Pip

Idag har jag varit på stan med Mois. Vi har shoppat och haft det alldeles förträffligt! Jag köpte bland annat hårfärg som nu också gjort mitt hår ännu mörkare. Det var inte riktigt vad jag tänkt mig. Men utväxten är inte lika synlig, vilket gör mig glad i hågen!

Kvällens planer är att njuta av tystnaden i huset, gå och hämta systern som är på kalas samt att heja på Brettan i Robinson. Måste även samla krafter inför morgondagens bussresa och match i Umeå.  Men nu först ska jag äta mina kycklingrullar och se det sista avsnittet av Guds tre flickor som jag missade förra veckan. CYA


Ja tyck om hä

Liunn vare

lördag

Idag har jag jobbat 8-12. En lagomt lång tid för mig som helst ville ligga kvar i sängen hela dagen. Mina planer idag är inte så stora, jag ska överraska mamma med att ha skottat och lagat middag när hon kommer hem, annars ska jag bara vila och ta det lugnt. Ikväll kommer Ante, myspys♥


(ignorera linns röda ögon, jag är för trött för att redigerna)
Nu ska jag göra som brudarna ovan, laga mat och äta. /emma

När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd

Goderafton båd herre och fru! Idag hade jag skola mellan nio och elva. Åt skollunchen som smakade godis(kebab) och gick sedan en sväng på stan med några fina bridz. När jag kom hem följde jag med mamma och lillasyster till Solbacken.

Nu degar jag med chirre och choklad. Har suttit framför tv apparaten tillsammans med min familj hela kvällen och kollat på Let´s dance som måste vara världens tråkigaste underhållning. Men det gjorde egentligen inte så mycket eftersom att jag är för trött för att finnas. Tänkte bädda mer mig själv och hoppas på att sova länge imorgon, vilket jag i och för sig inte tror kommer bli något större problem.


Jag vill åka utomlands. Jag vill till Avan. Jag vill steka bort min blekhet och cykla i shorts.

Natti/Linn

.


För ett tag sedan kom jag hem från jobbet, lite för sent eftersom vi hade lite tjorv vid stängning, men till slut tog jag mig hem och var en skjorta och tröja rikare.

Imorgon blir det att stiga upp vid 6 för att plugga lite tyska. Inte så rolig start på dagen, men vi slutar skolan klockan 11 så det gör inte så mycket.

Nu ska jag sova, godnatt allesammans!!!! /emma

Maten är klar. Hej

På samhällskunskapen halvsov hela klassen framför en otroligt seg film. Annars har dagen rullat på trots att det är torsdag. Skulle vilja och behöva fara till bollhallen ikväll och visa att jag fortfarande lever. Men det får bli nästa vecka. Kvällens planer är nämligen plugg och åter plugg. Ha det!



/Linn


27 januari

Idag på skolan hade vi hade hälso så vi slutade vid ett, vilket var väldigt skönt! Ikväll har jag haft innebandyträning och nu snart ska jag krypa ner i sängen. Så med denna fina bild på tre favoriter säger jag godnatt!



/EE


KITTELFJÄLL






Tack brudar för en fantastiskt rolig resa♥
                              


Vardag är din dag

Kågebussen var sen idag vilket resulterade att jag också blev sen till A-torp bussen. Väl i stan såg jag hur den stod i rödljuset. Jag knackade på bussdörren så den skulle släppa in mig och de andra som ville med. Trots att det fanns plats över gav busschauffören mig en extrem ignorering och gasade iväg när ljuset ändrade om till grönt. Jag blev piskad i ansiktet av blåsten, sen till tysklektionen och på dåligt humör. Jag har tänkt skriva ett hatbrev till Skelleftebuss, om jag vågar.

Just nu vill jag mer än allt annat färga mitt hår. Det lutar åt att ta tag i den saken på fredag och det ska bli skönt, skönt, skönt att få bort utväxten! Bredvid mig på skrivbordet ligger Lieber Deutsch och väntar. Känner ingen dragningskraft till boken, men om jag vill träna ikväll är det bara att bita i det sura äpplet.


