31 oktober

nu är det inte länge kvar, imorgon på morgon far vi till jäckvik och jag har inte börjat packa. Vi blir borta till onsdagkväll och jag tror det kommer bli superskoj. Hoppas ni andra har det bra här hemma.



förra året i kittel♥

31/10-10

Morsning korsning. Nae skojas, har varit vaken ett bra tag redan. Men nu ska jga och Hampen stoppa något annat än godis i våra magar och springa ner på stan och dreggla på jackor. Eller nå.

Malin, om du ser detta, call me.


Hihi fina.

30 oktober

Sitter och väntar på min pizza som jag har i ugnen. Ikväll tänkte jag vara hemma med familjen för en gångs skull en lördakväll men då är självklart både Lisa och Mamma borta, så nu är jag ensam. Funderar dock på att ringa hit Moa som sällskap♥ föresten så kommer det att vara 2st B&J för 75kr nästa vecka.


jag önskar att detdär var just nu. Är redan less på kyla.

30/10-10

Howdy, howdy! Igår var jag hos Emilia med vänner vilket var mycket trevligt. Idag har jag jobbat i cirkus sex timmar. Lyckades nästan ta död på laminatorn... jag tänkte att det skulle gå fortare att lägga pappret med långsidan uppåt men maskinen smälte hela alltet i en enda klump och det hela fastnade. Så lite skakis ropade jag på Linnea och tack vare henne slutade det hela finfint. Har tidigare råkat spilla ut en mugg med varmchoklad över en kassa så den pajat. Att förstöra en kassa räcker kan jag tycka.

Hur som haver, är hemkommen för ett bra tag sedan. Har tittat på den spännande hockeymatchen och nu är det matdax. Fisk. Gott. Gott. Gott. Vid nio sätter jag mig på bussen för jag ska sova hos Hampus.


Imorgon ska jag till Avan. Till mormor. Och till morfar.♥

GODMORGON

om en timme börjar jag jobba men först ska jag och Lisa äta våfflor med sylt och glass. Ska även hinna med en liten prommis.

01.45

Hemma från Emilia där det har varit myspys, med gotteligott och goda vänner. Tidigare idag tog jag förväl av min prins, gud så jag kommer att sakna den pojken!


Hoppas du får en toppenresa♥

PROV BAJS BAJS

Snart är der dags för prov i nka, önska mig all lycka.
Tack på förhand.

28 oktober

Har haft bad på gympan, med simmning, bastu, inpackning och ansiktsmask. Sen åkte vi buss till coop och köpte godis. Nu sitter jag på skolan brevid emma (som så gärna ville bli nämnd) och har engelska. Efter skolan är det innebandyträning och sen ska jag till ante.


jag är sugen på tackos


Tur i oturen

Tjenixen. Tappade min börs på bussen imorse. Ringde några samtal och vips var den hittad och fanns att hämta ut på busskontoret. Mannen i luren som fixade detta skulle förklara var kontoret låg, men jag behövde ingen beskrivning eftersom att jag varit där ett antal gånger förut och fått tillbaks både det ena och det andra. Av någon konstig anledning får jag alltid igen saker jag har borta, hehe.

Nu knaprar jag på havreflarn samtidigt som jag pluggar nka. Är inte speciellt motiverad, men det är bara att bita ihop. Lov om två dagar och det kommer bli alla tiders.
 



Justja, en liten "update". Det var jag, Linn, som skrev inlägget. Byebyebye

26 oktober

Dagen började med att vi var på campus och lyssnade på vad som finns att läsa där. Efter det åt jag på krysset med Emma, Moa och Linn. Nu är jag hemma från skolan och ska strax ta bussen tillbaka till stan för att träna innebandy.

hjärta på er vänner♥

19.01

Nyss hemkommen från ett corepass och ska strax hoppa in i duschen för att senare cykla till Ante. Gäller att ta vara på all tid med honom i veckan, han far nämligen till florida på fredag och är borta i nästan 3 veckor:(:(


lovelovelove

25 oktober 2010


bara en vecka kvar till lov!!♥♥♥

Då var en ny vecka igång. Efter skolan ska jag på friskvårds och träna stenhårt (mitt kort går nämligen ut imorgon). Ha en bra da.



