsammans. Inväntar bilderna som Ebba tagit, sen blir det att framkalla och klistra in fotografierna i mitt nyinköpta fotoalbum med en kamel på, á la India.


 


No problem in India

Mycket har hant sen sist. Vi har ju varit ivag till Pushkar pa kamelsafari och marknadsshopping, vilket var mycket roligt. Kamelerna var hoga, disosaurieliknande och lite laskiga. Oknen var kall pa natten, men trippen var anda riktigt mysig.





Pa veckodagarna har jag varit med mina sma snoriga, smutsiga men ack sa sota barn i Kindergaden. Nagra av dem skulle jag kunna tanka mig att stoppa ner i resvaskan och ta med hem. Emma och Ebba har undervisat lite aldre barn i matte och engelska.









Vi har fatt hennatatuering, klatt ut oss till indiska kvinnor i sari, lart oss laga indiemat, prata Hindi och en hel massa med annat smatt och gott.|

Imorgon lamnar vi Sikar for att fara in till Delhi. Pa sondagmorgon gar namligen vart plan hem till trygga, varma (inomhus har vi ju faktiskt varme) och kara Sverige. Langtar egentligen inte hem sarskilt mycket, men det ska bli kul att traffa folk och kunna visa lite mer hud hehe.

Namaste!
/Linn

Linn

Emma och jag sitter nu och checkar laget med varlden via facebook. En sista boost innan vi inte kommer fa se skymten av en dator forran pa sondagkvall. Imorgon aker vi namligen ivag pa kamelsafari i oknen vilket ska bli mycket spannande och jag sager bara: kameran ar med!

Denna dag har varit ratt slapp. Imorse var vi i Banjara (dar skola ar) och undervisade. Efter det for Ebba och jag en snabbis genom staden innan vi at lunch och valkomnade nya volontarer. Sa fort vi var klara med det gick vi upp pa soltaket och forsokte fa oss lite farg (Emma sitter nu med ett rosa ansike medan jag sjalv kanner mig vitare an nar vi kom). Blabla orkar inte skriva mer for att datorn hackar mer an mest hehe.

Ha det fint. Hors pa mandag (da har vi bokat datatid) da kommer forhoppningsvis lite kamelbilder att publiceras. Bye

FRIDAY IN INDIA

Nu är det fredagkväll har i Indien och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon ska jag, Linn och Ebba upp tidigt för att fara ut på en äventyr! Vi ska shoppa, fara på kamelsafari och sova ute i öknen!! Ha det så bra hemma i helgen, för det ska vi ha! pusss

Här kommer några bilder.

Här äter vi alla våra måltider.

Vårt färdmedel till och från banjara (där vi jobbar)

Några av alla barnen!

De flesta bor bokstavligt talat på en soptipp.


My name is Anita Patell

Namasta! Detta ar en halsnig fran Indien. Just nu ar det kvall har och vi har runt sju grader varmt. Pa dagarna ar det behagligare varme. Vi lever och har det bra. Som Emma skrev har vi varit och kopt oss nya outfits for att inte bryta mot nagon av alla deras kladkoder. Kladerna far varken sitta tajt eller visa for mycket hud.

Jag jobbar pa Kindergarden som ar till for barn som ar i dagisalder. Med dem sjunger jag barnsanger med rorelser, vi leker lite och lyfter och bar barnen annu mer. De gillar narkontakt och har ett stort behov av karlek. Barnen ar supersota men valdigt smutsiga sa en av vara framsta uppgifta ar att lara dem om hygien.

Min datatid ar slut C U

HELLO FROM EMMA IN INDIA

Sitter just nu i min fina nyinköpta indiska outfit och skriver med nära och kära at home. Kan inte säga annat än att vi har det väldigt bra här nere i Indien. Där vi bor är det väldigt fint coh vi blir mycket uppassade. Barnen där vi jobbar (Jag lär bland annat ut engelska!!! hehe kanske inte min starkaste sida) är underbara! Förutom att vara med barnen lär vi oss om typiska indiska grejor, har yoga på hustaket och mycket mer! Kan inte säga annat än att vi har det super! Hoppas ni har det bra hemma, pusss!!

HELLO FROM EMMA IN INDIA

Sitter just nu i min fina nyinköpta indiska outfit och skriver med nära och kära at home. Kan inte säga annat än att vi har det väldigt bra här nere i Indien. Där vi bor är det väldigt fint coh vi blir mycket uppassade. Barnen där vi jobbar (Jag lär bland annat ut engelska!!! hehe kanske inte min starkaste sida) är underbara! Förutom att vara med barnen lär vi oss om typiska indiska grejor, har yoga på hustaket och mycket mer! Kan inte säga annat än att vi har det super! Hoppas ni har det bra hemma, pusss!




RSS 2.0