31/10-11

  • Helgen bjöd på jobb och cykelfest vilket var supertrevligt. Måste göras om helt klart!
  • Idag har jag bundit fyra kransar och jag ska hinna med 27 till innan denna vecka är slut. Känns just nu lite stressigt men det ska nog gå bra med lite hjälp från mina päron och morfar.
  • Snart dressar jag om till träningskläder och sätter efter det kurs mot Kusmark för att träna min älskade tantgympa tillsammans med mamma.
  • Nu ska jag gå till vardagsrummet och fixa så att Ensam mamma söker spelas in klockan åtta. Veckans höjdpunkt, så det får inte missas!!!!


    Min lillasyster var med och tillverkande en krans till mormor som fyller 70 år imorgon♥

GODNATT

Känner att jag är alldeles för trött i hjärnan för att räkna matte nu, så jag går och lägger mig och håller tummarna på att det går bra imorgon!

 
När hockeyn slutar kommer mannen på bilden och sover med mig, mys♥


TORSDAG

Började dagen med att träningscykla även fast vi skulle ha träning ikväll. Tänkte att det inte är så jobbigt att vara back. När vi kom till träningen ikväll fick vi beskedet att NU SKA VI TILL 360 OCH SPINNA. Kan säga att när jag satt på cykeln ångrade jag mig starkt att jag träningcyklade i morse! Så nu sitter jag här helt död och ska se lite på gleerups och träna inör morgondagens matteprov.

När matteprovet är gjort imorgon ska jag och flickorna nedan belöna oss med att fara till Edda för att simma och självklart även basta med hårinpacking och ansiktsmask♥


ONSDAG

Nu ligger jag i sängen med tandställningen i munnen efter en dag bestående av att skriva ett tal och hålla det talet i svenska nationella, 3 lektioner, handlat inför cykelfesten med Linn och Lisa (ett steg närmare, tagga tagga!!), smakat glögg för första gången i år, gått en prommis med Moa som sagt och avslutningsvis pratat med Linn i telefon en snabbis. Godnatt♥


hiih gulliga

POWERWALK

Nyss hemkommen från en powerwalk utan power som vanligt när jag går med Moa. Det är mest munnen som går i powertempo. Vi tänkte gå våran vanliga runda, men när vi kommit en bit var det inga gautlysen och allt blev alldeles svart så vi var tvungen att springa fort som tusan tills vi var tillbaka till bebyggelse. Tur att vi är tuffa, heh!


tuffa kusiner på Segways i Barca


Godmorgon!

Har stigit upp extra tidigt idag för att skriva mitt tal som jag inte börjat på än, hade verkligen ingen ork att göra det igår. Så nu är det bråttom!!

Såg nu att Ante hade ändrat till denna vackra bakrundsbild på sin dator:

MÅNDAG


jag gillar er! (och den fina bilden hehe)

Idag har jag varit på skolan som vanligt, men det är inte som en vanlig måndag eftersom jag inte jobbar. Dock kommer jag att jobba med skolarbete hela kvällen. Till och med samtidigt som jag ser på ensam mamma söker och då betyder det att jag har mycket att göra!

Nu blir det kantarellsoppa till middag, mums!


 

BILDER FRÅN MOBILEN (DÄR AV KVALLAN)


SÖNDAG

Då var jobbarhelgen över och nu är det fem dagar kvar till lov. Skönt! Dock är det en hel del som ska göras innan dess så nu är det nog bäst jag sätter igång med psykologin så jag får den gjord.


Är inte alls avis på mamma och andra delen av jobbet som är i ett varmt barca och äter 3-rättersmiddag just nu. Jag hade gärnat spolat tillbaka tiden en vecka tills när det var vi som var där!

NU ÄR JAG INTE GLAD

I TORSDAGS SATT JAG FÖRST OCH SKREV MIN PSYKOLGIUPPIFT PÅ DEN STATIONÄRA DATORN OCH SKICKADE DEN SEN TILL DEN BÄRBARA SOM JAG SATT OCH SKREV PÅ I MINST 2 TIMMAR OCH DET ENDA JAG KAN HITTA ÄR DET JAG SKREV PÅ DEN BÄRBARA DATORN ALLT ANNAT ÄR BORTA OCH DETTA HAR JAG VERKLIGEN INTE TID MED!!!!!!!!!!

DÅ VET JAG JU VAD JAG SKA GÖRA IKVÄLL EFTER JOBBET ELLER SÅ FÅR JAG STIGA UPP IMORGON VID TYP 5 INNAN JAG BÖRJAR!!!!!! ÅHHHH:(


Godmorgon!



