30e

Tjenis på nytt. Har just ätit Bullens och inväntar bilen för att köra till Ica och handla inför morgondagen. Vaknade tidigt imorse för att följa med till staden och vara med att bestämma tapeter till tvrummet som ska födas i och med att min bror flyttat. Förhoppningsvis har pappa hunnit klart med väggarna ikväll, därför är det tvmys med en gnutta packning och uppsatsskrivning. På lovet? Jo.


Linn

Vilken uppdatering det är på den här bloggen alltså. Emma och jag har lovat att detta är något vi ska ändra på, som nyårslöfte. Dock kommer ni inte märka någon skillnad under de två första veckorna januari har att erbjuda, då far vi ju nämligen iväg till Indien. Helt sjukt, det är bara fyra dagar kvar till dess att vi flyger iväg. Resfebern har inte smygit sig på, inte heller nervositeten. Kanske har det att göra med att nyårsfirandet återstår?
Har mycket att se fram emot. Love life.

 


ONSDAG

Igår var jag i Luleå och julhandlade med Lisa. Där inhandlade jag några julklappar, två tröjor till mig själv och lite smågrejer.

Nu sitter jag på skolan och har lektion. Har en lektion kvar efter denna och sedan ska jag hem och göra lite på mina inlämninsuppgifter, städa och slå in lite julklappar.


på fredag är det FL-fest och jag är sjukt taggad!!

MÅNDAG

Då var det måndag igen, vilket betyder skola och jobb. I helgen har jag spelat 2 innebandymatcher, varit med vänner, ätit julbord och myst med hjärtat!

Nu ska jag göra mig något att äta sedan vandrar jag mot jobbet. puss


Om exakt 3 veckor är jag påväg hit!!!!!! (om vi hinner få våra visum:])


ONSDAG

Godmorgon! Ställde väckarn på 7.12 för att se julkalendern och sen dess har jag bara legat i sängen och pillrat på mobilen. Halv 10 tar jag bussen till skolan där jag kommer att vara till halv 4. Efter skolan ska jag till ica och jobba. Vi har julkväll ikväll, så kom in och smaka glögg, godis, lyssna på musik och träffa tomten!!

Nu ska jag stiga upp och äta frukost, ha en bra dag!


FÖRSTA DECEMBER

Måste börja med att säga att gårkvällen med hjärtat var riktigt mysig. God mat, bra bio och världens bästa pojke som sällskap♥

Denna dag började med att jag såg den efterlängtade julkalendern som är tradition. Tycker faktiskt att den verkar väldigt bra iår, hihi. Om en halvtimme ska jag gå till bussen så det är nog bäst att jag gör mig klar nu. Ha en bra dag!


love you!

RSS 2.0