Adjöken fröken

16.31

Idag var vår idrottslärare sjuk så vi fick sluta tidigare, vilket gjorde att jag hann hem istället för att sitta på skolan och vänta på träningen. Så nu sitter jag här och håller på att ladda upp bilder från fjällen. Här har ni en förtitt tills jag lagt upp resten.

/emma

tisdag

Svenska lektion där vi ska skriva noveller och jag har ingen fantasi, toppen. Annars har dagen varit bra. God mat, lektionerna har gått snabbt och det finns godisskålar lite här och var i korridorerna.

Efter svenskan har vi gympa och efter det friluftsliv, alltså bara lättsamma lektioner kvar. Efter skolan stannar jag och Linn kvar här eftersom vi har innebandy klockan 6.

 Klicka för att stänga bilden
tack och hej leverpastej! /emma


igår idag nu snart senare




IGÅR:
Kom jag hem från en fantastiskt rolig resa i Kittelfjäll.  Bilder kommer idag eller imorgon, får se när jag orkar.
IDAG: Har jag varit trött hela dagen, frysigt, snytt mig 111 gånger, varit på skolan. Efter skolan kom min efterlängtade ante hit och åt middag.
NU: Ante for just på träning och jag sitter nu ensam kvar hemma.
SNART: Packa upp och göra läxa.
SENARE: Se Paradise Hotel om jag fortfarande är vaken.

//Emma Eriksson


Tja. Nu är vi tillbaka. Lite starkare kryddor, ni vet.

Nu när vi äntligen får skriva noveller har jag en fantasi som kan hänga sig själv. Kanske har det med min trötthet att göra. Fjällen var det bästa på länge och Malin...kanske kan jag gottgöra genom att du kan få alla kladdkakebitar i chocolate fudge brownie?

Ni får längta lite mer efter bilder och jag efter fiskpinnarna i matan.
/Linn


KILL-I-KILL I KITTELFJÄLL

Dålig uppdatering och sämre kommer den att bli faktiskt. Som ni kanske vet drar sju bruttor och jag till Kittel imorgon bitti. Vi har varit på Coop och handlat. Alla bokningar är nu gjorda och jag har lagt fram min packning på sängen. Det enda som återstår är att packa ner grejorna. I min Haglöfs. Nu kallar sängen. Ska ju upp tidigare än tuppen och jag har lovat mig själv att inte snooza.

Ha det fint. Det ska vi i alla fall, garanterat!



/LInnnnnnnnnn

tisdag

Egentligen har jag inte tid att sitta här och blogga, men jag blir så less på att göra tyska. Ikväll har jag iallafall lyckats ta skoterkörkortet liksom resten av gruppen, GRATTIS TILL OSS!!
Jag har även påbörjat packningen till Kittelfjäll, längtar som tusan!!=D

Till Felle som bad om denna lista och ni andra som inte tänkt på dessa saker :
- Termos,
 Plastpåsar,
 matlådor,
 kåsor,
 tomflaskor och allt annat som är bra att ha med när vi ska ta med mat till backen och äta där.
- Roliga spel.
- Stjärtlappar (nödvändigt;))
Kommer inte ihåg allt, men här var några saker från våran lista med saker som är lätt att glömma men bra och roliga att ha med!


Tänk att sitta framför en varm sprakande eld nu, det hade inte varit fel.
/ee

Lesen, er liest, er las, er hat gelesen

Efter skolan fikade jag på Lilla Marie med Malin, Sofia, Signe och Emelie. Gullebrudar det där♥

Har varit på fotbollsmöte med det nya laget ikväll. Jag tror att det här kommer bli bra om alla bara vill. Just nu lyssnar jag på Snow Patrol och längtar till när filmen Dear John kommer, i maj. Om 25 minuter börjar Paradise, så måste plugga hjärnan av mig nu. Tyska, tyska, tyska. Ha ett fint liv. Mitt ska nog bli bra det med. Snart, när jag orkar.

