GODNATT

Har suttit och tittat på mattefilmer och hoppas jag kommer att förstå någonting imorgon på provet eller testet eller vad det nu är, som jag fick veta idag att vi har imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och se Big Brother och sedan är det godnatt för mig.


jag ser verkligen frammemot valborgs, det ska bli så himla kul!!




TORSDAG

Är helt slut i kroppen efter dagens bodycombatpass på gympan, känner att träningsverken börjat smyga sig på. Fick sluta tidigare idag pågrund av att Anna var sjuk, så istället lunchade jag med Moa, Linn, Matilda och Emma på tatung, supergott och mycket trevligt. Efter det gick vi en shoppingrunda och vad jag inhandlade kan jag tyvärr inte säga för då blir det ingen överraskning för födelsedagsbarnet imorgon;)

Nu ska jag ut och kratta nere vid älven i allt ris! puss


hjärtahjärtahjärta

TISDAG

Efter skolan hämtade jag och Moa våra pass, sedan gick vi en sväng på stan med Emma och Matilda. Fick med mig en röd fin resväska (den jag så länge velat ha var nu på rea så jag slog till!), en klänning och en tidning hem. Ikväll måste jag göra läxa men innan det ska jag basta med hårinpackning, ansiktsmask och läsa min nya tidning.

Det var denhär tidning jag, Emma, Moa och matilda köpte, ihopp om att få inspiration för att ännu en gång försöka vara nyttiga. Hoppas det håller denna gång! Mindre än 5 veckor kvar nu!

FULLT UPP

Är hemma och mellanlandar. Jag, Lisa och Ante kom just hem från farmor och stig, där vi ätit lunch och fikat och snart (när ante och Matte bytt till sommardäck på våran bil) rullar jag och Ante vidare till Boviken där det blir middag hos Antes farmor och farfar.


du är helt underbar♥♥♥


24 APRIL

När jag kom hem från Malin färgade jag lisas hår och hon mitt, så äntliiiiigeeeen är utväxten borta. Till middag åt vi hämtpizza från grillen (mums) och nu sitter jag här och väntar på att ante ska komma hem. Gud så jag längtar efter den grabben!



SÖNDAG


♥♥
Gårkvällen var trevlig, dock for alla utom värden när jag och Malin anlände vid 22-tiden. Vi grillade, pratade och avrundade kvällen med en mycket bra film innan jag och malin sedan cyklade hemåt mot kåge efter 1.

Nu ska jag ta cykel till Malin för att spendera ännu en dag i solstolen, love it! pusss


LÖRDAG

Har just kommit ut ur duschen och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll cyklar jag och Malin till Emma i Boviken där det väntas grillning och kubb med vänner. KUL!


UNDERBART


Dagen har spenderats i en solstol tillsammans med Malin och sakerna ovan, UNDERBART♥♥



21 APRIL 2011

Efter en lång dag på jobbet kom jag hem till en mycket mycket glad överraskning. Lilian Holm (lisas farmor) hade nämligen varit hit och lämnat hennes egna supersgoda biskvier till mig. Så otroligt snällt och gulligt av henne♥ Om ett tag ska jag ta bilen till stan för att hämta lisa, mycket annat kommer inte att hända ikväll. Saknar mina vänner som är i fjällen, jobbar osv. Saknar även min prins som är i hemavan. Någon annan jag också saknar är min älskade pappa som skulle ha fyllt 47 år idag


SAKNAR DIG PAPPA♥


SKÄRTORSDAG

Idag jobbar jag 12-21.15, och innan dess har jag tänkt att gå en prommis. Hoppas på riktigt mycket folk så att dagen kommer att gå fort!


Måste bara säga att jag älskar att cykla på min underbaring♥

22.14

Jobbet gick riktigt fort faktiskt och nu ska jag göra mig några goa mackor och se Big Brother med Lisa innan jag sedan går och lägger mig, GODNATT!


hehe snyggingar♥

Hur många lingon finns det i världen?