Gårkvällen spenderades med hjärtat. Vi lagade tacos, ät massor med gott och myste framför tvn♥

Idag började jag dagen med att vara en romantisk flickvän, jag tände massor med ljus i mitt rum och gjorde frukost på sängen till Ante som skulle iväg halv 9. Nu nu sitter jag här och tänker skriva på min psykologiuppgift en stund innan jag börjar jobba klockan tio och stannar tills stängning.


GODNATT

Är helt slut i huvudet efter att ha varit i skolan, tränat och skrivit på min psykologiuppgift. Så nu sparar jag ner dokumentet och går och lägger mig för att få ny energi till imorgon! Då ska jag vara i skolan, jobba några timmar och ha en myskväll med ante där vi ska laga middag tillsammans och se film.




ONSDAG

Nu är alla "cykelfestenbrev" där det står vars man ska och vad man ska laga utdelade och jag är TAGGAD TILL TUSEN! Tror det kommer bli en otroligt kul afton/kväll!

Idag är jag tillbaka på skolan efter att ha varit ledig sen i fredags, känns lite jobbigt må jag säga, men snart är det ju lov! Går till halv 4 och sen ikväll har jag tänkt att träningscykla och skriva på min psykologiupgift.

 

SHOPPING FRÅN BARCA

Vi hann sammanlagt bara shoppa i lite mer än en timma men ändå fick jag med mig 5 tröjor och ett par hörhängen (till Lisa) hem. Det var nog tur för plånkan att jag inte hann shoppa mer!



BILDER FRÅN BARCA


GODMORGON

Idag sitter jag hemma och skriver på en psykologiuppgift istället för att skriva den på skolan. Senare idag kommer Lisa och Linn hit för att fika och planera/ordna allt klart inför cykelfesten som vi har nästa helg.


midsommar med stor del av gänget som även ska vara med på cykelfesten, jag längtarrr!

JAG LÄNGTAR EFTER DIG

Idag är det måndag vilket betyder jobb ikväll (snart), efter det ska jag träffa min saknade prins♥

I LOVE MY LIFE

Sitter och laddar upp bilder på fujidirek för framkallning. När jag tittar på bilderna inser jag hur mycket jag farit hit och dit dom senaste 5 månaderna. Vougga med SPFL3, Rhodos med tjejerna, Rhodos med Ante, en roadtripp till Luleå/Haparanda/finland, Höstvandring i Hemavan, Stockholm med vänner, Barcelona med jobbet och förutom det har jag varit till Umeå några gånger, piteå och andra korta svängar. Och inte nog med det så far jag mest troligt till Indien på projektarbete om mindre än 3 månader och om mindre en 5 månader bär det av mot Thailand med mamma och Lisa!!! Och inte nog med det tänk så kul jag har det hemma med mina vänner och pojkvän mellan resorna, kan inte annat en säga att jag lever i en drömvärld just nu och känner mig väldigt bortskämd! 
 

HEMMA FRÅN BARCELONA

I morse vid halv 11 landade jag på Skellefteå Airport efter en trevlig weekend till Barca med halva jobbet. (Resten har kvar det till nästa helg). Vi har haft fullt upp hela tiden, ätit två 3-rättersmiddagar, och en 3-rätterslunch, drickigt vin till lunch och middag, åkt segway, varit på vingård och vinprovning, gått omkring i shorts och linne, suttit på en beachbar och njutit av solen som steker och "njutigt" av den äkligaste drink jag någonsin druckigt, shoppat och haft det riktigt roligt! Dock hade jag gärna stannat någon dag till så att jag skulle ha hunnit shoppa mer och badat!

 
En bild på världens bästa chef som bjöd oss till Barcelona över helgen, TACK FÖR RESAN!!!


(ps. mer bilder kommer)

GODNATT

Efter att ha räknat Newbody-beställningen om och om igen är jag nu cirka 2 timmar senare klar med det, blev hela 173 paket sålda vilket inte är illa pinkat!

Nu ska jag krypa ner i sängen och hälsa på John Blund, godnattpussar från heta mig♥

ONSDAG

Har just ätit spagetti och köttfärssås till middag, mums. Ikväll ska jag göra lite skolarbete, basta med inpackning osv. och baka scones med Lisa. Men först ska jag upp på ica och köpa marmelad som vi ska ha på sconesen!