Ps. Tack för det fina rimmet, Felle!




/Linnet Bergmannen Nordström

Prata i nattmössan

Imorse vaknad jag till min forna favvolåt på högsta volym. Jag undrar hur jag tänkte när jag valde den, för numer blir jag arg så fort jag hör den. Iallafall åkte jag till Övik för att spela en match som slutade 3-3. Dagens höjdpunkt var så klart laget och Ben & Jerrys. Det slår mig nu att vi inte betygsatte den, Emma och Malin... Av mig får den en 8. Chokladen var godast (hehe).

Tack och hej leverpastej



lördag

Imorse ringde väckarklockan och då var det dags att stiga upp, fika och göra mjölkchoklad för att fara till Boliden och köra "uppkörning" skoterkurs. Alla klarade det!! Kan inte säga att det var så svårt, även fast det inte var igår jag körde. Där grillade vi även korv och fikade=D
När jag kom hem gick jag och ante till ica och smakade på kladdkaka. Min lillasyster, kusin och Mormor var där och bjöd. Efter det blev jag upphämtad för att fara på träning. Men det var tydligen inget partypass idag. Det var så gott som tomt på campus.

Nu: Håller jag tummarna för att få fara till Kittel.
Ikväll: Planera kittelresan hos felle +mys eller myspys hos ante.
Imorgon: Match i ö-vik.
/emma

kittelfjäll

NÄSTA HELG KANSKE DET BLIR KITTELFJÄLL OCH JAG HÅLLER VERKLIGEN TUMMARNA ATT JAG FÅR FARA!! DET SKULLE BLI SÅ HIMLA KUL!!=D=D

Här är några bilder från mina tidigare kittelfjällresor.
2006






2007






2008




/emma


KITTELFJÄLL

Nu har jag ringt till Kittel och fått ett nytt erbjudande eftersom att "party-bussen" inte går (pga. för få bokningar). Det nya inkluderar 3dagars liftkort, boende och frukost (torsdag-söndag). Dock hittar jag bara en buss på torsdagen som går 7.55 på morgonen. Vi kommer alltså missa två skoldagar om vi skulle ta den. Men frågan är när vi vill fara? På fredag? Isåfall går en buss 13.00 från Skellefteå (vilket innebär att vi inte missar någon skola) och vi är framme 19.55 på kvällen.

PRIS
Liftkort, boende, frukost: 990kr
Buss (tur och retur): ca 250kr

I pris blir det alltså egentligen ingen större skillnad. Bara lite tjorvigare med bussbytena kanske... och vi får ju som sagt frukost på hotellet (+liftkort på fredagen).

Tagga nu. Detta blir KUNG!

Ps. Har gjort en preliminär bokning för att reservera. Så snart ni fått grönt av päronen kan ni höra av er!

/Linnnnnnn

freitag


Idag slutade vi 11.00, som vi kommer att göra alla fredagar framöver!! TOPPEN=D
Efter skolan åt jag på max med Moa och Linn. Vi hann även in på Gina en sväng och shoppa en BH och ett par trosor för 48kr, det kallar jag att fynda. Nu har jag just kommit hem och tänker göra absolut ingenting tills jag börjar jobba 17.00.

Senare ikväll när jag och Moa stängt ska vi hem och käka B&J!!!


Fantastiska vänner och klasskompisar!
/ee

jag måste bara säga att min pojkvän är världens bästa pojkvän!


Jag älskar dig över hela mitt hjärta,
för mig är du helt perfekt♥


10.01.14

Dagen började med att jag gick ut sakta och lugnt till bussen. Helt plötsligt ser jag att den kör förbi... så jag fick vända om och ta nästa. Där även min fina vän Josefine satt, (men hon hade inte missat bussen utan försovit sig). Innan bussen gick till Anderstorp hann vi köpa ett  fint hårband till Felle i namnsdagspresent. (Hon blev väldigt glad och tyckte det var vääääldigt snyggt!)