24 oktober

Vaknat brevid världens bästa kille, övingskört, sett svensson svensson hela dan, kusiner på middag och nyss kom jag hem efter en prommis med Moa. Så har min dag hittils sett ut och nu börjar veckans höjdpunkt, ensam mamma söker!


glader♥♥♥


GODMORGON

Gårkvällen var myspys och kulikulig med massa snack, snacks och idol. Om en kvart öppnar jag ica där jag är tills stängning. När jag kommer hem ska jag umgås med hjärtat hela kvällen, mys.


ni är underbara♥

Min älskling har ett hjärta av guld

Jag har fantastiska vänner. De gillar både att snacka och äta skit. Fy vad de är goa! En annan som är go är min grabb som jag haft chans på i sju månader. Han är på väg hit nu för att sova vid min sida i natt, den sötisen. Imorgon blir det upp tidigt för jobb hos blommorna, kanon med lite cash så att säga.

Synd med arbete är bara att jag inte kan vara med och spela innebandy... som imorgon. Men jag håller båda mina tummar och alla mina tår på er och vinst tjejer. Nu jädrar?!!!


FREDAG

Dagen och kvällens planer blev ändrade. Efter skolan var jag en sväng på stan med Linn och Emma, fick med mig hårfärg (nu ska äntligen utväxten bort). Efter det fikade jag hos Mormor, där jag träffade på andra fikasugna släktingar. Ikväll tar jag cykeln till finaste Linn där det blir myspys med vänner och massa gottigott.


LÄNGTAR SOM EN TOK

Dagen har rullat på. Tränade innebandy efter skolan. Fixade min praktikplats (blir att vara på Byskeskolan med en tvåa. Ska få uppleva riktig rast med bollvägg och hopprep.) Dessutom är en utlandsresa bokad. Två veckor i Turkiet tillsammans med min fina familj. All inclusive och ett jättefint hotell. Kunde verkligen inte bli mycket bättre!!!!!!


Oh så fagra♥♥♥♥♥♥





21 oktober

Hemma från jobbet. Har fått ett mycket positivt lönebesked, det är då man känner att det är värt att nästan jobba  dygnet runt och inte ha sovmornar på helgerna.

Imorgon är det äntligen fredag, efter skolan ska jag shoppa, äta middag och gå på bio med Emma och resten av brudarna som vill, kan och har råd♥

tittade runt på lite bloggar och hittade denna fina bild, kolla in hettingen längst ner i högra hörnet.


xoxo emma

20 oktober

Salladen smakade utmärkt och bodypumpen var rolig som vanligt, dock är jag typ världens svagaste! Nu ska jag städa undan litegran innan mamma kommer hem från Barcelona. Efter det blir det att mysa ner i sängen och se ph.

Just nu sitter mamma på läktaren och ska se barcelona spela match (i spaninen!!), och jag är inte ett dugg avis...



onsdag

Har samhällskunskap, vilket betyder att jag gör helt fel sak just nu. Efter skolan blir det att plocka ihop en sallad på ica och middagsdejta Lisa och Emma innan vi drar till friskvårds och kör bodypump.

puss på dig min fina tjej

101019

Min dag har sett ut som alla andra, skola sedan träning. Imorgon kommer dagen också bestå av skola och träning. Jag känner att detta är en väldigt intressant blogg just nu (speciellt mina inlägg).


19/10-10

Om en kvart går jag iväg till bussen som går mot stan. Sedan byter jag och Emma buss från centrum till Kaplan. Orkar inte gå, för att vi är lata så här efter en lång skoldag med prov och inlämningsuppgift. För första gången i mitt liv är jag sugen på att läsa en bok. Kanske blir det kvällens sysselsättning, om jag hittar någon i bokhyllan vill säga. Och efter träningen ju. HA DE.



MÅNDAG

Hemma från jobbet. Nu ska jag smaska i mig satsumas, läsa igenom pedagogiken och sedan hälsa på john blund.