Morgonpigg som jag är, är jag redan vaken (har varit det sedan 7) och ska nu se det nya avsnittet av OTH som äntligen har kommit ut. Igår solade jag hela dagen med Moa och Malin, vi + Emma grillade till middag och efter det tog vi bilen till bion där vi såg "Hur många lingon finns det i världen" Helt klart värd att se, jag rekommenderar den starkt! Jag både skrattade och grät! Idag jobbar jag 12.30-21.15. puss


TISDAG

Hela gårdagen spenderades ute på altanen med hjärtat förutom en cykeltur till ica där vi köpte rostbiff och potatissallat till lunch. Underbart med sol och värme♥ Nu är jag just hemkommen från att ha skjutsat Ante till bussen mot hemavan och senare idag blir det att hänga med Moa och Malin. Egentligen skulle vi till ikea och alko, men tyvärr blev det inte av..:(


Hoppas du får det bra i fjällen och att du inte kör fast allt för många gånger;*
JAG ÄLSKAR DIG HJÄRTAT♥


SÖNDAG

Jag blir alltid lika glad att vakna upp av att solen lyser in genom persiennerna. Funderar på att ta med mig en tidning och sätta mig ute i solen en stund innan jag far mot jobbet. När jag kommer hem blir det att umgås med min kära pojkvän♥ Ha en bra dag!


NYTT


JOBBARLÖRDAG

Är hemma på lunch och sitter och äter godis ur mitt påskägg som jag hittade igår under täcket när jag skulle lägga mig, tack hjärtat! Gårdagen i umeå var kanoners med mycket shopping och god mat. Ikväll har jag inga planer, får se vad som händer. Näe, nu ska jag back to work, byeee.


14 APRIL

Hemma efter en kväll på allstar med 5 mer eller mindre kända personer, där milkshaken var supergod och trevligt var det. Synd bara att AIK förlorade finalen! Nu håller jag på att skriva nkn vilket suger.

Imorgon har vi som vanligt två lektioner och sedan är det looooooovvv. Efter skolan tar jag och min lillasyster bussen till Umeå, för att storshoppa. Det finns så himla mycket snygggt jag vill ha!


shopping i sundsvall!


TORSDAG

Idag efter skolan har jag och Moa fixat passen, vilket betyder att vi nu är ännu ett steg närmare resan!

Just nu håller jag på med nkb som ska in itid och senare ikväll blir det mest troligt hockeytittande på allstar.


nu är jag tillbaka i livet igen

Idag blir det att fara till skolan efter att jag varit hemma i 2 dagar och varit helt slut efter magsjuka eller vad jag nu haft. Ska även förbi tandis idag och hoppas på att jag får veta när jag ska få ta bort den, dröjer det ett halvår? 1 år? 5 ÅR?

ännu en snygg bild från fotostudion♥

SUSHI

Hemma från skolan och väntar nu på Lisa som ska komma hem från skolan, för då blir det en löprunda. Men innan dess ska jag städa duschrummet i källarn och cykla upp på ica och prata med Andreas om imorgon.

Ikväll lagar vi( jag och delar av mina tjejor) sushi hos Josse. Där väntas även bad i badtunna och Josses goa efterrätt, tror det kommer bli en kanonkväll!


Sushikväll hos mig för ett tag sedan♥ (bild tagen med min nya Iphone 4, därav kvallan på bilden)

FREDAG

Hade en riktigt bra gårdag! Först skidåkning i kåbdalis med skolan och sedan afterski hos Felle med hockey, underbart!

Nu sitter jag på skolan och har nkb, efter det har vi matte sedan slutar vi.


I fotostudion i onsdags♥

TISDAG

Har just skickat in engelskan och är överlycklig över det. Engelska är verkligen inte min grej. Snart ska jag börja göra mig klar för att fara till skolan, där jag har 2 lektioner. Efter skolan ska jag och Moa (förhoppningsvis) gå till polisstationen och fixa ett nytt pass, efter det blir det S.P.Y.C 75 minuter med Emma! puss




MÅNDAG

Har just ätit korv med bröd och försöker nu göra lite läxa, vilket inte alls går så bra. Men jag ska banne mig vara klar med engelskan imorgon och inte vara försenad som vanligt. Idag har vi inga vanliga lektioner utan vi ska ha "Livsviktiga relationer" på E4:an halv ett så det blir att ta 12bussen in till stan. Idag är det min jobbarmåndag så jag kommer att befinna mig där 17-21.15. Ha en bra dag allesammans♥


LOVE YOU♥

Jag gillar att

jag och min lillasyster har ganska samma stil och storlek, dessa två är hennes senaste inköp som jag kommer att låna♥


SÖNDAG

Som sagt hade jag några tjejer här på fika idag, trevligt trevligt! Har även hunnit vara och jobbat extra ca 2 timmar. Nu ska jag se Big Brother, pussss.


hihih snyggingar♥

godmorgon

Har haft en lugn helg hittils, har inte gjort mycket. Vilket kan behövas ibland. Idag hade jag och några poolers planer på att åka pulka i ersmarksbacken men pågrund av vädret är planerna ändrade. Det blir fika hos mig istället♥


Igår blev det grillat till middag, mummsss. Önksar dock att det var samma väder som på denna bild!

RSS 2.0