Ikväll har jag haft fotbollsträning. Det var faktiskt mycket roligare än jag förväntade mig, men bollen ville inte riktigt göra som jag ville att den skulle göra;)


ni är fantastiska hela hopen!♥

/ee


HEY HO


Turkiet med Emma B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjo idag hade vi en mördardag och det är inte över ännu. Snart far jag till Holken för skoterkurs. När jag kommer hem vill jag bara ligga framför tvn. Läxor får vänta.

/LI

21.20

Ante har just farit på träning och nu sitter jag här med en snygg fläskläpp. Dock (som tur var) var det inte min älskling som gjorde den utan ett päron. Jag blir ledsen, måste jag vara överkänslig mot allt. Bara jag ätit några frukter av samma sort blit jag allergisk!!!!!


Glada brudar på nyårsafton!♥

/emma
P.S Eftersom jag inte har några bilder på denhär datorn har jag snott bilden ovan från http://hannasuu.blogg.se/ och några andra från http://lisahoolm.blogg.se/.


BLABLABLABLABLABL

Mitt huvud har drabbats av en tornado. Skoldagen kanske tog knäcken på mig, fastän vi hade det rätt lugnt. Om cirkus en timme befinner jag mig tillsammans med tre bruttor och skrillor på fötterna på skolplanen. Jag måste vila lite bara. Ha det fint du fine.


Du vet att du är en stjärna

/lbe

päron


Snart är första dagen på terminen gjord. Dagen har varit ganska så k;)
Nu börjar vi våran tredje och sista lextion för dagen.  /EMMA

det som är bra när man jobbar på mataffär är att det finns gott om mat när man är hungrig!



Imorgon är det skola igen, och det kändes inte så kul. Dagen har spenderats på jobbet till 14.35 då Moa kom och bytte av mig så jag skulle kunna spela match. Vi krigade som ett lag och vann matchen med 4-1 mot Obbola. Vilket var väldigt bra eftersom att vi förlorade sist vi mötte dom med 9-3. När jag kom hem upptäckte jag att jag glömt min tröja på campus, och just då plingade det på dörren och där står mina tränare med min tröja. Vilka hjältar!:) Det är inte alla som har så fantastiska tränare! 

Ikväll kommer Ante hit och vi ska fortsätta på hans filmläxa, kul att ante kommer men tråkigt att göra läxa. Nu ska jag äta köttgryta med potatisgratäng, MUMSSSS!


Allt du säger ska vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant


Imorgon börjar bussåkandet igen. Bä och bu men helt ok. Vi slutar klockan elva på fredagar vilket inte är helt fy skam.

Halleluljah. Idag ska jag röra på mig för det är innebandymatch. Jag funderar hur jag ska orka med tre perioder. Tur vi får dextro. Kanske blir det även löpning i Kombi med fotbollen ikväll, om jag fortfarande är vid liv vill säga.

/Linnsi

hur ska min lördag sluta?

Just nu sitter jag och funderar om jag ska pallra mig igenom kåge till mallan eller stanna hemma. MALIN? HEMMA? MALIN? HEMMA? MALIN?

/ee

jag ska se hockey.

Nu ska jag ta av mig pyjamasen och göra mig klar för att fara på hockey med Linn. Jag har ingen aning om vem dom spelar mot, men det kommer såkert bli kul. Det är inte varje dag man är på hockey.

//


Tjing tjong långkalsong

Hoppsan sa, det är lördag idag. Ska värma lite mat och klä mig för Emma och jag ska på hockey. Det var inte igår.


Hittade en väldigt fin bild på tre goa människor.

/L

:)

Gokväll! Jag kom för ett litet tag sedan hem efter att ha vandrat från Josse i ersmark och är pigg efter walken. Hos Josse var vi 11 tjejer som åt pizza, glass, åt popcorn, pratade och såg på let`s dance och BERT- den siste oskulden. Mysig och trevlig var kvällen=D


/emma


IDAG HAR JAG LÄRT MIG DANSA PÅ RIKTIGT!