KRYA PÅ DIG SÅ DU ÄR LIKA PIGG I BARCA SOM PÅ BILDEN HEHE♥

MIN SHOPPING




TILL LISA (pälsvästen även till mig)


TILL ANTE

TISDAG

Ingen skola idag vilket resulterade i att jag steg upp efter tio och slöade fram till tolv då jag satt igång med lite skrivuppgifter. Känns som att jag inte gör annat än att skriva, skriva och skriva på vardagarna. Men snart har jag bockat av ytterligare några arbeten, vilket alltid känns lika skönt. Om cirkus två timmar gör jag ett brejk för träning på Anderstorp, efter det dyker jag in i skolvärlden på nytt. Ett litet prov om att leva i Sverige väntar nämligen på morgondagens samhällslektion.

TISDAG

Idag är jag ledig från skolan, vilket kändes välbehövligt efter stockholmsresan med mycket lite sömn! Har just sett Ensam Mamma Söker och nu ska jag äta lunch och sedan packa upp kläderna från väskan (och kanske packa ner lite kläder för varmare breddgrader!!), ska även vara duktig och städa i mitt rum, som inte alls är så fint och städat som på bilderna nedan...

 

STOCKHOLM

I helgen var vi som sagt i Stockholm, där vi hade det mycket trevligt! Shopping i mängder, after shopping med vin/drinkar, god mat, bastu/spa-kväll, partykväll med utgång och boende på ett mycket fint hotell.

tog inte många bilder på denna resa, men har har ni iallafall tre!

 

PS. BILDER FRÅN SHOPPINGEN KOMMER SENARE IDAG!

TORSDAG

Nyss hemkommen från skolan där dagen avslutades med ett matteprov som gick ganska så bra tror jag (eller åtminstonne hoppas jag då på det).

Nu har jag massor som ska göras innan tåget går mot stockholm klockan 22.51 ikväll! Psykologin, loggboken v40och utvärderingen från hemavan ska in, ska upp och handla så jag har frukost och något smaskigt att äta på i tåget, packa väskan och träffa ante!

STOCKHOLM HERE WE COME!!


ONSDAG

Som sagt var mina planer att plugga matte i massor ikväll men när jag började med den insåg jag att jag kunde det mesta vilket kändes mer än underbartttttt! Så istället för att plugga matte hela kvällen har jag varit ute på en prommis med Moa (och Leo) och nu har jag tid för att skriva klart min psykologiuppgift!


LOVE YOU


Godmorgon!

Har just ätit mackor med ost och skogsbärsmarmelad, mums! Egentligen har vi sovmorgon idag, men jag tänkte försöka hinna göra lite på psykologin innan jag tar bussen mot skolan halv 10, där jag stannar till halv 4. Efter skolan och resten av kvällen kommer bestå av att plugga matte i mängder eftersom vi har prov imorgon.


HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA


TISDAG

Nyss hemkommen efter en powerwalk bruarna runt med Moa och Lisa. Idag är jag hemma och skriver på psykologin eftersom det är vår enda lektion, skönt. Dock är det inte lika skönt att denna dag kommer att bestå av att göra inlämningsuppgifter och plugga matte.


21.35

Nu är ena psykologiuppgiften och projekloggboken äntligen inlämnad, känns skönt! Dock är det ju en hel del kvar att göra.

Ikväll blev det inget av att träna så istället ska jag och Moa ut och powerwalka imorgon klockan 9!


Imorgon blir det en premiärtur för mina nya skor!

MÅNDAG

Idag har jag varit på skolan som på alla andra måndagar, där jag haft 2 lektioner och gjort lite på vårt projekarbete. Har även hunnit med att planera lite inför cykelfesten ("festen du aldrig kommer att glömma") jag och kära vänner ska ha senare i höst!!

Ikväll har jag tänkt träna på något sätt (powerwalka/träningcykla/övningar) och sedan vara duktig och jobba på att få min inlämningshög lägre.


LOVE LOVE LOVE


Söndag

Söndag idag= seriepremiär. Jag är nervös som alltid innan startsignalen men nu jäklar ska vi inleda med en seger. Annars då, sitter och skriver skolarbete. Travarna på grejer som ska göras är skyhöga, men just nu har jag bara Stockholm i mitt sikte. På torsdagkväll bär det alltså av till huvudstaden och jag ska shoppa, shoppa, shoppa, festa, festa, festa och vara med mina poolare från Polen.

Förresten Emilia, du är inte ensam om träningsvärken från i fredags................

RSS 2.0