Bilder från lerduveskyttet idag, vilket var mycket skoj. Dock var jag inte så duktig.
(tagna från lisahoolm.blogg.se)



MIG HJÄRTA DIG



sjuttonde oktober



Matchen förlorade vi, trots att vi var bättre. Surt. Ikväll ska jag slappa framför tvn, skönt!




lördag



Jag och Moa har lekt kockar och sålt mer än 350 parisare idag. Ikväll blir det myspys med film, chips och Moa♥

Dagge

Hejhejhallå blüggen..
Jag har just sett HIMYM och bakat kladdkaka med hampa, nu ska vi höra på Rise Against medan vi väntar på att kladdkakan ska bli klar. Sedan ska vi se lite 2½ men, Cougar town och himym för att sen sova, imorgon bär det av till Dagge Lernstads gård för att tat' lugnt med hönsen och hästarna.
CIAO ppls!
biff

19.27


JAG VILL SHOPPA!!!

Hemma från friskvårds och väntar nu på att se Paradise Hotel. Resten av kvällen kommer jag att göra absolut ingenting. Skönt!

Imorgon blir det en hel dag på Dags bondgård i medle och efter det har jag innebandyträning.

onsdag

NKB-provet är gjort och nu har jag svenska, strax ska vi ha redovisning. Efter skolan ska jag till tandis och sen träna bodypump med lisa.

TISDAG

Hemma från innebandyträning och har just mumsat i mig nybakt limpa som mormor bakat.

Nu måste jag skriva på svenska och lära mig kemi.


do our gay ballet on ice, bluebirds on our shoulders

Hampus fick ligga kvar i sängen när jag for imorse. Han hade sovmorgon, men inte hade jag det inte. Jag for på skolan och arbetade flitigt. Efter det cyklade jag tillbak till Älvsbacka för att parkera Nakaharan och pussa på älsklingen i några minuter. Fick sedan hämtning av meine familie för kalas i Bergsbyn. Gomat och goefterrätt! Frågan är varför jag inte hittar 6:an på vår tv?!?!?!?!?! Frustrerande nanting. Ingen ph.

Nu blir det duschen och lite nkb. BYE


sshiigne

MÅNDAG


Nu är den första skoladagen på veckan avklarad. På svenskan kollade Emma utlandsresor och jag är så himla taggad på att fara iväg till värmen där vi ska sol och ha superkul. Dock är det ju ett tag kvar till maj/juni.

Ikväll borde jag plugga men det blir nog inte så mycket plugg, jag är så himla trött. Halv 8 kommer ante hit och ser säsongspremiär av Paradise Hotel och myser med mig en stund innan han far på träning.

/

Cougar Town

Sitter i min pojkes nystädade rum och äter knäck medan han renbäddar. Haha. Nu ska vi se Cougar Town, det verkar vara skitbra!:)

6/10-10

Kunde inte vara skönare med en lång sovmorgon idag. Dumpade mina rökiga kläder just innanför dörren i natt efter orienteringen, ska gå och plocka upp dem. Sen ta på mig mjukdress. Efter det är jag redo för samhälls och nk.

Ikväll blir det knäckkokning. LÄNGTA



BYEBYEBYEBYye

tisdag


Nu ska jag göra mackor, varm choklad och packa ner lite annat smått och gott. Ta på mig varma kläder och sedan kommer Moa och hämtar upp mig. Ikväll är det nämligen nattorientering, kulkul!

Fjärde idag

Gårdagens match var orättvis och det känns rent utsagt bajs att vi har inlett säsongen med två förluster. Men det är bara att ta nya tag, fastän det känns tungt.

Idag har jag sovmorgon, har därför passat på att göra lite matte eftersom att vi har prov på fredag. Kvällen kommer spenderas med Hampus i samma mönster. Ha en fin dag gott folk.



Gullepluttar.

helgen

lördag: vaknade brevid hjärtat, lämnade honom för att övningsköra i stan och gå på stan en sväng-jag och lisa körde moppe till farmor, städade moppen inför vintern och firade farmor-Mamma hämtade oss-myskväll med film, bad hos ante.

söndag: match i umeå- tvkväll med hjärtat

och nu är en ny vecka igång, efter skolan ska jag köra core och bodycombat. Men först ska jag göra som flickorna nedan, äta frukost (dock inte hotellfrukost:(:()


fredag


tummen upp på er brudar♥

 

Äntligen helg, helg på rikgtigt. Jag är ledig hela helgen första gången på 5 veckor, känns superskönt! Efter skolan gymmade jag som sagt med Moa och Malin, och sen dess har jag inte gjort mycket. Nu ser jag tv och väntar på att Ante ska komma hit efter sin match och mysa med mig.

RSS 2.0