SE OCH LÄR!!!

/EMMA

Draft: Jan. 8, 2010

vaknade vid 11 halv 12 idag och det var riktigt skönt att sova ut, ingen väckare som ringde. Snart ska Thomas komma och kopla in trådlöst internet, och jag håller tummarna att det går bättre än när jag och Lisa försökte. Senare idag blir det nog att jag och Moa far och tränar ett "partypass" med friskis och svettis. Jag behöver svettas!

Här är några fina bilder från bowlingen:



/emmae


Nu ska vi proppa chirre och halsa läskeblask.

Ikväll ska tre svenskar(Malin, Signe, Linn) och en halv finne(Rauhala) basta och sova över på Tungatan. Tänkte plocka med mig en sova-över-party-bok som jag fick ur en bokklubb en gång i tiden. Vi ska röra ihop en ansiktsmask och må.



/Linn

HEJ

Morgon, morgon. Nu jobbar även mina föräldrar vilket innebär att huset är tyst och stilla. Ställde klockan så att jag ska hinna med att sätta på en tvätt, diska, packa upp från stugan och äta innan Anna är här. Vi tänkte nämligen gå (inte springa) till bussen idag, hehe.




/Lapp-Linn

rubrik



Jag vet inte hur jag ska börja inlägget, min hjärna vill gå och sova men jag tänkte att det var dags att uppdatera litegran eftersom det var ett tag sen sist. Jag har haft fullt upp och när jag inte haft fullt upp har jag varit så trött att jag inte orkat sitta upp här vid datorn. Men hur som helst, här är några saker som hänt sen sist jag skrev:
ο Varit och sett nyårsrevyn för första gången i mitt liv. Den var super bra och superrolig!
ο Bowlat med Majs, Felle, Josse, Ante, Jocke och Simon. 
ο Jobbat, jobbat och jobbat = pengar, pengar, pengar!:D
ο Shopping och fika på stan med ante.
ο Myst med ante♥
ο Ätit mycket, mycket goda saker! (kanske lite för mycket gott)

/emma


/L

Datorns är segare än någonsin trots att den fått vila rätt länge nu när familjen Nordström varit bortresta. Vädret svek den sista dagen, men det blev skidåkning tillsammans med mycket snö, bastu, film och sånt där ni vet. Det har varit roligt som alltid, men visst känns det hur bra som helst att vara hemma i Kåge igen!

Ikväll taggar jag träning på Campus och senare blir det förhoppningsvis några brids som jag längtat efter något så kopiöst!




ja må dom leva ja må dom leva ja må dom leva uti hundrade år


 IDAG FYLLER MINA FINA VÄNNER MALIN OCH ANNA ÅR! GRATTIS PÅ ER BRUDAR!!

/emma


2009

Nu är år 2009 över och det har varit ett roligt år med många roliga resor och händelser! Här kommer lite bilder från mitt 2009:)
HEMAVAN MED LEDARUTBILDNINGEN!
(bilden är tagen från rebeckaochfelicia.blogg.se)

JÄCKVIK MED ANTE, LISA OCH KLAS!=D

HAPARANDA=IKEA!

LEDARE PÅ 94:ORNAS KONFALÄGER
(bilden är tagen från rebeckaochfelicia.blogg.se)

KLASSRESA I GÖTEBORG=D

9:ORNAS AVSLUTNINGSMIDDAG!

SKOLAVSLUTNING


STATSFESTEN!

STOCKHOLM MED ANTE=D

BÖRJADE GYMNASIET!

MÅNGA MYSIGA KVÄLLAR MED MINA UNDERBARA BRUDAR=D

LILLA JULAFTON HOS LISA I KÅGEMARKEN=D


RIKTIGA JULAFTON!

NYÅRSAFTON HOS MALIN MED SUPERGOD MAT OCH TREVLIGT SÄLLSKAP!=D

FICK NYÅRSPUSS AV MIN UNDERBARA ÄLSKLING♥

/Emma

RSS 2.0